Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokama konsultacija ieškantiems kačiuko

Sveikutės 4u.gif
Kažkada jums rašiau su klausimu dėl apsisprendimo.
Šiandien jau galiu pasidžiaugti, kad išsirinkome teisingai. katinukas ypatingai meilus ir komunikabilus (kartais net ir per daug) biggrin.gif Džiaugiamės juo jau metus laiko thumbup.gif
Kas liečia jo gyvenimą su mažu vaiku tai galiu pasakyti, kad tai superinis katinas. Nemačiau dar nei vieno, kuris šitiek iškęstu ir vis vien apsisukęs ateitu murkti biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Negaliu rasti britu trumpaplaukiu temutes, gal kuri pagelbetu? O gal jau net nebeegzistuoja tokia? g.gif
Atsakyti
Sveiki, galbūt kas nors turi bedokumentį "kanados sfinksą", ar ką nors žinote apie tokius katinus, jų charakterį? Skaičiau kad grynaveisliai, kilmingi Kanados sfinksai labai gero būdo, myli vaikus. Labai patinka tie pliki katinukai, tačiau parodose dalyvauti ir veisti neketinu, tad svarstau apie galimybę įsigyti katinuką be dokumentų, tik bijau, dėl galimų charakterio staigmenų. Gal galėtumėt patarti ar verta tokį kačiuką pirkti, ar geriau rinktis paprastą kailiniuotą beveislį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2012 12 30, 17:34)
tik bijau, dėl galimų charakterio staigmenų. Gal galėtumėt patarti ar verta tokį kačiuką pirkti, ar geriau rinktis paprastą kailiniuotą beveislį... ax.gif

perkant be dokumentų tikrai tų staigmenų gali būti ir ne viena smile.gif jei jums tikrai patinka būtent tas katinas ir jo savybės, siūlau taupyti pinigus ir pirkti su dokumentais smile.gif mes irgi svarstom įsigyti katę ir neturim tokios sumos, nu bet kągi.. taupysim smile.gif
P.S. o mes irgi nežadam nei į parodas vesti nei veisti, bet noriu tokių savybių kokios yra aprašytos standarte, todėl noriu rinktis katę su dokumentais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 30 gruodžio 2012 - 17:14
labutis 4u.gif su ateinančiais naujaisiais metais 4u.gif

visą gyvenimą buvau ištikima šunims ir niekada nenorėjau katės... tačiau jau keli metai kai pradėjau domėtis kačių veislėmis, jų charakteriais, lankau drauges turinčias kates... ir vis labiau jaučiu joms trauką... tiek, kad naktimis jau pradedu jas sapnuoti doh.gif pamažu bręstu kačiukui, tačiau man labai reikia patarimo.... aš esu alergiška katėms, turinčioms ilgesnį plauką.. man tiesiog teka ir niežti nosis... panašiai, bet mažiau tai pasireiškia su ilgaplaukiais šunimis.. šiuo metu auginu škotų terjero mišrūną, tai kaip ir neiškyla didesnių problemų...

gal galite patarti, kokios veislės katukas tiktų mano atveju, kad neiššauktų alergijos? kiek skaičiau, lyg ir kornishrex katukai nelabai šeriasi... rusų mėlynosios.. net nežinau..

žiūrinėju ir gyvūnų prieglaudos puslapį, ten daug mielų kačiukų yra, bet bijau imti dėl tos alergijos, kai neaišku koks plaukas...
Papildyta:
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 12 30, 17:41)
perkant be dokumentų tikrai tų staigmenų gali būti ir ne viena smile.gif jei jums tikrai patinka būtent tas katinas ir jo savybės, siūlau taupyti pinigus ir pirkti su dokumentais smile.gif mes irgi svarstom įsigyti katę ir neturim tokios sumos, nu bet kągi.. taupysim smile.gif
P.S. o mes irgi nežadam nei į parodas vesti nei veisti, bet noriu tokių savybių kokios yra aprašytos standarte, todėl noriu rinktis katę su dokumentais.

mano draugė pirko britų trumpaplaukę katytę.. be dokumentų.. važiavo į namus, kur buvo kačiukai ir jų mama katė ne vieną kartą, matė ir tėtį... abu tėvai su dokumentais, bet vaikučiams šeima netvarkė dokumentų, nežinau tikslių priežasčių, bet lygtai dėl finansinių sumetimų... bet kuriuo atveju, jei kas perkate be dokumentų, tai būtinai reikia pamatyti tėvus, namus kur auga mažiukai, pamatyti visą jų aplinką... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 12 31, 01:53)

mano draugė pirko britų trumpaplaukę katytę.. be dokumentų.. važiavo į namus, kur buvo kačiukai ir jų mama katė ne vieną kartą, matė ir tėtį... abu tėvai su dokumentais, bet vaikučiams šeima netvarkė dokumentų, nežinau tikslių priežasčių, bet lygtai dėl finansinių sumetimų... bet kuriuo atveju, jei kas perkate be dokumentų, tai būtinai reikia pamatyti tėvus, namus kur auga mažiukai, pamatyti visą jų aplinką...  4u.gif

Nesąmonė... Tada jau reiktų pažiūrėti tiksliau kas ten per tėvų dokumentai. Šiais laikais kiekvienuose namuose yra printeris, ne kuriuose net spalvotas cool.gif
Atsakyti
o tėvų dokumentus matė? smile.gif
o gal jie melavo apie finansinę padėtį ir gal tėvas visai ne tas smile.gif
aš kai turiu šunį ir žinau kokios nesąmonės vyksta su tais dokais, manau pas kates lygiai tas pats, tai tokiais visokiais dalykais nesąmonigais netikiu ir nesuprantu kaip galima pasipaut ant tokių šnekų smile.gif kiek ten tekainuoja tuos dokus ištraukt ir nueit į kelias parodas, nebent katėm ten sunkiau su parodom, bet kaip tai abejoju, manau lengviau gal net, nors aišku nesidomėjau, tik svarstau

dėl katės pasirinkkimo tai kai ir su šuniu reiktų gal be poplaukio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 12 31, 00:53)
mano draugė pirko britų trumpaplaukę katytę.. be dokumentų.. važiavo į namus, kur buvo kačiukai ir jų mama katė ne vieną kartą, matė ir tėtį... abu tėvai su dokumentais, bet vaikučiams šeima netvarkė dokumentų, nežinau tikslių priežasčių, bet lygtai dėl finansinių sumetimų... bet kuriuo atveju, jei kas perkate be dokumentų, tai būtinai reikia pamatyti tėvus, namus kur auga mažiukai, pamatyti visą jų aplinką...  4u.gif

Na cia gal veisejai geriau atsakytu, bet man rodos, kad dokumentu isemimas kaciukams, jei abu tevai su dokumentais ir viskas yra tvarkoj, kainuoja apie 50 lt. Tai manau, kad vien is verslo puses vertetu tada imti dokumentus - juk kaciuka su dokais gali brangiau parduoti. Todel manau, toks paaiskinimas - melas.
Atsakyti
teisingai dokumentų išėmimas apie 30-50 Lt, bet dokumentų kainą ne tai sudaro, o tai, kad tam kad juos kačiukai gautų tėvai turi dalyvauti parodose, gauti gerus įvertinimus, gauti leidimą kergimui, kuris irgi akinuoja, tėvams daromi sveikatos tyrimai, gali būt kergiami ne dažniau kaip 3 kartus per 2 metus, veisėjas skiepija kačiukus, deda mikroschemą, garantuoja, kad kačiukas yra sveikas ir t.t. Galų gale pats kergimas us geru katinu kainuoja, ati visa tai ir sudaro kainą. O tie skelbimai, kur sako, kad su dokumentais kačiukai 1500 Lt o be 800 Lt yra akių dūmimas, nes jei kačiukai tikrai būtų su dokumentais, jų nedavimas veisėjui pusės sumos nesutaupytų, dėl to dažniausiai, kur tokie skelbimai kačiukai net negalėtų gauti dokumentų, nes tarkim tėvai gal nedalyvavę aprodose, ar panašiai, bet matyt žmonėms toks masalas veikia.
Atsakyti
QUOTE(ciuju'ke @ 2012 12 31, 11:24)
o tėvų dokumentus matė? smile.gif
o gal jie melavo apie finansinę padėtį ir gal tėvas visai ne tas smile.gif
aš kai turiu šunį ir žinau kokios nesąmonės vyksta su tais dokais, manau pas kates lygiai tas pats, tai tokiais visokiais dalykais nesąmonigais netikiu ir nesuprantu kaip galima pasipaut ant tokių šnekų smile.gif kiek ten tekainuoja tuos dokus ištraukt ir nueit į kelias parodas, nebent katėm ten sunkiau su parodom, bet kaip tai abejoju, manau lengviau gal net, nors aišku nesidomėjau, tik svarstau

dėl katės pasirinkkimo tai kai ir su šuniu reiktų gal be poplaukio? smile.gif

As nesigilinsiu i dokumentu aptarima, man tas neaktualu, jums parasiau su kuo susidure mano drauge o niuansai man neidomus, nes su manim nesusije...
Geriau patarkite kokios veisles kaciukas tiktu..
Neismanau as apie tuos poplaukius doh.gif apie kokias veisles galima butu galvoti, kad nealergizuotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2013 01 01, 01:14)
As nesigilinsiu i dokumentu aptarima, man tas neaktualu, jums parasiau su kuo susidure mano drauge o niuansai man neidomus, nes su manim nesusije...
Geriau patarkite kokios veisles kaciukas tiktu..
Neismanau as apie tuos poplaukius doh.gif  apie kokias veisles galima butu galvoti, kad nealergizuotu? g.gif

Labukas 4u.gif O tai jus su dokumentais ar be pirksit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 01, 15:47)
Labukas 4u.gif O tai jus su dokumentais ar be pirksit? g.gif

As noriu katuko namams, ne parodoms ar kergimui. Dabar tik pradejau gilintis i dokumentu niuansus, realiai man dokai nereikalingi, bet perkant veislini nors tevai su dokais butu gerai..

Kazkaip mastau apie kornishrex, selkirk rex, rusu melynuosius kaciukus... Skaitineju forumuose, bet vis tiek klausimai iskyla ar nealergizuos, kaip seriasi.. ir charakteris - norisi meilesnio gyvunelio, bet kuris galetu pabuti ir vienas, nes dirbu visa diena.. ir kad su suniu sugyventu (maniskis kaciu nemegejas, bet turi kieme drauge -rusu melynaja ir jai didele pagarba rodo, tai matyt priprastu). O kokias veisles jus galite patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 01 sausio 2013 - 15:47