Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

QUOTE(VITA_V @ 2011 07 08, 00:09)
Tada linkiu laimeti! mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif , och kad tie palinkėjimai dar ir išsipildytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2011 07 08, 00:09)
Tada linkiu laimeti! mirksiukas.gif  4u.gif

O mes pavasario parodoje Bestuose laimejome ir turime viena is siu sedevru wub.gif Super guoliukas, labai mylimas mano katineliu thumbup.gif Vita V 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2011 07 12, 16:14)
O mes pavasario parodoje Bestuose laimejome ir turime viena is siu sedevru wub.gif Super guoliukas, labai mylimas mano katineliu thumbup.gif Vita V  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu su laimejimu ir labai dziaugiuosi, kad guoliukas patiko katineliui! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki.. 4u.gif
Labai įdomūs ir gražūs darbeliai. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi susigundžiau ir nusprendžiau kai ką pasisiūti. Štai kas gavosi. blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Guara @ 2011 07 20, 20:51)
Aš irgi susigundžiau ir nusprendžiau kai ką pasisiūti. Štai kas gavosi.  blush2.gif
user posted image

Kaip gražuuuu fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Guara @ 2011 07 20, 21:51)
Aš irgi susigundžiau ir nusprendžiau kai ką pasisiūti. Štai kas gavosi.  blush2.gif
user posted image

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad jums patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražu smile.gif) o kaip tas pėdutes prisiuvot?
Atsakyti
Iškirpau rutuliukus norimo dydžio ir apmėčiau zigzagu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guara: 21 liepos 2011 - 13:37
Na sprendžiant iš jau parodyto darbelio, tai turėtų būti įspūdinga laipynė smile.gif labai įdomu būtų pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar vieną darbelį turiu susimeistravusi, aišku ne be vyro pagalbos dariau, nes reikėjo pjaut, gręšt, toliau visas darbas man atiteko.
Vis žiūrinėdavau parduotuvėse, bei internete kačių laipynes ar medžiai, kaip juos pavadint tiksliau nežinau ir niekaip man jos nei viena nepatiko. Tai nusprendžiau pati susikurt. Aišku didelis darbas, bet vertas to vargo, nes pirkau tas medžiagas, kurios man patiko ir dizainą kūriau, tokį, kad ir kambaryje jis pritaptų ir kačiukui mano manymu būtų patogus, bei minkštas. ax.gif
user posted image
Atsakyti