Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokama konsultacija ieškantiems kačiuko

Upss
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renius: 23 vasario 2014 - 09:19
Laba,

o aš jau senokai ieškau britų trumpaplaukio mišrūniuko, be dokumentų. Kebloka rasti sad.gif

prašau patarkite kas nors kur geriau ieškoti, o jei prieglaudose, tai kokiose?

ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
norim isigyti katineli, aisku is veislyno jei imsime, tai nebus jokiu problemu katinukui su sveikata, bet i ka atkreipti demesi, jei perki per skelbimus???kad katinukas butu sveikas????
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2014 04 08, 11:10)
norim isigyti katineli, aisku is veislyno jei imsime, tai nebus jokiu problemu katinukui su sveikata, bet i ka atkreipti demesi, jei perki per skelbimus???kad katinukas butu sveikas????

O kodėl jūs manot, kad jeiimsit kačiuką iš veislyno, nebus bėdų su sveikata? Nuo ligų niekas neapsaugotas
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2014 04 08, 11:50)
Laba,

o aš jau senokai ieškau britų trumpaplaukio mišrūniuko, be dokumentų. Kebloka rasti sad.gif

ačiū iš anksto 4u.gif

O kodėl būtinai be dokumentų norite? Kuo jums su dokumentais blogi g.gif
Juk yra veislynų dovanojančių ar tik už sterilizacijos kainą atiduoda sterilizuotas katytes kurios nebeveisiamos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2014 04 08, 12:10)

Ne sveikatos problemos didžiausia bėda be dokumentų perkant. Dažniau gali išlysti charakterio problemos.
O susirgti, bet kas gali. Nuo to ne tik žmonės, bet ir gyvūnai neapsaugoti deje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2014 04 08, 11:50)
Laba,

ačiū iš anksto 4u.gif

Senai skelbimų nežiūrėjau, po jūsų posto net įlindau pažiūrėti kur gi tie bedokumenčiai iš skelbimų dingo? Nu bet, kad žiūriu niekur jie nedingo g.gif nematau kame problema g.gif yra ir dovanojamas panašus į brituką ir katytė iš veislyno dovanojama, na ir parduodamų aišku yra jeigu už dyką netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2014 04 08, 16:22)
Senai skelbimų nežiūrėjau, po jūsų posto net įlindau pažiūrėti kur gi tie bedokumenčiai iš skelbimų dingo? Nu bet, kad žiūriu niekur jie nedingo  g.gif  nematau kame problema  g.gif  yra ir dovanojamas panašus į brituką ir katytė iš veislyno dovanojama, na ir parduodamų aišku yra jeigu už dyką netinka  smile.gif

Jūs jau man dovanokit, tačiau beieškant gyvūnų, mano internetinės paieškų subtilybės tampa labai jau prastos...pasidalinkite prašau savo paieškų gudrybėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2014 04 08, 15:49)
Jūs jau man dovanokit, tačiau beieškant gyvūnų, mano internetinės paieškų subtilybės tampa labai jau prastos...pasidalinkite prašau savo paieškų gudrybėmis  ax.gif

http://www.skelbiu.l...e-18920375.html

Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2014 04 08, 17:32)

Atsakyti
tai gal kas gali pakomentuoti, i ka atkreipt demesi renkantis egzotuka????nosis aisku turi but akiu lygyje, o kaip del kailio spalvu???gal yra zinanciu smile.gif gal kas placiau gali i az pakomentuot????
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2014 04 08, 20:22)
tai gal kas  gali pakomentuoti, i ka atkreipt demesi renkantis egzotuka????nosis aisku turi but akiu lygyje, o kaip del kailio spalvu???gal yra zinanciu smile.gif gal kas placiau gali i az pakomentuot????

A ką kailis? Jis gali būt įvairių spalvų ir raštų. Nus žinoma nei vienas veisėjas neišleis gamton kaip ką tik teko skaityt skelbimą "LABAI,LABAI,LABAI RETA SPALVA
SEAL SILVER LYNX TABBY SPOTTED POINT" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2014 04 08, 16:49)
Jūs jau man dovanokit, tačiau beieškant gyvūnų, mano internetinės paieškų subtilybės tampa labai jau prastos...pasidalinkite prašau savo paieškų gudrybėmis  ax.gif

Kadangi kaip matau jau nuorodas įdėjo tai tikiuosi rasit. Ir jokių gudrybių čia nėra mirksiukas.gif
Atsakyti