laba diena mergaites
labai as atsilikau nuo jusu,bet vistiek nieko nesuprantu apie ka jus čia kalbate.todel patilesiu
Aš norejau pasiklausti,gal kuri zinote ir galite patarti kokias baterijas ikraunamas nusipirkti fotikui?maniškes jau krauk nekrovus nebelaiko
Vadove, aš kaip tik šiandien pirkau Eneloop įkraunamas (4 vnt. apie 48 lt., nors jaučiu ir pigiau paieškojus būtų). Jas man labai pagyrė naudojantys, tai ir susigundžiau
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 30, 15:51)
Vadove, aš kaip tik šiandien pirkau Eneloop įkraunamas (4 vnt. apie 48 lt., nors jaučiu ir pigiau paieškojus būtų). Jas man labai pagyrė naudojantys, tai ir susigundžiau
aga, neblogos neblogos
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 30, 14:51)
SP ačiū aš šias buvau nusižiurėjusi.Kažkada ir forume ieškojau.
O kažin jas galima su bet kokiu pakroveju krauti ar reik ir tos pacios firmos pirkti.nes su pakroveju apie 70lt kainuoja o aš turiu pakrovėja tik ne tos firmos
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 30, 16:43)
O kažin jas galima su bet kokiu pakroveju krauti ar reik ir tos pacios firmos pirkti.nes su pakroveju apie 70lt kainuoja o aš turiu pakrovėja tik ne tos firmos
mano baterijos ir pakrovėjai skirtingų firmų. nusiskundimų neturiu.
QUOTE(sayonara @ 2009 11 30, 16:48)
mano baterijos ir pakrovėjai skirtingų firmų. nusiskundimų neturiu.
valio
ačiū
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 30, 17:43)
Jas galima krauti kitu pakrovėju, tik nžn ar taip pat gerai pasikrauna, nes jos tokios kitokios nei visos baterijos ir pakrovėjas kitoks, nes su jų specialiu pakrovėju pabandžiau vieną kartą pakrauti kitas baterijas...nesėkmingai...baterijos išsilydė
Labas, o aš žinau ką siųsiu dovanų Labai jau lengva man
Jėga, kad pratęsėt namų darbus. Turiu juostą, dar neišryškinau, tuomet dar kadrų padarysiu
Jėga, kad pratęsėt namų darbus. Turiu juostą, dar neišryškinau, tuomet dar kadrų padarysiu
QUOTE(Ninin @ 2009 11 30, 10:19)
O kaip kabinate nuotraukas? Irgi sprendžiu paveikslų, nuotraukų kabinimo dilema (daugiau kaip pakabinti, vėliau ką kabinti ).
nunesiau savo foto i reminimo dirbtuves, ireminot i prikabinejau viena siena remeliai skirtingi, reminimas ir supasportais, ir be, man patinka
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 30, 14:51)
sitas naudoju, ir pakroveja toki pati nusipirkau - rami galva dabar
pavydziu foto keitimosi jums
as uzsiregistravau pas Zoluba i pradinokus
QUOTE(Pukė @ 2009 12 01, 20:08)
nunesiau savo foto i reminimo dirbtuves, ireminot i prikabinejau viena siena remeliai skirtingi, reminimas ir supasportais, ir be, man patinka
O kaip kabinai? Vinukai, kabliukai, sistemos??? Mane pats kabinimo procesas domina
Gyvenu blokiniam name, į sieną vinukų nelabai įkalsi: gręžti skyles reik. Bet nelabai norisi gręžti
Išskaičiau, kad yra spec kabliukai kažkokie (bet dar nesidomėjau rėminimo salonuose), yra kažkokios sistemos, prie kurių ant kabliukų ir "žilkų" pagalba gabinami paveikslai (kaip galerijose)...