Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Ninin @ 2009 12 01, 20:35)
O kaip kabinai? Vinukai, kabliukai, sistemos??? Mane pats kabinimo procesas domina  lotuliukas.gif

siena gipso kartono - pertvara turim tokia biggrin.gif tai vinukai paprasciausi smile.gif
Atsakyti
mergai, atidariau naują temą, neinam ten, kol šios nepribaigsim.

gal kas turit ant greičio kokių pageidavimų, gal ką išimt, įdėt, pataisyt, pakeist ir t.t.? kol dar galiu redaguot, rašykit. paskui bus vėlu.

gal išvis tą sąrašą į kūdrą išimt? g.gif
Atsakyti
Puke, nufotografuok savo siena,man smalsu 4u.gif

labas rytas, su kavos puodeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 12 01, 20:35)
O kaip kabinai? Vinukai, kabliukai, sistemos??? Mane pats kabinimo procesas domina  lotuliukas.gif
Gyvenu blokiniam name, į sieną vinukų nelabai įkalsi: gręžti skyles reik. Bet nelabai norisi gręžti  lotuliukas.gif

Išskaičiau, kad yra spec kabliukai kažkokie (bet dar nesidomėjau rėminimo salonuose), yra kažkokios sistemos, prie kurių ant kabliukų ir "žilkų" pagalba gabinami paveikslai (kaip galerijose)...

pas mane su dvipuse lipnia juosta užklijuotos nuotraukos per visą sieną koridoriuj... nu per pusę kol kas. reik dar atsispausdint nuotraukų.

apie sistemą buvo čia rašyta šiek tiek http://www.efoto.lt/...ti_ant_troseliu

Atsakyti
As pati pasigaminau tokias dvi kabyklas, prie ju foto kabinasi smeigtukais ax.gif kada nufotkinsiu parodysiu smile.gif
Atsakyti
sesute II
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 12 02, 08:44)

Juosta? g.gif
Atsakyti
Zvitrios gi tos musu sesutes! biggrin.gif
O kaip visas veiksmas vyko? Kiekvienas fotografas sau lempas tampe, ar buvo atskiri apsvietejai, stilistai beigi linksmintojai?
Atsakyti

as uzsiregistravau pas Zoluba i pradinokus blush2.gif
[/quote]

O, geras, nuo sausio gal? busime vienoje grupeje gal 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras
O kiek dabar kainuoja kursai vilniuje?ir gal zinote kiek laiko jie trunka? 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, skaitmena 4u.gif man triuksmu liga, reikia gydytis:)nes jauciu,kaip per daug ju kraunu:))) ir isdeginu specialiai ir nezinau kodel visaip nuotraukas gadinu:)) maistauju tik nezinau pries ka ir kodel:))) reikes pas pradziamoksles visko per naujo mokytis smile.gif

.. pradejau tik sau vienai suprantamas nesamones fotografuot biggrin.gif

va sios dienos blush2.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 02 gruodžio 2009 - 19:59
QUOTE(Jeliukas @ 2009 12 02, 15:14)
O, geras, nuo sausio gal? busime vienoje grupeje gal 4u.gif  thumbup.gif

ne, as kauniete, tai eisiu sestadieniais, vazinesiu is Kauno mirksiukas.gif nuo vasario tokie bus savaitgaliniai.

QUOTE(Vadovė @ 2009 12 02, 18:14)
labas vakaras
O kiek dabar kainuoja kursai vilniuje?ir gal zinote kiek laiko jie trunka? 4u.gif

www.fotomokykla.lt mirksiukas.gif

Sea, nufotkysiu kada, bet ten ner ka rodyt blush2.gif
Atsakyti