Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(grange @ 2010 04 24, 11:18)
rodau savo pirmąjį gyvenime tokį nėrinį (tik mklos laikais esu servetėles apnėrus  doh.gif  )
milijonas ir viena klaida, bet daryta iš širdies  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

kas man buvo neaišku, kaip daryt tuos spalvų sujungimus, kad nesigautų taip iškarpyta, ir ties veidu, kur pati pasižymėjau akis, šypseną ką daryt, kai kur tip atrodo išsimėtę akys...

sekantis tikslas bandyti bangeles, vis dar mokaus  doh.gif  doh.gif nesigauna...

thumbup.gif labai fainas pledukas
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 24, 12:18)
rodau savo pirmąjį gyvenime tokį nėrinį (tik mklos laikais esu servetėles apnėrus  doh.gif  )
milijonas ir viena klaida, bet daryta iš širdies  blush2.gif  blush2.gif

kas man buvo neaišku, kaip daryt tuos spalvų sujungimus, kad nesigautų taip iškarpyta, ir ties veidu, kur pati pasižymėjau akis, šypseną ką daryt, kai kur tip atrodo išsimėtę akys...

sekantis tikslas bandyti bangeles, vis dar mokaus  doh.gif  doh.gif nesigauna...

Pledukas labai šaunus thumbup.gif , bet man labai įdomu kaip atrodo bloga jo pusė?
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 04 29, 08:28)
Pledukas labai šaunus thumbup.gif , bet man labai įdomu kaip atrodo bloga jo pusė?

šitaip atrodo:

user posted image

galvoaju siūt medžiagą, bet kad mašinos neturiu, o rankom baisiai tingiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 29, 11:29)
šitaip atrodo:

galvoaju siūt medžiagą, bet kad mašinos neturiu, o rankom baisiai tingiu  blush2.gif

oho kaip dailu ir kitoje puseje thumbup.gif tiesa pasakius ne taip issivaizdavau schmoll.gif g.gif , o kaip tu spalvas keiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 04 29, 18:25)
oho kaip dailu ir kitoje puseje thumbup.gif tiesa pasakius ne taip issivaizdavau schmoll.gif  g.gif , o kaip tu spalvas keiti g.gif

nežinau ar išeis paaiškint raštu kaip dariau...

bet sakykim darau kvadračiuką su raudonu meškiuku ir baltu fonu.
tai pradedu nerti dvi eilutes tiesiog su baltu siūlu, tada pagal schemą žiūrint, kai jau ateina eilė pirmai raudonai akiai, tiesiog nenukirpus balto išmezgu akį su raudonu, ir baltą laikau tarsi "nugaroj"ir neriu toliau su raudonu kelias akis kiek reikia kojytei kai pradžioj, baltas visada eina kartu, jis tiesiog apneriamas. kai kur matos vidury siūlas.
tada kai vėl eina balto eilė, sukeičiu, išneriu akį su baltu ir toliau darau kelias su baltu, raudonas tada būna pasislėpęs.ir taip keliauja iki pat viršaus, kol išsineria visas meškiukas, nukerpu siūlą raudoną ir galiuką paslepiu, ir išneriu likusias dvi eilutes viršuj baltas jau be raudono.
galvojau iš pradžių kirpt ir vėl prinert, bet per daug terlionės paskiau galiukus kišinėt. aišku čia siūlo daugiau susinaudoja, nu bet...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 29, 20:38)
nežinau ar išeis paaiškint raštu kaip dariau...

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif iš tiesų viską supratau, bandysiu ir aš ax.gif buvau pradėjusi tokį mažą spalvotą darbelį, bet išardžiau nes kitoj pusej doh.gif doh.gif doh.gif dabar žinau jau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2010 04 30, 08:02)
Ačiū labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  iš tiesų viską supratau, bandysiu ir aš ax.gif buvau pradėjusi tokį mažą spalvotą darbelį, bet išardžiau nes kitoj pusej doh.gif  doh.gif  doh.gif dabar žinau jau drinks_cheers.gif

prasom, kad tik padetu 4u.gif

as jau pradejau bangeles thumbup.gif vakar iki isnaktu bandziau keturis kartus doh.gif kazka ne taip sunerdavau, taip atrode paprasta, bet kai eina antra eile ir nesigauna, paskiau daejo blush2.gif tai dabar darysiu ta. tik gal per mazai akiu paskaiciavau, nebus pakankamai platus, nu bet uzteks. kai jau pabaigsiu kada nors tai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
Mano megztas pledukas ant kūdikio vežimėlio iš pusvilnės ax.gif nežinau net kaip geriau parodyt doh.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 05 28, 18:00)
Mano megztas pledukas ant kūdikio vežimėlio iš pusvilnės  ax.gif nežinau net kaip geriau parodyt  doh.gif

user posted imageuser posted image

Koks gražus smile.gif o kur internete yra parodyti mezgimo rastai, nes as moku megzti tik paprastai ax.gif
Atsakyti
DanguoleGaput - ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o raštų yra daug kur, tik reikia ieškoti - net ir SM buvo berods raštų tema, merginos deda daug žurnalų parsisiuntimui, dar ir picasoj visokio gėrio pilna.
ČIA gal parodys, nes nežinau ar teisingą nuorodą iš savo picasos įdėjau g.gif
Atsakyti
mano paprastučiai, bet minkšti, šilti ir švelnučiai pledukai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kokie dailučiai pledukai. žaliasis antroj fotkėj labai "skanus" thumbup.gif
Atsakyti