Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(Red@ @ 2010 06 18, 22:01)
zaniatja,
labai gražu  4u.gif tik čia turbūt su valu? nes juk akių daug  g.gif

aciu, jo su valu mezgiau, bet siulai minkstuciai, butu uzteke ir virbalu del ilgio
Atsakyti
Sveikutes,

Speju kad jau buvo kalbeta kaip darot baige megst darbeli, bet paklausiu dar vistiek, tikiuos labai nepyksit wink.gif Kaip darot numezge, skalbiat, tik lyginat? ar kaip?
Mezgiau pleduka is 100proc merino vilnos (ne vaikiskos), tai toks storas pledukas jokiu flaneliu siut nenoriu smile.gif Tikiuos mazgelius uzslept smile.gif Kai tik visiskai baigsiu parodysiu wink.gif
Atsakyti
Būtinai reikia iškalbt. Velniai žino, kas tuos siūlus ir kur čiupinėjo, o ir mezgant pasidėvi. Aš viską skalbiu numezgus. O dėl lyginimo, tai pagal situaciją priklauso, pynių jokiu būdu nereik lyginti. Galima tik pagarinti, purumo suteikia.
Atsakyti
merginos pagelbėkit kaip iššifruoti tuos nėrimo ženklus?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 24 birželio 2010 - 10:40
tai čia viskas labai paprasta:
1. pynelės akis
2. stulpelis su užmetimu
3. pradžia
4. putlus stulpelis iš 2 pusinių stulpelių su užmetimu
5. 3 stulpeliai su 2 užmetimais sunerti kartu
6. stulpelis be užmetimo
7. stulpelis be užmetimo kabinamas dviem eilėm žemiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 24 birželio 2010 - 11:14
Labas vakarėlis, ir aš meistravojuosi pleduką, bet dabar suabejojau, ar nebus per mažas? unsure.gif pločio kažkur apie 90 cm, o į ilgį dar nežinau, kiek tęsti mastau.gif ar nebus per mažai į plotį? unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2010 06 13, 18:00)
O kur jus randat tu specialiu siulu vaikuciams (vilniuje)? as vienoj parduotuvej klausiau tai jokiu specialiu vaikams neturejo. Seip pasiule siulus su merino vilna.

Aš radau Prismoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2010 07 07, 21:58)
Labas vakarėlis, ir aš meistravojuosi pleduką, bet dabar suabejojau, ar nebus per mažas?  unsure.gif  pločio kažkur apie 90 cm, o į ilgį dar nežinau, kiek tęsti mastau.gif ar nebus per mažai į plotį?  unsure.gif  mastau.gif

O kur tu jį nori naudoti? Vietoj kaldros į lovytę? Ar į vežimėlį? Į vežimėlį tai gali būti ir didelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 08, 07:56)
O kur tu jį nori naudoti? Vietoj kaldros į lovytę? Ar į vežimėlį? Į vežimėlį tai gali būti ir didelis  ax.gif

ne, šiaip apklojimui, kai ne lovytėj guli ax.gif vežimėlyje mums jau gerokai vokelio reiks, nes bus vėsu su pleduku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 07 07, 21:00)
Aš radau Prismoje 4u.gif

Aciu - reiks pasiziuret wink.gif
Atsakyti
sveikos, na pasirodysiu su savo pleduku , dar net neplautas, svieziai medziagyte prisiuta, oj kiek as su ja vargau kol prisiuvau nes daug tu kampiuku, o as dar kaip ir zalia siuvime, tai man kiek kebliau buvo blush2.gif
cia kaip pledukas, kaip apklotelis ir kaip vokelis 3in1 biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai garzus pledukas su sirdelem thumbup.gif

o cia mano pledukas is medvilnes

user posted image
Atsakyti