Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aciu Bonda wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sos, nikes nezinuote kur galima nebrangiai studija isinuomoti keliom valandom g.gif Pageidautina, kad vienas is fonu butu baltas
Atsakyti
Gerbiamosios, niekas nenorit nieko prisipazinti ir parodyti daugiau kadru is supermodeliu suvaziavimo? ax.gif Beigi ispudziu pageidautume. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 11 20, 16:00)
Gerbiamosios, niekas nenorit nieko prisipazinti ir parodyti daugiau kadru is supermodeliu suvaziavimo?  ax.gif Beigi ispudziu pageidautume.  bigsmile.gif

Aga, tikrai... drinks_cheers.gif Laukiam ax.gif
Atsakyti
Primenu, kad laukiu Jusu adresu Kalediniams fotomainams bigsmile.gif
Atsakyti
Pepperoni, as dar pagalvosiu del tu mainu... jei surasiu nors koki kadra - tai atsiusiu adresiuka
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 20, 17:53)
Primenu, kad laukiu Jusu adresu Kalediniams fotomainams  bigsmile.gif

Nors labai nemoku fotografuoti, bet noras gauti dovana yra didesnis nei mano kompleksas.... blush2.gif Irasyk ir mane i mainu sarasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 20, 18:00)
Nors labai nemoku fotografuoti, bet noras gauti dovana yra didesnis nei mano kompleksas.... blush2.gif  Irasyk ir mane i mainu sarasa ax.gif

biggrin.gif irasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 20, 18:00)
Nors labai nemoku fotografuoti, bet noras gauti dovana yra didesnis nei mano kompleksas.... blush2.gif  Irasyk ir mane i mainu sarasa ax.gif

nu va nors pas vieną sveikas egoizmas sukilo biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 19:07)
o pernai Oksanai "pasisekė" gauti daug foto, nes ji per mainus negavo jai skirtosios, nes siuntėjas supasavo, todėl susiorgnizavome kelios ir Oksana vietoj vienos gavo kelias nuotraukas biggrin.gif bet aišku būtų geriau, kad šiemet niekam taip nebepasisektų, nes iki tos laimingos dienos Oksana liūdėjo.. 4u.gif
biggrin.gif Is savo patirties sakau, kad tikrai buvo siap sau ant duses, bet uztat kokia kompensacija buvo wub.gif oro_buckis.gif Siemet greiciausiai nedalyvausiu, nes jau viska turiu lotuliukas.gif sutka biggrin.gif tiesiog neturiu ka issiusti, nefotografuoju nuo rugpjucio pabaigos (bet taip norisi issikrauti, manau Saules Puga supras mane, (ta jausma)), nebent trauksiu is archyvo biggrin.gif Dar pagalvosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif , nors čia retai bepasirodau, bet vis užsuku čia ir paskaitau, norėčiau ir šiemet sudalyvauti Kalėdiniuose mainuose 4u.gif ax.gif įtraukit ir mane į sąrašą rolleyes.gif . Labai jau patiko praėjusiais metais blush2.gif .

Įdedu vieną portretuką smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 20 lapkričio 2009 - 23:41
Viktorija, visai nieko, tik isdegimai truputi kliuna 4u.gif
Atsakyti