Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(c-girl @ 2009 11 30, 09:06)
Ta pati dilema.... doh.gif
Aga....as ta pati dariau- perziurejau savo "aukos" megstamas, ale kas is to...kad as nieko panasaus neturiu lotuliukas.gif  nepalengvejo man biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 30, 09:09)
gera mintis cia  biggrin.gif  g.gif  eisiu ir as pasizvalyt tadu  ax.gif

p.s. visai nepadejo...  doh.gif

a ko Jūs parinatės? taigi išrinkit tai, kas JUMS miela, kas JUS atspindi ir siųskit. svarbu nuoširdžiai smile.gif 4u.gif
aš va vakar namus svetimom foto apdėliojau, planavau, kur ką kabinsiu ir taip smagu pasidarė, kad iš skirtingų žmonių tiek visko turiu, taip faina smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 30, 09:23)
a ko Jūs parinatės? taigi išrinkit tai, kas JUMS miela, kas JUS atspindi ir siųskit. svarbu nuoširdžiai smile.gif 4u.gif

pagaliau ir tave kalėdinė dvasia aplankė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 11 30, 09:59)
o dovanotam arkliui į dantis nežiūri  laugh.gif

tongue.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 11 30, 09:27)
pagaliau ir tave kalėdinė dvasia aplankė  laugh.gif

patikėk... blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 30, 09:23)

aš va vakar namus svetimom foto apdėliojau, planavau, kur ką kabinsiu ir taip smagu pasidarė, kad iš skirtingų žmonių tiek visko turiu, taip faina smile.gif ax.gif

as nesiparinu... dar biggrin.gif nebuvo dar kada pagalvot, ka siust - bet galvojau pasilengvinsiu uzduoti blush2.gif biggrin.gif

net uzpavydejau blush2.gif pasidariau pagaliau ale mobilia tokia ekspozicija namuos, ale kai reikejo kabint - nelabai turejau ka doh.gif reik viena grazia diena paskirti foto gamybai.... cool.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 11 30, 09:27)
pagaliau ir tave kalėdinė dvasia aplankė  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 30 lapkričio 2009 - 09:42
O kaip kabinate nuotraukas? g.gif Irgi sprendžiu paveikslų, nuotraukų kabinimo dilema (daugiau kaip pakabinti, vėliau ką kabinti lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 30, 09:01)
man tai visai gerai, daugmaž žinau, kas patinka mano "aukai" - kūdroje peržiūrėjau, ką į mėgstamas pasiėmusi biggrin.gif

TU GENIJUS bigsmile.gif aš kažkaip net nepagalvojau apie pasižiūrėjimą blush2.gif super mintis (atrodo nesu blondinė, bet kažkaip "nedašuto" tai blush2.gif )
Atsakyti
blink.gif Geltonumas, matyt, dėl pavakario šviesos? O gal klystu. Šiaip pavakario šviesa yra bais bigsmile.gif gražu, o fotografijoj - peilis, nes jei dar aplink geltonų lapų fonas, tai užtraukia geltoną užuolaidą ant visko. Maždaug 11-14 val. yra tinkamos fotografavimui. Kalbu apie rudenį, ne vasarą ar pavasarį vėl kitaip su ta šviesa, arne? mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloris @ 2009 11 30, 13:12)
blink.gif Geltonumas, matyt, dėl pavakario šviesos? O gal klystu. Šiaip pavakario šviesa yra bais  bigsmile.gif gražu, o fotografijoj - peilis, nes jei dar aplink geltonų lapų fonas, tai užtraukia geltoną užuolaidą ant visko. Maždaug 11-14 val. yra tinkamos fotografavimui. Kalbu apie rudenį, ne vasarą ar pavasarį vėl kitaip su ta šviesa, arne? mirksiukas.gif

tikra tiesa biggrin.gif o jus cia apie ka?
Atsakyti
Aš pernai, kai siunčiau, "išnagrinėjau" žmogų iki smulkmenų: peržiūrėjau Kūdrą, berods Efoto ir čia SM pasekiau ax.gif Bet nieko man nepadėjo toks detektyvas, tai tiesiog nusprendžiau nusiųsti kažką tarp neutralus ir man patinkančio. Šiemet tokia pati situacija. Na bet ką padarysi, dovanotai nuotraukai į vaizdą nežiūrima...
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 30, 10:06)
Aga....as ta pati dariau- perziurejau savo "aukos" megstamas, ale kas is to...kad as nieko panasaus neturiu lotuliukas.gif  nepalengvejo man biggrin.gif

Aš ir žiūrėjau mėgstamas, galvojau lengviau bus, bet kaip tik atvirkščiai doh.gif
Atsakyti