Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

SP, Sayonara, bandziau surast is ko cia juokiates, bet neradau, o taip smalsu bigsmile.gif

Pupeliuk, smagios keliones, baltai pavydziu biggrin.gif
Atsakyti
Pupeliuk, o kada atvyksti g.gif Na gaila zinoma, jei nepavyks susitikt, bet priezastys pateisinamos, tai labai nepyksiu smile.gif

Peperonija, kur tau adresa siust? g.gif
Loretoidas, dalyvauk ir Tu musu ND - labai jau grazios Tavosios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 17 lapkričio 2009 - 18:28
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 17, 18:27)
Pupeliuk, o kada atvyksti g.gif Na gaila zinoma, jei nepavyks susitikt, bet priezastys pateisinamos, tai labai nepyksiu smile.gif

Peperonija, kur tau adresa siust? g.gif
Loretoidas, dalyvauk ir Tu musu ND - labai jau grazios Tavosios nuotraukos 4u.gif

paraselyje adresiukas 4u.gif

Loreta, tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 17, 16:51)
Sayonara, užtarėja tu mano wub.gif  4u.gif  biggrin.gif

nu žinok man kraujas užvirė. man retai būna, kad po kiekvienu vieno žmogaus komentaro žodžiu galiu pasirašyti - bet ten kiekvienas žodis Tavo toks, kad pritariu šimtu procentų. Ir juokinga, kad žmogus toks užsispyrusiai ar gal jaunatviškai kategoriškas, aklas, užsispyręs, netgi pasipūtęs, iš kitos pikta, nes pastaruoju metu tas akių draskymas už komentavimą toks išvešėjęs, kad..... rankos svyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 17, 19:27)

Hmmm, labai norėčiau, bet taip namie tamsu, milijonas daiktų, buitiakas man toks gražus kaip jūsų neišeina ax.gif, nebent rankdarbiai į tą seriją tiktų mirksiukas.gif
Ir kalėdiniuose mainuose labai norėčiau dalyvauti, bet nedrįstu siūlytis blush2.gif Nebent vietoj nuotraukos kokią širdelę atsiųsčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Loretoidai, kuklumas kartais gadina žmogų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 17, 19:51)
Hmmm, labai norėčiau, bet taip namie tamsu, milijonas daiktų, buitiakas man toks gražus kaip jūsų neišeina  ax.gif, nebent rankdarbiai į tą seriją tiktų  mirksiukas.gif
Ir kalėdiniuose mainuose labai norėčiau dalyvauti, bet nedrįstu siūlytis blush2.gif Nebent vietoj nuotraukos kokią širdelę atsiųsčiau bigsmile.gif

na jau, na jau. junkis..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 17, 19:57)
Loretoidai, kuklumas kartais gadina žmogų wink.gif

Loreta, paklausyk Saules Pugos - jinai labiausiai sugadintas kuklumo zmogus, koki pazistu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 20:05)
Loreta, paklausyk Saules Pugos - jinai labiausiai sugadintas kuklumo zmogus, koki pazistu  lotuliukas.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif net vyras atlėkė paklaust ko aš taip žviegiu... Aš ne kukli, aš realistė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 17, 20:14)
lotuliukas.gif net vyras atlėkė paklaust ko aš taip žviegiu... Aš ne kukli, aš realistė tongue.gif

o davai visos pasivaržom, kuri pirma iš kuklumo dėl nemokėjimo fotografuoti mirs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 21:17)
o davai visos pasivaržom, kuri pirma iš kuklumo dėl nemokėjimo fotografuoti mirs? smile.gif

cry.gif as cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 20:17)

gal geriau nereik - gali but daug auku hihihi.gif tongue.gif
Atsakyti