Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2009 10 27, 12:18)
Pas mane naujo tiek, kad ko gero šį kartą jau tikrai nusprendžiau mesti komerciją. Bent jau tokiais tempais. Gal vieną antrą užsakymą savo malonumui. Ne daugiau. Ir kaip man žinokit gera po to sprendimo thumbup.gif

raige 4u.gif kaip smagu del taves - savo malonumui fotografavimas visai kitoks biggrin.gif

taip taip - pavydekit ir keikit krize, nes as keikiu. As tikejausi si rudeni daugiau meetininku is Lt sulaukt 4u.gif

Jeliuk, su pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 10 27, 14:18)
Pas mane naujo tiek, kad ko gero šį kartą jau tikrai nusprendžiau mesti komerciją. Bent jau tokiais tempais. Gal vieną antrą užsakymą savo malonumui. Ne daugiau. Ir kaip man žinokit gera po to sprendimo thumbup.gif

as laikinai irgi nusprendziau mesti, sakiau kol nepadarysiu savo vaikui albumo, nesiimsiu jokiu nauju darbu, geda jau, vaikas albumo neturi, o jau jam beveik 1,5 metu blush2.gif tik vat dar senus darbus pradziai reik dabaigt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 27, 14:45)
raige 4u.gif kaip smagu del taves - savo malonumui fotografavimas visai kitoks biggrin.gif

taip taip - pavydekit ir keikit krize, nes as keikiu. As tikejausi si rudeni daugiau meetininku is Lt sulaukt 4u.gif

Jeliuk, su pirkiniu 4u.gif

Aciu, l dziaugiuos savo pirkiniu, objektyvas tikrai daug geresnis nei, tas kuri turejau thumbup.gif
Atsakyti
Aš neturėjau jau trijų vasarų, tris metus neturėjau atostogų... Dabar viską pabaigiau, atidaviau ir tooookia ramybė. Kam, galvoju, mano viso to. Nu kam? Jei jau lažas ir prievarta.
Dabar la faaaaaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 10 27, 15:12)
Aš neturėjau jau trijų vasarų, tris metus neturėjau atostogų... Dabar viską pabaigiau, atidaviau ir tooookia ramybė. Kam, galvoju, mano viso to. Nu kam? Jei jau lažas ir prievarta.
Dabar la faaaaaa smile.gif

tai taip,jei jau prievarta,tai ne kas unsure.gif
4u.gif su sprendimu 4u.gif
as tai kazkaip is vis fotografuoju tik ka noriu ir kaip noriu,nes jau buvo taip,kad is gimtadieniu parsinesu pilna korta kitu veidu,o mano seimos tik 1-2 kadrai doh.gif dabar nebesinesioju fotiko visai,tik juostini biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia, man tinka 11 am ir trafalgaras 4u.gif tai iki rytojaus panos biggrin.gif veluot nemegstu,tai jei nebusiu laiku,zinokit pasiklydau biggrin.gif bet turiu Wyshnios numeri,paskambinsiu jei kas:)

Raige, sveikinu priemus sprendima nuo kurio palengvejo 4u.gif O kai pradejai fotografuot renginius, ar greitai isisukai ir savo klientu rata atradai? idomu man 4u.gif
Papildyta:
jeliuk,
sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
Sea, žinok kažkaip... iš pradžių draugai, paskui draugų draugai, paskui ir šiek tiek reklamos... Turėjau užsakymų tiek, kiek man norėjosi ir jau nebepavežiau. Ar tai buvo tikrai mano klientas? Oj, ne visada. Bet kita vertus ir fotkinu aš labai vidutiniškai smile.gif
Atsakyti
aš tai fotkinu toliau...kainos nelaužiu tai dabar ir visokie gimtadieniai pareina, mergvakariai...tik va pilnakadrio noriu ir fišajaus smile.gif tik pinigų nėra, viską pravartoju smile.gif
Atsakyti
peppi, ir as noriu to ko tu ir dar 70-200 biggrin.gif

raige 4u.gif

tiesa, Wyshnia, Ediper, Trafalgar didzliulis plotas,kur susitinkam? gal prie tos nescios moters skulpturos,jei ji vis dar ten,
ar prie tu laiptu pagrindiniu muziejaus link?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 10 27, 17:18)
peppi, ir as noriu to ko tu ir dar 70-200 biggrin.gif 
raige 4u.gif
tiesa, Wyshnia, Ediper, Trafalgar didzliulis plotas,kur susitinkam? gal prie tos nescios moters skulpturos,jei ji vis dar ten,
ar prie tu laiptu pagrindiniu muziejaus link?

galim prie nescios smile.gif jei ediper zino, kur ji wink.gif
Atsakyti
nu, mergos, kad reportažas ryt būtų... ir išsamus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 27, 20:29)
galim prie nescios smile.gif jei ediper zino, kur ji wink.gif

nezinau,kazkaip simtas metu ten nevaiskciojau,na bet jei jis toj aikstej,tai rasiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 28 spalio 2009 - 09:12
4u.gif meetas buvo, smagus, idomus ir jaukus thumbup.gif cia tokia mano trumpa ataskaita biggrin.gif
Atsakyti