Busima
Labai grazu o cia is atskiru daliu mezgei????
Galetum apnerimo rasta ir drugelio ideti...
Nea, dariau ne is atskiru, tiesiog dali mezgiau ripsu, po to dali kur drugeliai lygiu rastu, tada kai padarydavau kvadratuka apkeisdavau rastus vietom.
Pabandysiu namie surasti drugelio schemute ir apnerimo, nes apnerima dariau is galvos, o drugeli kaip jau minejau is sios temutes pasiskolinau tik didesni dariau, tai truputi persipaisyti schemute teko.
Pabandysiu namie surasti drugelio schemute ir apnerimo, nes apnerima dariau is galvos, o drugeli kaip jau minejau is sios temutes pasiskolinau tik didesni dariau, tai truputi persipaisyti schemute teko.
QUOTE(busima @ 2010 02 10, 13:14)
Nea, dariau ne is atskiru, tiesiog dali mezgiau ripsu, po to dali kur drugeliai lygiu rastu, tada kai padarydavau kvadratuka apkeisdavau rastus vietom.
tikrai labai mielas mergaiciukiskas
Labai fainutis. O kokio jis dydžio, toks mažas atrodo
Linkakalinka: nu gražus pledukas išėjo.
Dydis 70x55 cm
Tačiau galima pačiai pasirinkti dydį nuneriant daugiau kvadratukų. Man reikėjo į vežimuką leliukui, tai jis kaip tik toks ir yra
Tačiau galima pačiai pasirinkti dydį nuneriant daugiau kvadratukų. Man reikėjo į vežimuką leliukui, tai jis kaip tik toks ir yra
QUOTE(linkakalinka @ 2010 02 11, 13:46)
Dydis 70x55 cm
Grazu,o gal ir chemyte butu is jusu gauti
QUOTE(pumpocka @ 2010 02 15, 14:34)
labai grazu...gal schemutte kur rasi..
QUOTE(dendule @ 2010 02 15, 17:55)
labai grazu...gal schemutte kur rasi..
Deja bet nebuvo schemos ir pati labai noreciau.