Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 13:30)
as tai parsinesiu, bet jusiskis kiek uzsitiese jau g.gif  na, man taip pasirode biggrin.gif

na... mes čia metų metus tuo užsiimam smile.gif
Atsakyti
Kratau archyvus biggrin.gif užvaldė triukšmų ir jb manija mane doh.gif

user posted image

user posted image

Atsiųskit ir man Wyshnios whitesmoke actionus biggrin.gif gal pas mane kompe jie nedings g.gif

Atsakyti
Kaktuke, sakiau jau, bet pasikartosiu, man labai patinka tas krapas kmynas kaimynas. Gera manija Tave užvaldė... O tų actionų nuorodos yra prieš kelis psl. smile.gif
Atsakyti
mhm - taji krapa, kabinciau ant sienos wub.gif (cia namiokas biggrin.gif - mars registruotis i mainus tongue.gif )

p.s. nu kaip nepratus as to paraso rodyt... biggrin.gif amziais reik pakartotinai spaust... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 15:25
Nu ką, pasiskaičiau čia kelis paskutinius psl ir supratau kad panašu jog aš čia viena moku fotografuot cool.gif reik man brauktis iš mainų, o tai kai gausiu kokią foto......... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaktuke - fainas krapas smile.gif o gėlytė man kiek per aukštai kadre. g.gif
Atsakyti
Sadi, vos ne..... is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 18, 15:17)
Kaktuke, sakiau jau, bet pasikartosiu, man labai patinka tas krapas kmynas kaimynas. Gera manija Tave užvaldė... O tų actionų nuorodos yra prieš kelis psl. smile.gif

ačiū rolleyes.gif atsispausdinsiu pažiūrėti kaip popieriuje atrodo.

Iš tikro tai jaučiu, kad įsimylėjau juosta darytas nuotraukas ir labai tikiuosi, kad tai ir liks tik tyli meilė ... bent jau kriziniu laikotarpiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 11 18, 15:26)
Nu ką, pasiskaičiau čia kelis paskutinius psl ir supratau kad panašu jog aš čia viena moku fotografuot  cool.gif reik man brauktis iš mainų, o tai kai gausiu kokią foto.........  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kaktuke - fainas krapas smile.gif o gėlytė man kiek per aukštai kadre.  g.gif

thumbup.gif biggrin.gif

Saules_puga, Peperoni, ką veikiat savaitgalį? 4u.gif
Atsakyti
Kaktuke, pirma labai patinka wub.gif

Aš ir noriu dalyvaut mainuose, jei priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 18, 15:37)
Saules_puga, Peperoni, ką veikiat savaitgalį?  4u.gif

O ka siulai? biggrin.gif

Lamela - 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 15:39
QUOTE(lamella @ 2009 11 18, 15:38)
Kaktuke, pirma labai patinka wub.gif

Aš ir noriu dalyvaut mainuose, jei priimsit  blush2.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 15:39)
O ka siulai? biggrin.gif
Lamela -  4u.gif

alc.gif biggrin.gif

o kas bus jei bus nelyginis dalyvaujančių mainuose skaičius g.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 18, 10:16)
Dabar klausiu patarimu blush2.gif  Ar esat kas nors is jusu fotografave visa sesija su blykse?

Esu fotografavus. Tik reikia ne į lubas kreipti blykstę, o į sienas, langus. Nes nuo lubų negražus apšvietimas gaunasi.

Bet esu fotografavus ir renginį Arsenale, kur prižiūrėtojai neleido į sienas kreipt blykstės, nes ten gobelenai tipo blunka nuo šviesos. Teko kreipt į lubas. Bet ten jos aukštos ir skliautuotos, tai visai padoriai išsisklaidė apšvietimas.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 18, 15:42)
ačiū  4u.gif
alc.gif  biggrin.gif

o kas bus jei bus nelyginis dalyvaujančių mainuose skaičius  g.gif

biggrin.gif

kazka remsim prie sienos, kad duotu dvi foto, arba ieskosim dar vieno dalyvio ax.gif
Atsakyti