Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

zaniatja,
labai gražu 4u.gif tik čia turbūt su valu? nes juk akių daug g.gif
Atsakyti
sveikutes, noriu numegzti drauges busimam leliukui toki pleduka:
user posted image
gal kuri turit tu kiskuciu ir gelyciu schemutes? ar kazka panasaus?
is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(na_ir @ 2010 06 14, 08:43)
perskaicius jusu temuke,uzsimaniau ir as megzti.savaites vakarinis darbas busimam brolio leliui.kadangi nezinom kas bus,tai emiau neutralia spalva.cia is 100% medvilnes
user posted image
user posted image

gal galima butu didesnes nuotraukytes ir schemutes pleduko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2010 06 20, 15:50)
gal galima butu didesnes nuotraukytes ir schemutes pleduko  blush2.gif

user posted image
user posted image
o rasciukas tai paprastas:kvadraciukai,jei neklystu 6akys,6 eiles.o pats krastas 1gera 1bloga,isvirscioj pusej,kur buvo gera eis bloga ir atvirksciai.jei suprantamai parasiau ax.gif
Atsakyti
Man idomu kokio dydzio pleduka reiketu megzt i vezima 70*140,ar nebutu per didelis?
Turiu baltu vilnoniu siulu su akrilu maisytu, tokie storoki, zieminiai, tai jokie rastai netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_M @ 2010 04 10, 17:08)
Na, štai baigiau ir aš savo mezgimėlį, pledukas megstas draugės mažylei ax.gif

user posted imageuser posted image

visi pledukai laaabai grazus wub.gif , nu bet jau sitas, tai nerealus rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Is kokiu cuia siulu nerta ir kiek siulu reikejo?
Be galo grazus pledukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(na_ir @ 2010 06 20, 21:02)

o rasciukas tai paprastas:kvadraciukai,jei neklystu 6akys,6 eiles.o pats krastas 1gera 1bloga,isvirscioj pusej,kur buvo gera eis bloga ir atvirksciai.jei suprantamai parasiau ax.gif

dekoju 4u.gif man kaip pradedanciajai reikejo kazko tokio supernesudetingo, bet aki traukiancio wub.gif Bandysiu kazka panasaus narplioti thumbup.gif

QUOTE(dailima @ 2010 06 20, 21:22)
Man idomu kokio dydzio pleduka reiketu megzt i vezima 70*140,ar nebutu per didelis?

i vezimuka gal kiek per didelis butu g.gif Manau pilnai pakaktu 70x100 ar kazko panasaus ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas matet sio pleduko schema? Niekaip neiziuriu kas cia per rastas? Nesuprantu, ten pyne kazkokia eina tarp tu geru akiu ar kas? Man toks fainas, ale nlb suprantu kaip megzt unsure.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif As pleduka jau baigiu numegsti (liks tik krastelius apnerti), bet kadangi siuliukai neploni, tai kai sujungiu siulus, toks nemazas mazgiukas lieka ir bandziau tu mazgiuku siuliukus kabancius sumegsti kartu, bet man jie vis teik vienur kitur islinde. kaip jus darot su mazgiukais ir siulu galiukais? norejosi, kad pledukas butu grazus is abieju pusiu, bet ziuriu, kad nelabai man gaunasi. tai reikes speju apsiuti viena puse medziagyte... ar turit kokiu kitu pasiulymu. jei si karteli bus jau taip, tai bent kitam kartui zinosiu wink.gif
Atsakyti
na_ir ir paskutinis klausimas - kiek g. siulu sunaudojai savo pledukui>?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2010 06 21, 11:26)
na_ir ir paskutinis klausimas - kiek g. siulu sunaudojai savo pledukui>?

400 gr.kadangi mezgiau dvigubu siulu.ismatavimai apie 90/90
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2010 06 18, 20:31)
Prasom  smile.gif

user posted image

o cia apnerimas

user posted image

Labai aciu einu pirkt siulu

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti