prisižiūrėjusi jūsų grožybių, bandau parodyti ir savo vasarą megztą komplektuką: pleduką ir megztuką sūnėnui.
Na kagi, atnesu parodyt savo antraji pleduka, tik kazkaip fotikas nureguliuotas tai spalvos biski kazko nenaturalios, na bet bendras vaizdas toks
http://www.failai.in...8D/P1013809.JPG
http://www.failai.in...8D/P1013809.JPG
Sveikos.Gal kas pasiulytu kokiu ideju,kaip papuosti si pleduka? Kazkaip nesigalvoja...
Papildyta:
Kaip originalu Tokio dar nemzciau niekur,labai mielas
Papildyta:
QUOTE(simsia @ 2009 12 22, 22:17)
Pasirodau su savo pirmu rimtesniu darbeliu, busimai sesės "lelytei"
Sunaudojau spalvotu lialiukam skirtu siuliuku 3x100g ir baltu 100g + truputis... gavosi 85x115cm.... schemute iš SM.
Sunaudojau spalvotu lialiukam skirtu siuliuku 3x100g ir baltu 100g + truputis... gavosi 85x115cm.... schemute iš SM.
Kaip originalu Tokio dar nemzciau niekur,labai mielas
QUOTE(Klajokle @ 2010 01 03, 19:24)
Sveikos.Gal kas pasiulytu kokiu ideju,kaip papuosti si pleduka? Kazkaip nesigalvoja...
Dailus pledukas, čia jau ryškiai berniukui. Jei mergaitei, būtų galima nertų gėlyčių vietomis pamėtyti, o berniukui, gal kokių rutuliukų
QUOTE(naiste777 @ 2010 01 03, 18:35)
Dailus pledukas, čia jau ryškiai berniukui. Jei mergaitei, būtų galima nertų gėlyčių vietomis pamėtyti, o berniukui, gal kokių rutuliukų
aha berniukui
-------------------------------------------------
Grazus pledukas su drugeliais Tik kiek zinau su skilutem labai nepraktiska,nes vaikutis susipainioja pirstukus
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 27, 12:28)
Labai gražus O kokius siūlus naudojot, ta prasme kokia siūlų sudėtis?
Gal ir kitos gali pasisakyti, kokius siūlus perkat pledukams?
Gal ir kitos gali pasisakyti, kokius siūlus perkat pledukams?
grozis neispasakytas,
as tai megzti arba nerti noriu savo busimam maziui, bet galvoju is merinosu vilnos..
klausimas man iskilo-kokie turi buti virbala tokiam nemazam vientisam mezginiui?
QUOTE(Klajokle @ 2010 01 03, 18:24)
gal iš čia kas tiktų http://club.osinka.r...58633?start=150
QUOTE(Pookelis @ 2010 01 04, 11:23)
aciu!
Sveikutes as noriu numegsti silta, stora pleduka savo busimam leliukui bet esu visiskai zalia mezgime zodziu noreciau 100x130cm, kaip minejau noreciau silto, storo paprasciausiu rasteliu pleduko mane domina kokius siulus man reiketu pirkti ir kiek tu pakeliu mazdaug bent? LABAI buciau dekinga uz pagalba, nes dabar kol kas neturiu ka veikti, galeciau pradeti megzti
+2010 01 06, 19:39-->
aš pleduką mezgiau iš merinos vilnos, sunaudojau 600g siūlų. perkant siūlus, pardavėja pakonsultavo ir pasakė, kiek maždaug siūlų reikės, bet aš maniau, kad gal mažiau užteks ir pirkausi mažiau, nei rekomendavo ..deja, teko po to grįžti ir nusipirkti dar siūlų (gerai, kad dar buvo tokios spalvos)
QUOTE(Mazyle @ 2010 01 06, 19:39)
Sveikutes as noriu numegsti silta, stora pleduka savo busimam leliukui bet esu visiskai zalia mezgime zodziu noreciau 100x130cm, kaip minejau noreciau silto, storo paprasciausiu rasteliu pleduko mane domina kokius siulus man reiketu pirkti ir kiek tu pakeliu mazdaug bent? LABAI buciau dekinga uz pagalba, nes dabar kol kas neturiu ka veikti, galeciau pradeti megzti
aš pleduką mezgiau iš merinos vilnos, sunaudojau 600g siūlų. perkant siūlus, pardavėja pakonsultavo ir pasakė, kiek maždaug siūlų reikės, bet aš maniau, kad gal mažiau užteks ir pirkausi mažiau, nei rekomendavo ..deja, teko po to grįžti ir nusipirkti dar siūlų (gerai, kad dar buvo tokios spalvos)
QUOTE(Klajokle @ 2010 01 08, 17:41)