Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 21:25)
gal geriau nereik - gali but daug auku hihihi.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
o kuri gali ryžtis savižudybei iš kuklumo? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 20:26)
o kuri gali ryžtis savižudybei iš kuklumo? biggrin.gif g.gif

znk jauciu ne savizudybem cia kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 lapkričio 2009 - 20:36
Na ar pavyko gaut kam nors panasias spalvas kaip whitesmokestudio? ar bandet wyshnios actionus?
Atsakyti
as net neisarchyvavau dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 lapkričio 2009 - 20:46
1. labiausiai nemoku fotografuot as verysad.gif bebe.gif
2. Loreta butinai junkis ir i Kaledu mainus, ir i ND 4u.gif
3. Del White Smoke studijos bandysiu, tik turbut i savaites pabaiga smile.gif
Atsakyti
taip ,Loreta, junkis 4u.gify

Wyshnia, uzjauciu, ismoksi dar, nesi sena, laiko yra laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
Loreta, būtinai junkitės 4u.gif o apie jūsų širdeles ir rankdarbius, tai iš viso neturiu žodžių wub.gif neturiu dabar laiko visai siuvinėti su tais pipiriukais mažais, o taip norisi...

QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 20:47)
nu žinok man kraujas užvirė. man retai būna, kad po kiekvienu vieno žmogaus komentaro žodžiu galiu pasirašyti - bet ten kiekvienas žodis Tavo toks, kad pritariu šimtu procentų. Ir juokinga, kad žmogus toks užsispyrusiai ar gal jaunatviškai kategoriškas, aklas, užsispyręs, netgi pasipūtęs, iš kitos pikta, nes pastaruoju metu tas akių draskymas už komentavimą toks išvešėjęs, kad..... rankos svyra smile.gif

Žinai, retai aš komentuoju, bet mane tas nuotraukų įdėtų per dieną srautas pribaigė, ir nusprendžiau išsilieti, aišku pasirinkau ne prasčiausią darbą, bet kažkaip norėjosi pašnekėt biggrin.gif nu ir atrodo nei įžeidžiau, nei ką, taip korektiškai bandžiau.. Palyginau aš jos darbus su Darulio, nes jų padėtis vienoda - skirtumas akivaizdus, jo darbai tokie "subrendę", nors panašus ir tonavimas (kaži kas nuo ko, o gal čia koki mados fotografijos kanonai), ir galbūt siužetai, bet ten jaučiasi profesionalumas, o čia net ir atrodo, kad viskas teisingai padaryta, net ir kompoza gera, bet rezultatas toks... vidutinis..
Tik vat bendroj toj diskusijoj nepatiko arkanoikas, jofana, nei jis mane pažįsta, nei aš noriu, kad jis mane užtarinėtų, kažkokiu didžiu mano fanu dedasi doh.gif kad jau pirkau iš jo manfroto galvą ir buvo pas mane ją parduot, tai jau dedasi draugu cool.gif koks jis man schmoll.gif tai negaliu. Vot papletkinau bobiškai biggrin.gif

Wyshnia, atvažiuoju lapkričio 27d. vakare, grįžtu namo 30d.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 17, 22:04)
Wyshnia, atvažiuoju lapkričio 27d. vakare, grįžtu namo 30d.

Oi, tada tikrai turbut neiseis susitikt - as 28 fotografuoju, tai nebent 29, nes busiu centre ta diena.... g.gif Gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 21:36)
Na ar pavyko gaut kam nors panasias spalvas kaip whitesmokestudio? ar bandet wyshnios actionus?

as ta pirma actiona negaliu rasti, jis dingsta kai issiarhivoja, gal kas galite man bandyti ji per skype atsiust isarhivinta: skype: leliuk1300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 19 lapkričio 2009 - 22:24
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 18, 08:50)
as ta pirma actiona negaliu rasti, jis dingsta kai issiarhivoja

O man tai iskart atsidaro PS isinstaliavus ta pirmaji action ir raso, kad netinkamas failas....o kur ji rasti kompe, nerandu. Net nezinociau kaip ten isarchyvuoti g.gif

Jeliuk, kuo tau ipatingas tas actionas idetos foto? Vinjete uzdeta ir berods pabliurinti krastai ir viskas... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 20:46)
as net neisarchyvavau dar  blush2.gif

Va matai, man cia net nesuprantama kalba...... lotuliukas.gif Kaip galima dar juos kazkaip isarchyvuoti, jei man jie dingsta kazkur kompe cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 18, 10:07)
O man tai iskart atsidaro PS isinstaliavus ta pirmaji action ir raso, kad netinkamas failas....o kur ji rasti kompe, nerandu. Net nezinociau kaip ten isarchyvuoti g.gif

Jeliuk, kuo tau ipatingas tas actionas idetos foto? Vinjete uzdeta ir berods pabliurinti krastai ir viskas... g.gif
Papildyta:

Va matai, man cia net nesuprantama kalba...... lotuliukas.gif  Kaip galima dar juos kazkaip isarchyvuoti, jei man jie dingsta kazkur kompe cool.gif  biggrin.gif

pas mane neiseina padaryti odos tokios sviesios, ne gelsvos, gaunasi labai geltona, tai vat man patinka kai kazkaip panasiai oda atrodo, gali buti tik ne tokia balta
Atsakyti