Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sadi @ 2009 11 18, 18:25)
nu va, ir matematikos žinias pasigilinau beskaitydama  lotuliukas.gif galim vadintis dabar "nebemokam fotografuoti, bet mokam skaičiuoti"  lotuliukas.gif

gilus reveransas nuo manęs.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 11 18, 18:25)
nu va, ir matematikos žinias pasigilinau beskaitydama  lotuliukas.gif galim vadintis dabar "nebemokam fotografuoti, bet mokam skaičiuoti"  lotuliukas.gif

ooo taip lotuliukas.gif

ok - vadinasi teks pasitelkt fantazija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 18:29
Knygą skaitau.

Nieko aplink nebematau.
Nes su knygos veikėjais
Aš skrendu kartu su vėjais.
blush2.gif
Aprašymą keisiu. :}

user posted image

P.S. didžiausias ačiū visoms. 4u.gif
Nebemapenu kuri klausėt, bet žinokit, naujo fotoaparato nenusipirkau. mirksiukas.gif Maniškis iki dviejų metrų puikiai fokusuoja. ax.gif
Atsakyti
Duoma, man labai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 11 18, 20:39)
Knygą skaitau.

ir man patinka, nes niekada taip nebandžiau fotografuoti, o norėčiau. Tiktų ir standartinis formatas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 09:06)
ups, pasirodo ne tas ten... pirmojo ko gero ten nera...  g.gif  Wyshniuk, o kaip pas Tave?

Aha, vakar neperziurejus atsiunciau, bet kaip suprantu, ten pirmas, tas pats, kas antras g.gif Ir pirmam ten nieko atsidarancio g.gif

Kaip faina, apie mainus, o as dar Peperonijai savo adreso neisiunciau doh.gif Bet irgi dalyvausiu 4u.gif

Duoma, man reiktu erdves pries mergina, ne uz jos g.gif Bet visa kita fainai smile.gif

ca-girl, as fotosesijos tik su blykste nesu fotografavus, tai nelabai ka galiu patart unsure.gif Palinkesiu, kad nebutu lietaus 4u.gif
Atsakyti
Duoma, na Tu mazasis musu genijus bigsmile.gif man patinka wub.gif

----

cia siaip... smile.gif turbut daug kas pamenat, kai ieskojau katineliams namu - tai va sita numyletine liko - sirdis neleido atiduot... dabar ji neleidzia man dirbt hihihi.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 18, 21:29)
ca-girl, as fotosesijos tik su blykste nesu fotografavus, tai nelabai ka galiu patart unsure.gif Palinkesiu, kad nebutu lietaus 4u.gif

Aciu ir pati sau to linkiu biggrin.gif
Siandien taip grazu, saule sviecia net nesitiki kad savaitgali pekla pranesa... unsure.gif

Duoma, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 18, 18:42)
As helovyno baliuka esu fotkinusi su blykse, tai ok gavosi. Kraipiau i sienas, lubas ir t.t. Bet cia nusimato portrait sesijos tai bijau kazkaip...Tikiuosi kad bent nelis lietus ir galesim lauke fotkintis...

Aš fotosesiją pirmąją dariau tik su blykste. Mano paraše aplankas "Fotosesija". Portretui reikia tiesiog taikyt, kad apšvietimas šoninis gautųsi. Ir parinkti reikiamą blykstės kompensaciją. Bet ir aš linkiu, kad lietaus nebūtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 19 lapkričio 2009 - 07:39
Duoma labai šauniai thumbup.gif Tik gal norėtusi horizontalaus formato, o kad erdvės daugiau už nugaros man patinka. smile.gif
Atsakyti
Duoma, suzavejai bigsmile.gif bigsmile.gif

ir Sea auto kazkaip istrigo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 11 18, 20:39)
Knygą skaitau.

Super thumbup.gif thumbup.gif Ale čia išlaikymas turbūt nemažas buvo?
Atsakyti