Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(Jurgute_M @ 2010 04 10, 18:08)
Na, štai baigiau ir aš savo mezgimėlį, pledukas megstas draugės mažylei ax.gif

user posted imageuser posted image

saunuole, labai kruopstus darbas, o ir gaminys atrodo labai minkstas.
Atsakyti
Valio!!! Spejau!!! Pledukas ir jo draugas vezliukas mano tuoj tuoj atskrisianciam angeliukui 2.gif
Aciu cia bendraujancioms mamytems, nes pirmine sio darbuko ideja gime butent pas jumi lankantis... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2010 04 16, 12:22)
Valio!!! Spejau!!! Pledukas ir jo draugas vezliukas mano tuoj tuoj atskrisianciam angeliukui  2.gif
Aciu cia bendraujancioms mamytems, nes pirmine sio darbuko ideja gime butent pas jumi lankantis... ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Labai grazus pledukas,super thumbup.gif
Atsakyti
[quote=redaliux,2010 04 16, 13:22]
Valio!!! Spejau!!! Pledukas ir jo draugas vezliukas mano tuoj tuoj atskrisianciam angeliukui 2.gif

user posted image

thumbup.gif labai patiko
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2010 04 16, 13:22)
Valio!!! Spejau!!! Pledukas ir jo draugas vezliukas mano tuoj tuoj atskrisianciam angeliukui  2.gif

Labai grazu wub.gif ir toks idomus thumbup.gif
Atsakyti

O čia tai jo, nerealu wub.gif
Atsakyti
Jurgute M, redaliux, nu jau kokie gražūs pledukai, tas su vėžliuku labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti

user posted image

fantastishkas pledukas, o jau vezhliukas nerealus - shaunuole wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2010 04 16, 14:22)

WOW bigsmile.gif koks grozis!!!!! gal dar ir schemute tam pasakiskai graziam vezliukui pasidalintum blush2.gif
Atsakyti
[quote=]
wub.gif Labai grazus pledukas,super thumbup.gif

thumbup.gif labai patiko

Labai grazu wub.gif ir toks idomus thumbup.gif

O čia tai jo, nerealu wub.gif

Jurgute M, redaliux, nu jau kokie gražūs pledukai, tas su vėžliuku labai labai wub.gif

fantastishkas pledukas, o jau vezhliukas nerealus - shaunuole wub.gif

WOW bigsmile.gif koks grozis!!!!! gal dar ir schemute tam pasakiskai graziam vezliukui pasidalintum blush2.gif
[/quote]

aciu, mamytes, kaip smagu, kad ir jums patiko, nes kaip ir sakiau, is sio forumo ir semiausi tiek drasos, tiek ideju blush2.gif gal net nereja kokia reiktu patapt, nes kol kas tai tik nestumas nestuke.gif mane tokiems darbeliams ikvepdavo... lotuliukas.gif Tikiuos, kad mano angelelis irgi bus laimingas po tokia vezliuku pieva miegodamas bigsmile.gif O dvimetis vyresnelis jau dabar tuo vezliuku-barshkuciu man po pilva ropineja smile.gif
Pats pledukas tai visiskai be jokios schemos nertas, tik tiesiog langelius skaiciuojant kad i lankas visai su tom gelytem nenukrypciau doh.gif O daugybes zaisliuku aprasymus galit rast sm temoj apie megztus, nertus zaisliukus. jei vistik idomus butent manasis "personazas", tai as nusiziurejau cia, tik bangeles 'pagal stiliu' pridejau rolleyes.gif :
vezliukai
vezliuku schemos
Atsakyti
Na stai, baigiau pleduka savo leliukui. Kadangi nelabai megstu vaselio, tai sunkiai man sekesi. Dar galvojau graziai apnerti krastus, bet nerandu paprasto ir grazaus rastelio. O ir kantrybes vargu ar uztektu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzyte5: 22 balandžio 2010 - 09:18
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 04 22, 10:18)
Na stai, baigiau pleduka savo leliukui. Kadangi nelabai megstu vaselio, tai sunkiai man sekesi. Dar galvojau graziai apnerti krastus, bet nerandu paprasto ir grazaus rastelio. O ir kantrybes vargu ar uztektu ax.gif

Tai kad viskas čia puiku thumbup.gif Labai dailus pledukas, minkštutis atrodo, ir apnėrimai nebūtini, o jei norisi apnerti, tai čia
http://www.supermama...?...574289&st=0
Kiek mačiau įvairių nuorodų yra, gal ką išsirinksi smile.gif
Atsakyti