Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

Na va, pabandziau nubraizyti schema, nezinau ar aiskiai nubraiziau, todel pameginsiu dar pakomentuoti ja mirksiukas.gif Naudojau porolona 3 cm storio, apaciai dejau dviguba sluoksni, kad butu storesnis.
user posted image

Taigi is parolono pirmiausia iskirpau visas formas, sudejau ir ziurejau ar atitinka viena kita, kad susisiutu graziai ir iseitu namukas g.gif Tada apsiuvau viska medziaga. Susiuvau visas dalis. Pavyzdi emiau pagal guoli is kikos parduotuves, ten buvo su uzdengtu priekiu, kaip kaip parodziau schemoje, bet vyras sake priekines dalies nedeti, nes nesimatys kates biggrin.gif Todel liko namukas be priekio, kaip ir nebaigtas rolleyes.gif Bet katytei tinka- ji mato mus, o mes ja thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jollanciukas @ 2010 11 08, 23:57)
Na va, pabandziau nubraizyti schema, nezinau ar aiskiai nubraiziau, todel pameginsiu dar pakomentuoti ja  mirksiukas.gif  Naudojau porolona 3 cm storio, apaciai dejau dviguba sluoksni, kad butu storesnis.
user posted image

Taigi is parolono pirmiausia iskirpau visas formas, sudejau  ir ziurejau ar atitinka viena kita, kad susisiutu graziai ir iseitu namukas  g.gif  Tada apsiuvau viska medziaga. Susiuvau visas dalis. Pavyzdi emiau pagal guoli is kikos parduotuves, ten buvo su uzdengtu priekiu, kaip kaip parodziau schemoje, bet vyras sake priekines dalies nedeti, nes nesimatys kates  biggrin.gif  Todel liko namukas be priekio, kaip ir nebaigtas  rolleyes.gif Bet katytei tinka- ji mato mus, o mes ja  thumbup.gif

user posted image

user posted image

labai grazi ir labai aciu uz schemute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2010 11 09, 14:21)
labai grazi ir labai aciu uz schemute  4u.gif

Nera uz ka, tikiuosi pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 11 08, 10:53)
Na man tai ypatingai grazi laipyne wub.gif ir tos spalvos, ir tie krasciukai kitokios spalvos... wub.gif tik didesnio tokio grozio norėtusi bigsmile.gif  ruosiuos ir as savo vyra idarbint ilgais rudens vakarais rolleyes.gif tai noriu paklaust su kilimine danga kur tie krasciukai yra sviesūs tai prišaudėt ja ar tik priklijavot ir viskas? ax.gif nes kazkaip jei viskas klijuota man kazkaip nepatvaru atrodo...gal ir klystu...  blush2.gif

Šiaip laipynė žinokit didelė, ir labai tvirta realiai atlaiko mano vyra užsilipusį ant jos viršaus blush2.gif Turim net nuotrauką tokią biggrin.gif Kraščiukai kaip ir visa danga yra priklijuota moment klijais, prisiklijavo labai gerai, nenuplėši taip lengvai net norėdamas. Nes pradžioj mes buvom biški kitaip klijavę, tai kol nulupom paskuj doh.gif

Labai ačiū už komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 11 09, 12:56)
Šiaip laipynė žinokit didelė, ir labai tvirta realiai atlaiko mano vyra užsilipusį ant jos viršaus  blush2.gif Turim net nuotrauką tokią  biggrin.gif Kraščiukai kaip ir visa danga yra priklijuota moment klijais, prisiklijavo labai gerai, nenuplėši taip lengvai net norėdamas. Nes pradžioj mes buvom biški kitaip klijavę, tai kol nulupom paskuj  doh.gif

Labai ačiū už komplimentus  4u.gif

Tai prasom pateikti daiktinius irodymus,kad draskykle tvirta smile.gif Foto rodom!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 11 09, 13:56)
Šiaip laipynė žinokit didelė, ir labai tvirta realiai atlaiko mano vyra užsilipusį ant jos viršaus  blush2.gif Turim net nuotrauką tokią  biggrin.gif Kraščiukai kaip ir visa danga yra priklijuota moment klijais, prisiklijavo labai gerai, nenuplėši taip lengvai net norėdamas. Nes pradžioj mes buvom biški kitaip klijavę, tai kol nulupom paskuj  doh.gif

Labai ačiū už komplimentus  4u.gif

Foto labai apgaulingai maza man pasirode, bet vakar su vyru prisiruosem jau ir mes daryt, galvojom daryt kokia 1.8 bet ziuriu kad didoka labai jau, tai irgi 1.5 m darysim, pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 11 09, 13:54)
Foto labai apgaulingai maza man pasirode, bet vakar su vyru prisiruosem jau ir mes daryt, galvojom daryt kokia 1.8 bet ziuriu kad didoka labai jau, tai irgi 1.5 m darysim, pats tas thumbup.gif

Viskas priklauso nuo to,kokios veisles katinas pas jus.Kai pas mane keletas meino meskenu,tai man 180cm draskykle,kuria dabar turime,yra pats tas,galetu buti ir dar didesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 11 09, 15:10)
Viskas priklauso nuo to,kokios veisles katinas pas jus.Kai pas mane keletas meino meskenu,tai man 180cm draskykle,kuria dabar turime,yra pats tas,galetu buti ir dar didesne smile.gif

Dar ir nuo kambariu dydzio rolleyes.gif pas mus tokiam neperdidziausiam kambariuky stoves tai nesinori kad per puse kambario butu laipyne....beto namie tik viena maza liekna katinyte biggrin.gif
Atsakyti
Veltas gultas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
VITA V, bet jau koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2010 11 10, 18:11)
Veltas gultas smile.gif

user posted image

user posted image

Čia tvo darbas??? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas nors dar galetu minksto uzdaro guolio schemute imest,nes kiek ziurejau niekaip negaliu rast.
Atsakyti