Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

Na jau, Geguzyte, kantrybės neužteks lotuliukas.gif Pledukui nuraityti kantrybės užteko, o jau kraštukams pritrūks doh.gif Man patiko pleduko su širdutėmis apnėrimas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
ateiciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triniti @ 2010 04 22, 14:28)

labai grazu 4u.gif gal instrukcija blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 04 23, 09:59)
labai grazu 4u.gif  gal instrukcija blush2.gif ?

Peržiūrėjau visas temas, tai daug kur kartojasi šito pleduko instrukcija, tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 23, 11:25)
Peržiūrėjau visas temas, tai daug kur kartojasi šito pleduko instrukcija, tikrai yra  mirksiukas.gif

aciu pasiknisiu.... blush2.gif reik saviski uzbaigti jusu teismui idet is siulu likuciu mezgiau blush2.gif tai toks... blush2.gif ale gerai sunesiosim manau mes ji ax.gif
Atsakyti
visi pledukai labai dailūs ir aš gundausi kokį panarplioti
Atsakyti
rodau savo pirmąjį gyvenime tokį nėrinį (tik mklos laikais esu servetėles apnėrus doh.gif )
milijonas ir viena klaida, bet daryta iš širdies blush2.gif blush2.gif

user posted image

kas man buvo neaišku, kaip daryt tuos spalvų sujungimus, kad nesigautų taip iškarpyta, ir ties veidu, kur pati pasižymėjau akis, šypseną ką daryt, kai kur tip atrodo išsimėtę akys...

sekantis tikslas bandyti bangeles, vis dar mokaus doh.gif doh.gif nesigauna...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 24, 11:18)
rodau savo pirmąjį gyvenime tokį nėrinį (tik mklos laikais esu servetėles apnėrus  doh.gif  )
milijonas ir viena klaida, bet daryta iš širdies  blush2.gif  blush2.gif

user posted image

kas man buvo neaišku, kaip daryt tuos spalvų sujungimus, kad nesigautų taip iškarpyta, ir ties veidu, kur pati pasižymėjau akis, šypseną ką daryt, kai kur tip atrodo išsimėtę akys...

sekantis tikslas bandyti bangeles, vis dar mokaus  doh.gif  doh.gif nesigauna...

labai fainas pledukas.. 4u.gif kol neperskaiciau tavo komentaru tai ir nekreipiau demesio i ta ka parasei 4u.gif
Beje as irgi sakiau tas bangeles mokysiuos tik jauciu bus nelabai lengva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P.ieva @ 2009 11 20, 12:05)
Laba  4u.gif \
Aciu uz pleduko ideja aciuks.gif (tik nepamenu tiksliai kuriai)
Pasirodau koks man gavosi  smile.gif :
user posted image

o kaip sujungtti tuos meskiukus ax.gif

QUOTE(jauki.suknele @ 2010 02 22, 11:46)
Visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o aš irgi pasirodysiu  bigsmile.gif

user posted image

nerealus grozis!!! gal galima schema? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 24 balandžio 2010 - 21:58
QUOTE(grange @ 2010 04 24, 12:18)
rodau savo pirmąjį gyvenime tokį nėrinį (tik mklos laikais esu servetėles apnėrus  doh.gif  )
milijonas ir viena klaida, bet daryta iš širdies  blush2.gif  blush2.gif

sekantis tikslas bandyti bangeles, vis dar mokaus  doh.gif  doh.gif nesigauna...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif čia aukštasis pilotažas ir kaip reikia taip sugalvoti ir kantrybės užtekti įgyvendinimui ir siūlų galiukų kaišiojimui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei jau tokį daiktą sugebėjot padaryti tai bangelės jums turėtų būti vieni juokai drinks_cheers.gif tikiuosi tai ne paskutinis toks stulbinamai gražus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 04 24, 22:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif čia aukštasis pilotažas ir kaip reikia taip sugalvoti ir kantrybės užtekti įgyvendinimui ir siūlų galiukų kaišiojimui  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jei jau tokį daiktą sugebėjot padaryti tai bangelės jums turėtų būti vieni juokai drinks_cheers.gif  tikiuosi tai ne paskutinis toks stulbinamai gražus darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

blush2.gif jetus net susigėdau
iš ites nėra viskas taip gerai kaip atrodo, tikrai yra klaidų, tik tiek, kad pirmas darbas, iš ties darytas iš širdies kada nors būsimam leliui...

o siūlų galiukų neliko, nes tas dvi spalvas laikiau visada, t.y. jei buvo juoda ir raudona pvz.tai darant kur juoda, raudona ėjo kartu, apnėriau, kaip čia pasakyt, kai reikėjo pakeist, tiesiog išnėriau kitos spalvos akį, ir vėl nėriau toliau, kai reikėjo juodos, vėl apkeičiau, tai neliko jokių galiukų, pagalvojau, kad taip bus paprasčiau, nei kaišiot visus paskiau, nes dabar buvo tik du galiukai..
Atsakyti
Nors ir netikram kūdikiui, bet vis tiek pledukas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti