Įkraunama...
Įkraunama...

Pledukai vaikams 3

QUOTE(Jurgute_M @ 2010 04 10, 18:08)
Na, štai baigiau ir aš savo mezgimėlį, pledukas megstas draugės mažylei ax.gif

nuostabus darbas wub.gif
Atsakyti
LAbutis,gal galit kokia lengva p;eduko schema pradedancejai
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_M @ 2010 04 10, 19:08)
Na, štai baigiau ir aš savo mezgimėlį, pledukas megstas draugės mažylei ax.gif

user posted imageuser posted image

koks grazus negaliu atsiziureti
Papildyta:
ir siaip jus cia visos labai graziai primezge, kad as taip mokeciau...
Atsakyti
QUOTE(jurga r @ 2010 04 10, 17:55)

ir siaip jus cia visos labai graziai primezge, kad as taip mokeciau...

4u.gif
nepergyvenk, ne tu viena doh.gif aš ir noriu megzt, nert, bet nemoku sad.gif ir nėr kas pamokina, bandysiu iš interneto gal kaip nors... tas banguotas tai nerealus, labai norėčiau tokį mokėt sad.gif dabar tai tiesiog darau tuos išnertus meškučius, bet čia ne tuos kur ką tik buvo iš senos temos, kvadratuose ir daugiau sunersiu, bet bus ne pledukas bet kaip kilimiukas sėdėjimui, žaidimui, mano kada nors būsimam beibiui biggrin.gif nes gaunas jis toks kietokas, tai bus kaip tik toks geras, na per kietas peldukui pvz.
Atsakyti
Sveiukutės, noriu ir aš pasirodyti šiokiu tokiu pleduku, tik dar ne visiškai baigtas, nes reikia po apačia medžiagytę prisūti... user posted image tik dabar gailiuosi kam per vidurį tą atvirkštinį raštą dariau, es sujungimas nepatinKA, bet yra kaip yra...
O čia raštelis iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguciuks: 11 balandžio 2010 - 12:23
Siguciuks - labai grazus pledukas! Galetum rastelio schema idet nes esi tokia nepatyrele biskutuka...labai fainas rastukas ir pledukas...toks vasarai...o jei dryzis nepatinka gali dekoracija sugalvot kokia nors pvz ant smugio sumasciau kad is vieno galo vingiuoja geles kotas o kitam gale gelyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 04 11, 15:24)
Siguciuks - labai grazus pledukas! Galetum rastelio schema idet nes esi tokia nepatyrele biskutuka...labai fainas rastukas ir pledukas...toks vasarai...o jei dryzis nepatinka gali dekoracija sugalvot kokia nors pvz ant smugio sumasciau kad is vieno galo vingiuoja geles kotas o kitam gale gelyte smile.gif

Dėkui, tikrai paprastas raštelis, jis mano albumuke įdėtas: RAŠTAS aš tai ir ne kokia mezgėjėlė, bet bandau ir kažkas dėl savęs gaunasi blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Pledukas ir visa kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes, narsau ir niekaip neaptinku schemutes kaip su sitom sirdutem nert (kur Jurgute_M pasirode), gal galetut pasidalint, butu didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif (taip graziai sitas pledukas atrodo, ir spalvytes taip jaukiai atitaikytos wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkrauta: 12 balandžio 2010 - 10:49
user posted image
Aš turiu tokią schemą. O spalvas galima derinti, kaip į galvą šauna.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 04 12, 12:17)
Aš turiu tokią schemą. O spalvas galima derinti, kaip į galvą šauna.

taip taip ir as pagal sita schemute darbavausi smile.gif Prisinervavau as su tuo pleduku jis man taip negraziai susigarbanojes buvo kai suneriau kvadratelius, maniau jau trenksiu i sona, bet kai issiskalbe ir issilygino buvo visai neblogai.. ax.gif
o spalvytes tikrai jau kokias tik sirdis geidzia galima pasirinkti.. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_M @ 2010 04 12, 16:58)
taip taip ir as pagal sita schemute darbavausi  smile.gif Prisinervavau as su tuo pleduku jis man taip negraziai susigarbanojes buvo kai suneriau kvadratelius, maniau jau trenksiu i sona, bet kai issiskalbe ir issilygino buvo visai neblogai..  ax.gif
o spalvytes tikrai jau kokias tik sirdis geidzia galima pasirinkti..  mirksiukas.gif
user posted image

kai baigsiu savaji su gelytem idesiu bet mane tie siuleliu kavojimai ir kamsymai kaip uzkniso... doh.gif ypac kai kelios spalvos jas reik sukavot doh.gif
Sirdeles mane labai zavi... wub.gif
Atsakyti