Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 15:50)
biggrin.gif

kazka remsim prie sienos, kad duotu dvi foto, arba ieskosim dar vieno dalyvio  ax.gif

O koks skirtumas kiek dalyvaujančių? Juk ne poromis dalinsit g.gif Nebent N nori gauti nuotraukas, o N-1 siųs lotuliukas.gif

kaktuke thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 18 lapkričio 2009 - 15:54
QUOTE(Ninin @ 2009 11 18, 15:53)
O koks skirtumas kiek dalyvaujančių? Juk ne poromis dalinsit  g.gif Nebent N nori gauti nuotraukas, o N-1 siųs  lotuliukas.gif

vat su tom matematikom tai man sunkiai lotuliukas.gif nzn kada gaunas, o kada ne tie mainai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 11 18, 15:53)
O koks skirtumas kiek dalyvaujančių? Juk ne poromis dalinsit  g.gif Nebent N nori gauti nuotraukas, o N-1 siųs  lotuliukas.gif

blush2.gif nors jau ir nebesigėdinu, kad skaičiuot nemoku... Bet vis tiek. Jei dalyvauja Algis, Pranas ir Juozas: Juozas siunčia Pranui, Pranas Algiui, Algis - Juozui. Hmmm, tai ir nelyginiam skaičiui esant visi gauna ir lyginiui - gauna??? Nu neveltui man plaukų dažyt nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 18, 16:02)
blush2.gif nors jau ir nebesigėdinu, kad skaičiuot nemoku... Bet vis tiek. Jei dalyvauja Algis, Pranas ir Juozas: Juozas siunčia Pranui, Pranas Algiui, Algis - Juozui. Hmmm, tai ir nelyginiam skaičiui esant visi gauna ir lyginiui - gauna??? Nu neveltui man plaukų dažyt nereikia  doh.gif

taip..... o kadangi keičiantis nuotraukomis nebus viešai skelbiama, koks nikas kuriam nikui siunčia, siūlau visa tai pavadinti diskrečiąja matematika bigsmile.gif
Atsakyti
aukštoji matematika lotuliukas.gif atleiskit už tokį blondinišką mano klausimą doh.gif

gerai, kad SP moka spręsti trečiokų uždavinius, o Ninin turi ne blond galvą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 11 18, 16:26)
Nu ką, pasiskaičiau čia kelis paskutinius psl ir supratau kad panašu jog aš čia viena moku fotografuot  cool.gif r

Sadi, tu ne vienintele! protest.gif Ir as, ir as! didis.gif Skaitydama, ka pliurpiat, i gala jau ruosiausi rasyti, kad as cia vienintele, tada pamaciau, kad jau tu parasius. biggrin.gif Apskritai, esu labai puiki fotografe, visi mano kadrai labai nebanalus ir isjausti. Zinau net kelias konmozicijos taisykles, suprantu apie spalvas (t.y., prastos spalvos - i jb) ir apie sviesa (t.y., zinau, kad sviesos reikia). Turiu tik viena trukuma -nemoku nusistatyti WB balanso, bet ir tai, cia ne mano kalte, o Peperoni, nes as buvau paskutine pradziamoksle, kuria ji be WB balanso praleido. yahoo.gif Uzkalbejau dantis, matyt, su tuo meskiu-vaiduokliu, kas prisimena... biggrin.gif O taip tingejau ta WB daryti, kaip gera buvo, kad niekas neverte. biggrin.gif

lotuliukas.gif

Oi, o siaip tai dar negaliu atgauti zado nuo to Sea auto. swoon.gif thumbup.gif Ir Wyshnios gimtadienine liuks!

Kalediniuose mainuose as del savo nepaprasto fotografinio nuostabumo gal siemet dar nedalyvausiu, bet visoms siunciu po oro bucki.

Pupeliuk, Sayonara, visgi susiradau jusu kudrines diskusijas per komentarus, nes labai jau sudominot. tongue.gif Labai taikliai siaip ten pakomentavot.

Bet jau temos atsigavimas! Pavyt neina. Saunuoles! 4u.gif

Atsakyti
nu vat ir blogai, kai kazkas privilegiju gauna cool.gif tongue.gif paskui kelia cia, matai, savo marke biggrin.gif ir dar lauzosi, kad mainams per gera cool.gif greit tik man laiskiuka kurpiam nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 18, 16:07)
aukštoji matematika  lotuliukas.gif  atleiskit už tokį blondinišką mano klausimą  doh.gif

Ne nu baik Tu, aš rimtai nesuprantu. Net nusipiešiau. Ir vis tiek nesuprantu... Kaip gali nelyginis skaičius gaut ir išsiųst tiek foto, kad visi ir gautų ir išsiųstų po vieną foto? Jeigu, sakykim, pusė siunčia kitai pusei, tai kam siunčia tas, kuris neturi kitos pusės ir kas jam siunčia?

user posted image

Nors su tais trimis tai normaliai išėjo unsure.gif Tikiuosi, pasielgsim diskretiškai ir ta, kurios foto yra geriausiai įvertintos + jų daugiausiai (pvz., kūdroje), išsiųs likusiam sveikąjam modeliui...

Diskrečioji matematika – matematikos sritis, tirianti diskrečias matematines struktūras ir realiųjų reiškinių diskrečiuosius matematinius modelius. Didžioji dalis diskrečiosios matematikos tyrimų objektų – skaičios aibės, pavyzdžiui, sveikieji skaičiai. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 18, 16:18)
Ne nu baik Tu, aš rimtai nesuprantu. Net nusipiešiau. Ir vis tiek nesuprantu... Kaip gali nelyginis skaičius gaut ir išsiųst tiek foto, kad visi ir gautų ir išsiųstų po vieną foto? Jeigu, sakykim, pusė siunčia kitai pusei, tai kam siunčia tas, kuris neturi kitos pusės ir kas jam siunčia?

user posted image

Nors su tais trimis tai normaliai išėjo  unsure.gif Tikiuosi, pasielgsim diskretiškai ir ta, kurios foto yra geriausiai įvertintos + jų daugiausiai (pvz., kūdroje), išsiųs likusiam  sveikąjam modeliui...

Diskrečioji matematika – matematikos sritis, tirianti diskrečias matematines struktūras ir realiųjų reiškinių diskrečiuosius matematinius modelius. Didžioji dalis diskrečiosios matematikos tyrimų objektų – skaičios aibės, pavyzdžiui, sveikieji skaičiai. doh.gif

SP - o jei ratuku pabandytum, kitoks rezultatas gautųsi? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 16:21)
SP - o jei ratuku pabandytum, kitoks rezultatas gautųsi?  lotuliukas.gif

va va, aš ir norėjau taip pasiūlyti biggrin.gif
Atsakyti
a jaučiat, kaip pareina?.... kalėdinė dvasia..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 16:21)
SP - o jei ratuku pabandytum, kitoks rezultatas gautųsi?  lotuliukas.gif

verysad.gif nesąmonė. nusipaišiau ir trikampį ir ratuką ir visi išsiunčia ir gauna po vieną. Nesuprantu. Nervina. Lauksiu vyro, gal jis man paaiškins kaip čia mane apgaudinėjat. Ko tada vertas modelis 1+1?
Atsakyti