Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 18, 17:26)
verysad.gif nesąmonė. nusipaišiau ir trikampį ir ratuką ir visi išsiunčia ir gauna po vieną. Nesuprantu. Nervina. Lauksiu vyro, gal jis man paaiškins kaip čia mane apgaudinėjat. Ko tada vertas modelis 1+1?

O kam tau tas 1+1? Visi i maiseli ideda po viena ir paima po viena. biggrin.gif Niekas nenuskriaustas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 18, 16:26)
verysad.gif nesąmonė. nusipaišiau ir trikampį ir ratuką ir visi išsiunčia ir gauna po vieną. Nesuprantu. Nervina. Lauksiu vyro, gal jis man paaiškins kaip čia mane apgaudinėjat. Ko tada vertas modelis 1+1?

nepasitiki mūsų sistema? biggrin.gif pernai lyg ir nelyginis buvo. bet visi turėjo kam siųst smile.gif
Atsakyti
Tavo modelis klaidingas tuo, kad jei oranžinis siunčia samanavam, tai samanavas oranžiniam :)jei taip burtai sukristų, tada iš tiesų - likęs siųstų pats sau. Bet tikimybė nedidelė vienok biggrin.gif
Atsakyti
Tyla. Uzmiega miestas.
Jau seniai
Uzmigo bedos paskutines.
Tik zvaigzdes suziba aukstai
Kai krinta snaiges pirmutines.

Ech nostalgija.

Poilsiui galit nuotrauku imest: http://www.fotofabri..._3-2421548.html
Apie artejancia ziema.
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 11 18, 16:32)
Tavo modelis klaidingas tuo, kad jei oranžinis siunčia samanavam, tai samanavas oranžiniam :)jei taip burtai sukristų, tada iš tiesų - likęs siųstų pats sau. Bet tikimybė nedidelė vienok biggrin.gif

lotuliukas.gif gerai gerai. Patikėjau. Bet vis tiek 1 galimybė iš n (n= visi dalyvaujantys) lieka. Aš mat esu už glaudų ryšį 1+1, bet matau, kad čia jis netinka, reikia labiau atsiverti.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 11 18, 15:44)
Esu fotografavus. Tik reikia ne į lubas kreipti blykstę, o į sienas, langus. Nes nuo lubų negražus apšvietimas gaunasi.

Bet esu fotografavus ir renginį Arsenale, kur prižiūrėtojai neleido į sienas kreipt blykstės, nes ten gobelenai tipo blunka nuo šviesos. Teko kreipt į lubas. Bet ten jos aukštos ir skliautuotos, tai visai padoriai išsisklaidė apšvietimas.

As helovyno baliuka esu fotkinusi su blykse, tai ok gavosi. Kraipiau i sienas, lubas ir t.t. Bet cia nusimato portrait sesijos tai bijau kazkaip...Tikiuosi kad bent nelis lietus ir galesim lauke fotkintis...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 18, 16:26)

pala, dabar jau aš kažko nebesuprantu. kas Tau suteikė klaidingą informaciją, kad išsiunti vieną, o gauni daugiau? biggrin.gif tokia ir yra idėja: Tu kažkam vienam siunti ir vienas kažkas siunčia Tau (MAINŲ esmė - gauni tiek, kiek duodi). jeigu atsitinka, kad kažkam sutampa siųsti vienas kitam, tai organizatorius pakartoja burtus ir taip pakoreguoja klaidą.

o pernai Oksanai "pasisekė" gauti daug foto, nes ji per mainus negavo jai skirtosios, nes siuntėjas supasavo, todėl susiorgnizavome kelios ir Oksana vietoj vienos gavo kelias nuotraukas biggrin.gif bet aišku būtų geriau, kad šiemet niekam taip nebepasisektų, nes iki tos laimingos dienos Oksana liūdėjo.. 4u.gif
Atsakyti
nu ok , sistema issiaiskinom biggrin.gif dabar pakalbam apie foto formata ir apipavidalinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 18:13)
nu ok , sistema issiaiskinom  biggrin.gif dabar pakalbam apie foto formata ir apipavidalinima  ax.gif

bile koks smile.gif aš A4 dariau ir išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 18:07)
pala, dabar jau aš kažko nebesuprantu. kas Tau suteikė klaidingą informaciją, kad išsiunti vieną, o gauni daugiau? biggrin.gif

Čia aš bandžiau perprast teoriją - tų trikampinių, ratukinių ir porinių mainų sistemos. Mūsų foto manai kaip ir "ne prie ko".

O beje, aš gavau 2 didžiules pernai smile.gif

nu ok , sistema issiaiskinom  biggrin.gif dabar pakalbam apie foto formata ir apipavidalinima  ax.gif

O jau čia tai Tavo problema, rūpestis, fantazijos reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 18 lapkričio 2009 - 18:24

formatas ir apipavidalinimas - savo nuožiūra. tarkim, aš pernai siunčiau pliką A4 nuotrauką, stipriai supakuotą. Kiti siuntė mažesnes su paspartu. didesnių nežinau, ar buvo smile.gif viskas čia - autoriaus nuožiūra..smile.gif erdvė improvizacijoms, čia gi ne namų darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 16:06)
taip..... o kadangi keičiantis nuotraukomis nebus viešai skelbiama, koks nikas kuriam nikui siunčia, siūlau visa tai pavadinti diskrečiąja matematika  bigsmile.gif

nu va, ir matematikos žinias pasigilinau beskaitydama lotuliukas.gif galim vadintis dabar "nebemokam fotografuoti, bet mokam skaičiuoti" lotuliukas.gif
Atsakyti