Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 12 02, 08:56)
pas mane su dvipuse lipnia juosta užklijuotos nuotraukos per visą sieną koridoriuj... nu per pusę kol kas. reik dar atsispausdint nuotraukų.

apie sistemą buvo čia rašyta šiek tiek http://www.efoto.lt/...ti_ant_troseliu

4u.gif ačiukas.
O nuotraukas keiti kas kiek laiko? Ir siena dažyta? Nes girdėjus, kad gražiai atlupa paskui tos juostos sienas (ir dažus, ir tapetus) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 02, 21:25)
4u.gif ačiukas.
O nuotraukas keiti kas kiek laiko? Ir siena dažyta? Nes girdėjus, kad gražiai atlupa paskui tos juostos sienas (ir dažus, ir tapetus)  g.gif

Įkišiu snapą smile.gif Pas mus name sienos tinkuotos ir dažytos. Kabėjo ant dvipuse lipnia juostele prilipintas vaikų ūgio matuoklis. Jau du kartus nukrito su delno dydžio tinko lopu sad.gif. Manau, kad prilipimo kokybė priklausys ir nuo paveikslo svorio ir nuo sienų apdairbimo kokybės
Atsakyti
cia keletas kadru , kad greiciau tema pribaigt smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.M: 02 gruodžio 2009 - 23:52
QUOTE(Vadovė @ 2009 12 02, 19:14)
labas vakaras
O kiek dabar kainuoja kursai vilniuje?ir gal zinote kiek laiko jie trunka? 4u.gif

labas,
Pas Zoluba diena 600 Lt vakare 640, o siaip kiti kursai labai ivairiai, nuo 300 ir toliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 12 02, 21:07)
ne, as kauniete, tai eisiu sestadieniais, vazinesiu is Kauno mirksiukas.gif nuo vasario tokie bus savaitgaliniai.
www.fotomokykla.lt mirksiukas.gif

Sea, nufotkysiu kada, bet ten ner ka rodyt blush2.gif

Aaaa, gaila ax.gif
Atsakyti
AM, man antroji patinka wub.gif
Atsakyti
primenu, kad nauja tema atidaryta, kai ši baigsis, ieškokit jos senesniuose puslapiuose ir neatidarinėkit dar vienos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 02, 20:25)
4u.gif ačiukas.
O nuotraukas keiti kas kiek laiko? Ir siena dažyta? Nes girdėjus, kad gražiai atlupa paskui tos juostos sienas (ir dažus, ir tapetus)  g.gif

aha, labai gražiai atlupa biggrin.gif arba tinka prieš remontą... mano buvo katinų nupėduota negražiai ir šiaip išsipurvino nuo pirštų. tai nusprendžiau suklijuot ten nuotraukas visokias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 gruodžio 2009 - 09:27
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 02, 18:47)
.. pradejau tik sau vienai suprantamas nesamones fotografuot biggrin.gif 
user posted image

Svarbu, kad pati supranti mirksiukas.gif Nesigydik, cia gal koks pereinamas etapas... smile.gif

As juostu uzsisakiau cool.gif Kazkada ms linkejo kiekvienam uz pinigus pafotografuot... Buna jauciuosi, kaip raige.... unsure.gif
Atsakyti
Wyshnia, va va biggrin.gif Aš dar nenoriu imt aparato po sezono, nors jau šiek tiek pasiilgau. Ko nors lengvo noriu, be kūrybinių kančių ir ne už pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 12 03, 13:28)
Wyshnia, va va  biggrin.gif Aš dar nenoriu imt aparato po sezono, nors jau šiek tiek pasiilgau. Ko nors lengvo noriu, be kūrybinių kančių ir ne už pinigus biggrin.gif

As tai kad ir su kanciom noriu, bet kurybos biggrin.gif Na manau tikrai zinai, apie ka as biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti