QUOTE(Ameda70 @ 2009 10 14, 21:23)
Na,stai kaip skaitantieji sia tema supranta pasiulyta pagalba
norisi gi jiems padeti,bet dabar jau aisku,kad Elektraa busit uzversta panasaus tipo prasymais.Gal reiketu temos pavadinima kitaip suformuluot? Manau ,jus neturetumet rekomenduot nei konkretaus kaciuko,nei kazkurio veislyno,kai ypac populiariu veisliu veislynu jau ne vienetai -tai negi siulysit sita,o ne kazkuri kita/
Gal kam kokiu minciu kils,reiktu siulyti variantus ir atrinkus tinkamiausius-surasyti.Pradzioje,atrode bus viskas paprasta...
Is tiesu nera taip viskas paprasta
Bet ir nera lb sudetinga
Del rekomendaciju - jei kazkas iesko veislinio gyvuno, rekomenduoju LGAC ir Bubastes veislynus, truputi man nepatiko tas, kad sakykim Bubastes puslapy neideda pakankamai info
Ir net pagooglinus, sakykim is rusu melynuju veislynu, radau tik 2jus veislynus, kurie turi savo psl
Rekomenduoju ne tik musu veislynus, bet pasiulau ir paieskoti uzsienio veislynuose, jei jau pirkti nori veisimui, tai manau apsiriboti vien Lietuva nera reikalo
O pasitarti gali su musu veisejas
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2009 10 14, 22:48)
Man rodos ir butu paprasta, jei nekeltume tikslo surast kaciuka zmogui.
Siuo atveju parasyciau, kad vien kaciuko skiepai kainuoja 100Lt ir 40Lt doku isemimas. Tai vat tiek ir gali gaut uz sia suma: 2 svirkstus, 2 ampules ir popieriaus lapa, nuo saves pridesiu imaute nemokamai.
Ir tada idet nuorodas, kodel veisliniu kaciuku didele kaina ir kuo skiriasi veislinis nuo veislinio misruno. Galu gale pasiulyt pagalvot, ar neverta pataupyt ir isigyt tikrai toki gyvuna, kokio nori. Juk gyvunas dziugins maziausiai 10 metu ir neverta cia taupyt.
Dabar as apie tai ir galvoju, tik reikia kazkaip graziai viska suformuluot ir sugalvot kaip pateikti visa tai skaitytojui, kad jis viska perskaitytu
O nebutu taip, kad "aaij cia kokias nesamones man pakvaisele rasineja...."