Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

tai o kas nesigauna tada?
ir koks tas paprastas raštas? biggrin.gif nes čia tai mačiau tikrai tokių "paprastų" kaip kad pavadino mamos, man tai aukštasis pilotažas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 30 gegužės 2010 - 21:10
QUOTE(Liurga @ 2009 10 19, 10:59)
sveikos, sia pleduko ideja ir as "pasiskolinau" is Jusu  4u.gif  tik nemoku foto ideti blush2.gif  labai greitai narpliojasi ir labai grazus...  o dabar ieskau , ka nors ziemiskesnio..

o gal kas galėtų paaiškinti kaip tą pleduko kraštą apmegzti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 30, 23:10)
tai o kas nesigauna tada?
ir koks tas paprastas raštas?  biggrin.gif  nes čia tai mačiau tikrai tokių "paprastų" kaip kad pavadino mamos, man tai aukštasis pilotažas  doh.gif

gautis gaunasi tik neturiu idejos pilnosL ai megziu fona melyna, ne netinka isardau, nusprendziu piesineli deti apacioje vel isardau ir t.t. O paprastas ir yra paprastas, viena gera eile, viena bloga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2010 05 28, 17:30)
mano paprastučiai, bet minkšti, šilti ir švelnučiai pledukai  smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Nuostabūs wub.gif kaip saldainiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2010 05 31, 17:04)
Nuostabūs wub.gif kaip saldainiukai smile.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejos/nerejos,

nezinau i kuri foruma ilysti paklausti, nes internete nerandu atsakymo. Nuneriau pleduka kudikiui, isploviau, o kaip kada ji islyginti - nezinau. Ar visikai izdziovinus reik lyginti vilnonius (merino) mezginius, ar siek tiek dregnus ir kokiu karsciu. Kazkaip pasimeciau dabar g.gif

PADEKIT!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2010 06 01, 14:37)
Sveikos, mezgejos/nerejos,

nezinau i kuri foruma ilysti paklausti, nes internete nerandu atsakymo. Nuneriau pleduka kudikiui, isploviau, o kaip kada ji islyginti - nezinau. Ar visikai izdziovinus reik lyginti vilnonius (merino) mezginius, ar siek tiek dregnus ir kokiu karsciu. Kazkaip pasimeciau dabar  g.gif

PADEKIT!!!  4u.gif  4u.gif

aš lyginu sausus, su lygintuvu lygindama pagarinu ir man visada viskas gerai, nelyginu tik sintetikos
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 06 01, 14:52)
aš lyginu sausus, su lygintuvu lygindama pagarinu ir man visada viskas gerai, nelyginu tik sintetikos

Dar pridėčiau, kad šventos ramybės vardan lyginti reikėtų per kokį medvilninį audinį ar tam skirtą tinklelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 01, 15:08)
Dar pridėčiau, kad šventos ramybės vardan lyginti reikėtų per kokį medvilninį audinį ar tam skirtą tinklelį smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stai mano pledukas dukrai:
user posted image
Atsakyti
Labai grazus pledukas.Man visada patiko rastas su pynem.Daug ir kruopstaus darbelio . 4u.gif
Atsakyti
Taigi, pradėjus balandžio 30 šiandien baigiau bangeles...aišku nenerdavau kasdien, šiaip kada prisėdu po kelias eiles padarau ir viskas, o šiandien pabaigiau.
Iš esmės,aišku nesvarbu kada galėjo baigtis, bet aš dariau per vidurį tas tris eiles raudonas, tai nuo paskutinės reikėjo tokio pat kiekio juostelių, kad gautus proporcingai...
Bet man patiko blush2.gif ax.gif

user posted image

user posted image

iš arčiau raštas

user posted image

Siūlai čia buvo spec. "baby soft" tai gavos labai minkštas, malonus wub.gif
Papildyta:
kažko susiliejęs atrodo iš arti doh.gif reiktų perpaveiksluot..
Atsakyti