Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių karstyklės ir guoliai _ II tema

aciu vikosiukui uz sitiek minciu blink.gif

as jau pasirodau dar nebaikta, ikvepimo ir minciu laukiu savo galvelei 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskexxx: 23 spalio 2010 - 08:31
va taip mes ja jau naudojam mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Kokiu grozybiu cia yra.Tikras rojus katinams ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau ir aš apdoroti nuotraukas kurias turėjau ir parodyti bei papasakoti kaip man sekėsi gaminti laipynę.

Namuose neturėjau nieko, viską teko pirkti:

OSB plokštė pagrindui didelė ir stora ~22lt
Plokštės viršutinės MDŠ ~ 10lt
Vamzdis plastikinis viso 3 metrai ~ 27lt
Kiliminės dangos ~ 25lt
Džiuto virvės ~ 40lt
Klijai Moment ~ 15lt
Kampukai tvirtinimui ~ 20lt

Kainos praktiškai tikslios, specialiai išsaugojau visus čekiukus, kad pabaigusi matyčiau kiek maždaug išėjo rolleyes.gif

Ir aišku daug laiko ir kantrybės drinks_cheers.gif

Prasidėjo viskas nuo vamzdžių supjaustymo:
user posted image

Vėliau pritvirtinome vamzdžius kampukais prie pagrindinės plokštės, bei priveržėme likusius kampukus būsimose pakopų vietose:
user posted image

Tada pirmiausiai prišaudžiau virvę prie plokštės, iškirpau ir su klijais užklijavau kiliminę dangą apačioje vamzdžio. Pradėjau sukti virvę:
user posted image

Vidury sukimo vėl klijavau kiliminę dangą.
user posted image

Beliko pabaigti sukimą ir klijavimą, apklijuoti pakopas kilimine danga ir galų gale suklijuoti kiliminę dangą apačioje, ant pagrindinės plokštės. Pakopas prisukti varžtais prie kampukų.

user posted image

Kadangi laipynė siekia apie 1,5 metro tai tik apatinė pakopa ne pilnai apklijuota, abi viršutinės pakopos tiek apačia tiek viršus apklijuotos kilimine danga.

user posted image

user posted image

Tai tiek blush2.gif

Dar turiu minčių kaip ją patobulinti, todėl galima sakyti, kad dar nebaigta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 28 spalio 2010 - 17:22
QUOTE(Eiryn @ 2010 10 28, 18:18)
Pagaliau prisiruošiau ir aš apdoroti nuotraukas kurias turėjau ir parodyti bei papasakoti kaip man sekėsi gaminti laipynę.

Labai gražiai padaryta ir nei kiek ne prastenė už pirktinę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad tų pirktinių kaina po 700lt jei tokia normalesnio dydžio ne mažiukė blink.gif baisu net...

Nors dabar jei daryčiau naują, daryčiau dar didesnę, vos ne iki lubų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 10 28, 18:30)
Kad tų pirktinių kaina po 700lt jei tokia normalesnio dydžio ne mažiukė  blink.gif baisu net...

Nors dabar jei daryčiau naują, daryčiau dar didesnę, vos ne iki lubų  drinks_cheers.gif

na tikrai ne tokios baisios kainos, as va sita draskykle pirkau uz 260 lt , aisku ebejui maciau uz tokia kaina iki lubu draskykles, tad ne visada pigiau iseina pasigaminti, bet is kitos puses, as ir pati su mielu noru buciau gaminusi jei vyras butu padejes, bet deja maniskis nusprende, kad nupirkti lengviau
Papildyta:
o ar kas bandet pagaminti kampine draskykle?
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 10 28, 18:18)

Namuose neturėjau nieko, viską teko pirkti:

OSB plokštė pagrindui didelė ir stora ~22lt
Plokštės viršutinės MDŠ ~ 10lt
Vamzdis plastikinis viso 3 metrai ~ 27lt
Kiliminės dangos ~ 25lt
Džiuto virvės ~ 40lt
Klijai Moment ~ 15lt
Kampukai tvirtinimui ~ 20lt

Na man tai ypatingai grazi laipyne wub.gif ir tos spalvos, ir tie krasciukai kitokios spalvos... wub.gif tik didesnio tokio grozio norėtusi bigsmile.gif ruosiuos ir as savo vyra idarbint ilgais rudens vakarais rolleyes.gif tai noriu paklaust su kilimine danga kur tie krasciukai yra sviesūs tai prišaudėt ja ar tik priklijavot ir viskas? ax.gif nes kazkaip jei viskas klijuota man kazkaip nepatvaru atrodo...gal ir klystu... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes rolleyes.gif Vyras pamates kainas kikoj pasake, kad nepirksim katytei guolio, tai vakar sugalvojau pati ja pasiuti, gavos kaip gavos, bet katyte patenkinta rolleyes.gif nors dar tik antra diena, bet pati eina tenai miegoti ax.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jollanciukas @ 2010 11 08, 15:39)
Sveikos mamytes  rolleyes.gif  Vyras pamates kainas kikoj pasake, kad nepirksim katytei guolio, tai vakar sugalvojau pati ja pasiuti, gavos kaip gavos, bet katyte patenkinta  rolleyes.gif  nors dar tik antra diena, bet pati eina tenai miegoti  ax.gif  thumbup.gif

user posted image

o schemute galima? nes labai patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(braskexxx @ 2010 10 23, 09:46)
va taip mes ja jau naudojam  mirksiukas.gif 
user posted image

o kaip tvirtinai ja?ir kokio auksto ji yra?
Atsakyti
[quote=dzemute,2010 11 08, 22:07]
o schemute galima? nes labai patiko ax.gif
Papildyta:

Butinai, kai rasiu laisva minute nubraizysiu schema smile.gif
Atsakyti