Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 10:53)
o jus cia apie ka? kur ta diskusija, ir man idomu pasidare ax.gif

apie vakarykštę diskusiją kūdroje, bet ji jau ištrinta, nebesurasi smile.gif
Atsakyti
Kur ta diskusija, merginos?

o del gincu - labiausiai fotografuoti nemoku as!!!
ir nesigincykit!
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 11 18, 11:00)
Kur ta diskusija, merginos?

o del gincu - labiausiai fotografuoti nemoku as!!!
ir nesigincykit!

ne. labiausiai fotografuoti nemoku aš. ir nėra daugiau apie ką kalbėti. mano rudeninė depresija būtent su tuo susijusi. aš negaliu miegoti naktimis, nes vos užmerkus akis išlenda koks nors gabus fotografas ir priekaištauja, kad aš be talento ir niekada nebūsiu meninykė. ir juokiasi, pirštu rodo. Sapnuoju geras fotografijas - bet jos ne mano. Sapnuoju gerus fotografus, bet jie - ne aš. Dieną vietoj to, kad dirbčiau, kuriu planus, kaip apsimesti bent jau pusėtina fotografe, kad niekas mano gėdos nepamatytų. Nukreipusi visas savo pastangas gėdos maskavimui, nebeturiu jėgų ieškoti savyje gyslelės. Į rankas fotoaparato nebeimu. Vajė. Na, kas nors konkuruoja?
Atsakyti
Sayonara, parašei mano mintis - mane irgi priimk į tą tarpelį nemokančių fotografuot, ok ? wink.gif Kompanijoj vis smagiau blush-anim-cl.gif2 4u.gif :
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 12:07)
ne. labiausiai fotografuoti nemoku aš. ir nėra daugiau apie ką kalbėti. mano rudeninė depresija būtent su tuo susijusi. aš negaliu miegoti naktimis, nes vos užmerkus akis išlenda koks nors gabus fotografas ir priekaištauja, kad aš be talento ir niekada nebūsiu meninykė. ir juokiasi, pirštu rodo. Sapnuoju geras fotografijas - bet jos ne mano. Sapnuoju gerus fotografus, bet jie - ne aš. Dieną vietoj to, kad dirbčiau, kuriu planus, kaip apsimesti bent jau pusėtina fotografe, kad niekas mano gėdos nepamatytų. Nukreipusi visas savo pastangas gėdos maskavimui, nebeturiu jėgų ieškoti savyje gyslelės. Į rankas fotoaparato nebeimu. Vajė. Na, kas nors konkuruoja?

na iskalbingumu tai tikrai nesukonkuruosiu lotuliukas.gif
o fotografuoti tai as visvien nemoku! o tave pamatysiu - i kaili gausi uz nesamones, tu moki, gal tik ikvepimo dabar nera. as visa rudeni svajojau apie viena banalu kadra - ir net to nepadariau, nesigavo.
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 10:43)
ta prasme ka idejau tai Baturos darbas?

Taip 4u.gif
Atsakyti
jauciu reik pervadint tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 12:41
Peperoni, aha..

Nemokame fotografuoti
sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 13:58)
Peperoni, aha..

Nemokame fotografuoti
sad.gif

nu jus duodate, meskite tokius mintys lauk! kas cia per nusivilusiu namu seimininkiu pokalbiai mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 13:21)
nu jus duodate, meskite tokius mintys lauk! kas cia per nusivilusiu namu seimininkiu pokalbiai mirksiukas.gif  doh.gif

parsinešk humoro jausmą iš balkono, jam ten šalta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 14:23)
parsinešk humoro jausmą iš balkono, jam ten šalta biggrin.gif biggrin.gif

as tai parsinesiu, bet jusiskis kiek uzsitiese jau g.gif na, man taip pasirode biggrin.gif
Atsakyti