Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokama konsultacija ieškantiems kačiuko

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 10 26, 23:36)
nezinau ar i tema, bet dar tokia turiu nuoroda.. http://fauna.savel.o...cat=kates;id=78  (pradziamokslis kaciu augintojams)
tam saite yra daugiau temuciu..

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 26 spalio 2009 - 22:39
QUOTE(kavenska @ 2009 10 26, 22:47)
Siulau pries dedant nuorodas, idemiai straipsnius perskaityti. Paziurekit, ka jusu pasiulytame raso apie kokio amziaus kaciuka geriausia isigyti doh.gif  doh.gif

Ups blush2.gif Skaiciau,bet matyt praleidau svarbiausia.Sorry ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paklausti, gal yra žinančių, kokia čia kačių veislė ( ar čia tik šiaip mišrūnė)?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuviška mergaitė: 02 lapkričio 2009 - 15:04
QUOTE(lietuviška mergaitė @ 2009 11 02, 17:04)
Sveikos, norėčiau paklausti, gal yra žinančių, kokia čia kačių veislė ( ar čia tik šiaip mišrūnė)?

user posted image

O kodel klausiat,ar radot paveiksleli?Tai ten turetu but parasyta biggrin.gif Gal angora?
Papildyta:
Buna ir misrunes labai grazios ir panasios i kokia nors veisle
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Cia bus turku angora wub.gif
user posted image

Taciau i sia veisle yra lb daug panasiu kitu, tik butent baltos spalvos

Meiniukai:
user posted image

Sibiriukai:
user posted image

Norvegu miskine kate:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 02 lapkričio 2009 - 18:35
Ameda70 , klausiau dėl to, kad lauke išmestus du kačiukus radom, tai va ir galvoju, kad jie man į kažkokią veislę " užneša" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2009 11 02, 19:32)
Cia bus turku angora  wub.gif
Taciau i sia veisle yra lb daug panasiu kitu, tik butent baltos spalvos
Meiniukai:
Sibiriukai:
Norvegu miskine kate:

jooo, man kaip ne profesionalei, nerealiai panašios veislės, bet groooožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuviška mergaitė @ 2009 11 03, 00:53)
Ameda70 , klausiau dėl to, kad lauke išmestus du kačiukus radom, tai va ir galvoju, kad jie man į kažkokią veislę " užneša"  blink.gif

O kam iskart ieskoti i kokia veisle "uznesa"? mirksiukas.gif Jie yra grazus, balti misruniukai 4u.gif

Beje, mazi turku angoros katineliai atrodo kitaip nei suauge ax.gif
user posted image
ausytes beveik kaip pas orientalus biggrin.gif

Dauguma misruniuku gali buti panasus i tam tikra veisle, taciau tik lb maza dalim smile.gif

Kaciukus pasilikot sau? Ar ieskot jiems nauju namuciu?
Papildyta:
QUOTE(vylien @ 2009 11 03, 11:28)
jooo, man kaip ne profesionalei, nerealiai panašios veislės, bet groooožis  wub.gif

As pati daugiau nei metai laiko nagrinejuosi skirtumus tarp siu veisliu, ko tik nedarau ir su liniuote ismatuoju atstumus tarp ausu, akiu, nosiuko, viso kuno ilgi skersai, isilgai ir t.t., bet vis tiek iki profesionalo dar 10 metu i prieki ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 03 lapkričio 2009 - 11:23
QUOTE(Elektraaa @ 2009 11 03, 12:23)
Kaciukus pasilikot sau? Ar ieskot jiems nauju namuciu?

Gal ir pasiliktumėm, bet jau turim katę, o jai naujieji įnamiai nelabai patinka ir bijo ji jų biggrin.gif , tai jau radom, kam atiduosim.
Svarbiausia, kad tokia gražūs katinukai ( katytė ir kačiukas), tokie šiek tiek riestom nosytėm. wub.gif
Nesuprantu tik, kaip kažkam kilo ranka išmesti juos žiemai schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuviška mergaitė: 06 lapkričio 2009 - 21:43
Labas,
Džiaugiuosi, kad suradau tokią temą ir turiu daug klausimų. Pradžia būtų tokia - noriu įsigyti kačiuką smile.gif . Esu turėjusi paprastą, mielą, gerą ir t.t. Dabar jau pribrendau įsigyti to ko noriu. O noriu štai ko - man reikia kačiuko su dokumentais, kad žinočiau kokio charakterio bus užaugęs, gal net norėčiau dalyvauti parodose. Taip pat, kad būtų trumpaplaukis, tingaus charakterio, kad mėgtų susirangyti ant kelių, taip pat nemėgtų kniaukti. Kodėl čia rašau? Ogi todėl, kad man reikia patarimų kokią veislę įsigyti, o informacijos internete labai mažai. Taip pat dar kartą norėčiau išgirsti patarimų - katinas ar katė? Norėčiau katino, bet tikrai bijau "teritorijos žymėjimo", bet čia gal tik mano baimės. Na ir katė man tiktų, bet bijau rujos "dainavimo", žinoma galima sterelizuoti.
Esu nusižiūrėjusi egzotų veislę, bet ar iš tiesų jie atitiktų mano norus - švelnūs, meilūs, tykūs? Tai nėra skubus reikalas, norėčiau labai gerai įsigilinti į veislės ypatumus ir sutinku laukti man tinkančio kačiuko. Būsiu dėkinga už patarimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2010 02 25, 13:57)
Labas,
Jums turbūt tikrai tiktų egzotų arba britų trumpaplaukių veislės katė 4u.gif apsilankykit jų temose, apžiūrėkit nuotraukas, pasiskaitykit ką šeimininkės rašo - gal kas nors "užkabins", be to visad galit klausti, jei kas domina mirksiukas.gif o kurios lyties, tai turbūt kaip jau Jums širdis lieps. Patinai būna stambesni, panelės smulkesnės. Ir berniukai gali dainuoti, ir panelės žymėtis. Bet jeigu norite parodose dalyvauti, tai kastravimas/sterilizavims kaip ir atkrenta ax.gif
Atsakyti
Taip ,dauguma isvardintu savybiu turi egzotu trumpaplaukiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *STEBUKLAS*: 26 vasario 2010 - 08:08