Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dabar klausiu patarimu blush2.gif Ar esat kas nors is jusu fotografave visa sesija su blykse? Nervinuosi negaliu, nes savatgali 2 photoshoot'ai nusimato ir tamsuma ir lietus susimaises su sniegu taipogi doh.gif Taigi nusimato fotografuoti viduj namie.... Gal kokiu patarimu kas turetumet apie blykse? Defuser'io irgi neturiu, bet pamenu balta kortele kazkas uzsideje sekmingai fotkino????
Is anksto dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 09:11)
pas mane neiseina padaryti odos tokios sviesios, ne gelsvos, gaunasi labai geltona, tai vat man patinka kai kazkaip panasiai oda atrodo, gali buti tik ne tokia balta

WB sutvarkyk ir viskas...O tu RAW fotografuoji?
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 08:50)
as ta pirma actiona negaliu rasti, jis dingsta kai issiarhivoja, gal kas galite man bandyti ji per skype atsiust isarhivinta:  skype: leliuk1300

vakar maciau vienus darbus, neznau kas fotkino bet labai grazus actionas, toi jeigu surasiu idesiu
Papildyta:
va toks, nezinot kur toki gaut ax.gif

Ikisiu trigrasi, Svetlanos Baturos darbas, e-foto "Šviecia" jei gerai pamenu 4u.gif O del actiono, tai manau su Coffee Shop perfect portrait pazaidus galima isgaut kazka tokio plius wb sureguliuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 18, 09:07)
Va matai, man cia net nesuprantama kalba...... lotuliukas.gif  Kaip galima dar juos kazkaip isarchyvuoti, jei man jie dingsta kazkur kompe cool.gif  biggrin.gif

biggrin.gif nu einu paziuresiu.... g.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 11 18, 09:16)
Dabar klausiu patarimu blush2.gif  Ar esat kas nors is jusu fotografave visa sesija su blykse? Nervinuosi negaliu, nes savatgali 2 photoshoot'ai nusimato ir tamsuma ir lietus susimaises su sniegu taipogi doh.gif Taigi nusimato fotografuoti viduj namie.... Gal kokiu patarimu kas turetumet apie blykse? Defuser'io irgi neturiu, bet pamenu balta kortele kazkas uzsideje sekmingai fotkino????
Is anksto dekui 4u.gif

As fotkinau toki baliuka neperseniausiai... ax.gif seimyninis ten toks buvo, sale geltonom sienom, langai geltonais roletais - zdz fotografo rojus doh.gif lotuliukas.gif

nzn ka patart net... nes balius, tai ne sesija, zinai... g.gif siaip viska fotkinau M rezimu, nes visi kiti man ten grybavo, naudojau tik difuzoriu, kur buvo prie blykstes ( o ar jis ten by default, ar pridetas - nzn blush2.gif - blykste skolinta) blykste i lubas... zdz jei ne raw - butu amen aleliuja biggrin.gif siaip rezultatas akies nedziugina, bet zinant salygas, ko gero sunkiai daugiau butu imanoma istraukt... ax.gif

Jeliuk - nieko labai ypatingo ten nematau.. Rawas turetu pagelbet... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 09:54
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 17, 23:04)
Žinai, retai aš komentuoju, bet mane tas nuotraukų įdėtų per dieną srautas pribaigė, ir nusprendžiau išsilieti, aišku pasirinkau ne prasčiausią darbą, bet kažkaip norėjosi pašnekėt biggrin.gif nu ir atrodo nei įžeidžiau, nei ką, taip korektiškai bandžiau.. Palyginau aš jos darbus su Darulio, nes jų padėtis vienoda - skirtumas akivaizdus, jo darbai tokie "subrendę", nors panašus ir tonavimas (kaži kas nuo ko, o gal čia koki mados fotografijos kanonai), ir galbūt siužetai, bet ten jaučiasi profesionalumas, o čia net ir atrodo, kad viskas teisingai padaryta, net ir kompoza gera, bet rezultatas toks... vidutinis..

gal ir man nereikėjo kištis į diskusiją, bet nervai neišlaikė..smile.gif nu ne tokia mados fotografija turi būti, net arti to nebuvo.. man tai košmaras ten.. būtų mergina pradedanti, klausytųsi ausis išplėtus, eksperimentuotų, akių nedraskytų - visai kita reakcija būtų.. o dabar gi viską žino. o akivaizdus brokas, nu.. nu žinau, kad ne mano reikalas ir nafig ten rautis į pamokslus, bet kartais kartą per mėnesį būna neišlaiko virvutės, nutrūksta petruškytė..biggrin.gif biggrin.gif

o arkadijus tai jo.. mėgėjas..smile.gif
Atsakyti
Jo - pirmasis israrinus dingsta, bet atidarius tiesiai per archyva as ji sekmingai instaliavau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 09:59)
Jo - pirmasis israrinus dingsta, bet atidarius tiesiai per archyva as ji sekmingai instaliavau smile.gif

ups, pasirodo ne tas ten... pirmojo ko gero ten nera... g.gif Wyshniuk, o kaip pas Tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 10:07
QUOTE(c-girl @ 2009 11 18, 10:16)
Dabar klausiu patarimu blush2.gif  Ar esat kas nors is jusu fotografave visa sesija su blykse? Nervinuosi negaliu, nes savatgali 2 photoshoot'ai nusimato ir tamsuma ir lietus susimaises su sniegu taipogi doh.gif Taigi nusimato fotografuoti viduj namie.... Gal kokiu patarimu kas turetumet apie blykse? Defuser'io irgi neturiu, bet pamenu balta kortele kazkas uzsideje sekmingai fotkino????
Is anksto dekui 4u.gif
Papildyta:

WB sutvarkyk ir viskas...O tu RAW fotografuoji?

ne, as su RAW nefotografuoju seimininiu fotosesiju, manai verta? ka reiskia sutvarkyti WB? kaip moku tai sutvarkau, visos spalvos ok, tik oda vat man nepatinka doh.gif
del Bliksties tai nezinau ka labai jau patarti, fotkinu su difuzeriu siaip jai reikia. pabandyk su jais buti arciau langu, daugiau kazin ka cia patarsi g.gif fotkinau seklmadieni namie is ryto, tai jeigu gyliau i buta tai nekas aisku, tai bazavomes salia langu visi ax.gif ir visai gerai viskas gavosi, tik oda man nevisur patinka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 11:06)
Papildyta:
ups, pasirodo ne tas ten... pirmojo ko gero ten nera...  g.gif  Wyshniuk, o kaip pas Tave?

Aha antras ir pas mane gavosi
Papildyta:
peperoni, pas tave Macintosas, ar as kazka maisau?
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 10:28)
ne, as su RAW nefotografuoju seimininiu fotosesiju, manai verta? ka reiskia sutvarkyti WB? kaip moku tai sutvarkau, visos spalvos ok, tik oda vat man nepatinka doh.gif  
del Bliksties tai nezinau ka labai jau patarti, fotkinu su difuzeriu siaip jai reikia. pabandyk su jais buti arciau langu, daugiau kazin ka cia patarsi g.gif  fotkinau seklmadieni namie is ryto, tai jeigu gyliau i buta tai nekas aisku, tai bazavomes salia langu visi ax.gif  ir visai gerai viskas gavosi, tik oda man nevisur patinka lotuliukas.gif
Papildyta:
Aha antras ir pas mane gavosi
Papildyta:
peperoni, pas tave Macintosas, ar as kazka maisau?

ne, Windowsai pas mane smile.gif

As absoliuciai viska fotkinu su Raw... ir manau, kad ne tik verta, bet ir butina, jei fotkini ne tik seimos albumui wink.gif

ir apie wb balansa jeigu dar nezinai, tikrai turetum pasidometi - nes tai vienas butiniausiu dalyku fotografijoje... pradziamoksliuose tai vienas is pirmuju ND mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 10:33
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 11:33)
ne, Windowsai pas mane smile.gif
As absoliuciai viska fotkinu su Raw... ir manau, kad ne tik verta, bet ir butina, jei fotkini ne tik seimos albumui wink.gif

ir apie wb balansa jeigu dar nezinai, tikrai turetum pasidometi - nes tai vienas butiniausiu dalyku fotografijoje... pradziamoksliuose tai  vienas is pirmuju ND  mirksiukas.gif

tai zinau as apie WB, bet pagalvojau gal ko nezinau g.gif anksciau as fotkinau su RAWe, bet labai uztrunka paskui tvarkymas, na bent jau su senu kompu taip buvo, buvau fotkinus vienus zmones puse su RAWe puse ne, ir paskui supratau, kad visai gerai man ir be RAWe isejo, tai cia dar buvo su senu fotku g.gif Na pabandysiu, paziuresiu, gal tikrai bus geriau, bet manau ne tame problema, kazkodel man atrodo, kad fotike reikia kazka sureguliuoti doh.gif Na nieka, po menesio jau tikrai suzinuosiu kas ne taip, kai i kursus eisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 10:40)
tai zinau as apie WB, bet pagalvojau gal ko nezinau g.gif   anksciau as fotkinau su RAWe, bet labai uztrunka paskui tvarkymas, na bent jau su senu kompu taip buvo, buvau fotkinus vienus zmones puse su RAWe puse ne, ir paskui supratau, kad visai gerai man ir be RAWe isejo, tai cia dar buvo su senu fotku g.gif  Na pabandysiu, paziuresiu, gal tikrai bus geriau, bet manau ne tame problema, kazkodel man atrodo, kad fotike reikia kazka sureguliuoti doh.gif  Na nieka, po menesio jau tikrai suzinuosiu kas ne taip, kai i kursus eisiu ax.gif

manau, kad ten Tau pasakys ta pati - fotkink su rawu biggrin.gif nes jei veidai yra orandziniai, reiskia netinkamai sureguliuotas wb, o jpg reguliuot yra vienintelis budas - balta korta, o su ja daug terliones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 lapkričio 2009 - 10:43
QUOTE(Melodi @ 2009 11 18, 10:41)
Ikisiu trigrasi, Svetlanos Baturos darbas, e-foto "Šviecia" jei gerai pamenu 4u.gif  O del actiono, tai manau su Coffee Shop perfect portrait pazaidus galima isgaut kazka tokio plius wb sureguliuot smile.gif

ta prasme ka idejau tai Baturos darbas?
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 10:40)
tai zinau as apie WB, bet pagalvojau gal ko nezinau g.gif  anksciau as fotkinau su RAWe, bet labai uztrunka paskui tvarkymas, na bent jau su senu kompu taip buvo, buvau fotkinus vienus zmones puse su RAWe puse ne, ir paskui supratau, kad visai gerai man ir be RAWe isejo, tai cia dar buvo su senu fotku g.gif  Na pabandysiu, paziuresiu, gal tikrai bus geriau, bet manau ne tame problema, kazkodel man atrodo, kad fotike reikia kazka sureguliuoti doh.gif  Na nieka, po menesio jau tikrai suzinuosiu kas ne taip, kai i kursus eisiu ax.gif

Tu fotosesijas darai mokamas, ania?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 18, 11:42)
manau, kad ten Tau pasakys ta pati - fotkink su rawu biggrin.gif nes jei veidai yra orandziniai, reiskia netinkamai sureguliuotas wb, o jpg reguliuot yra vienintelis budas - balta korta, o su ja daug terliones...

nu ne oranziniai lotuliukas.gif jie gaunasi naturalus, o as noriu tokiu va, baltu ax.gif nu nesvarbu, isiaiskinsiu ax.gif kiek gyveni tiek mokaisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 11:44)
Tu fotosesijas darai mokamas, ania?

na taip, sakiau nedarysiu, bet ... darau vel, sakysiu ir tu su RAWe, jau jauciu
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 11 18, 10:58)
gal ir man nereikėjo kištis į diskusiją, bet nervai neišlaikė..smile.gif nu ne tokia mados fotografija turi būti, net arti to nebuvo.. man tai košmaras ten.. būtų mergina pradedanti, klausytųsi ausis išplėtus, eksperimentuotų, akių nedraskytų - visai kita reakcija būtų.. o dabar gi viską žino. o akivaizdus brokas, nu.. nu žinau, kad ne mano reikalas ir nafig ten rautis į pamokslus, bet kartais kartą per mėnesį būna neišlaiko virvutės, nutrūksta petruškytė..biggrin.gif biggrin.gif

o arkadijus tai jo.. mėgėjas..smile.gif

o jus cia apie ka? kur ta diskusija, ir man idomu pasidare ax.gif
Atsakyti