SP, Sayonara, bandziau surast is ko cia juokiates, bet neradau, o taip smalsu
Pupeliuk, smagios keliones, baltai pavydziu
Pupeliuk, o kada atvyksti Na gaila zinoma, jei nepavyks susitikt, bet priezastys pateisinamos, tai labai nepyksiu
Peperonija, kur tau adresa siust?
Loretoidas, dalyvauk ir Tu musu ND - labai jau grazios Tavosios nuotraukos
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 17, 18:27)
Pupeliuk, o kada atvyksti Na gaila zinoma, jei nepavyks susitikt, bet priezastys pateisinamos, tai labai nepyksiu
paraselyje adresiukas
Loreta, tikrai
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 17, 16:51)
Sayonara, užtarėja tu mano
nu žinok man kraujas užvirė. man retai būna, kad po kiekvienu vieno žmogaus komentaro žodžiu galiu pasirašyti - bet ten kiekvienas žodis Tavo toks, kad pritariu šimtu procentų. Ir juokinga, kad žmogus toks užsispyrusiai ar gal jaunatviškai kategoriškas, aklas, užsispyręs, netgi pasipūtęs, iš kitos pikta, nes pastaruoju metu tas akių draskymas už komentavimą toks išvešėjęs, kad..... rankos svyra
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 17, 19:27)
Hmmm, labai norėčiau, bet taip namie tamsu, milijonas daiktų, buitiakas man toks gražus kaip jūsų neišeina , nebent rankdarbiai į tą seriją tiktų
Ir kalėdiniuose mainuose labai norėčiau dalyvauti, bet nedrįstu siūlytis Nebent vietoj nuotraukos kokią širdelę atsiųsčiau
Loretoidai, kuklumas kartais gadina žmogų
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 17, 19:51)
Hmmm, labai norėčiau, bet taip namie tamsu, milijonas daiktų, buitiakas man toks gražus kaip jūsų neišeina , nebent rankdarbiai į tą seriją tiktų
Ir kalėdiniuose mainuose labai norėčiau dalyvauti, bet nedrįstu siūlytis Nebent vietoj nuotraukos kokią širdelę atsiųsčiau
na jau, na jau. junkis..
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 17, 19:57)
Loretoidai, kuklumas kartais gadina žmogų
Loreta, paklausyk Saules Pugos - jinai labiausiai sugadintas kuklumo zmogus, koki pazistu
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 20:05)
Loreta, paklausyk Saules Pugos - jinai labiausiai sugadintas kuklumo zmogus, koki pazistu
net vyras atlėkė paklaust ko aš taip žviegiu... Aš ne kukli, aš realistė
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 11 17, 20:14)
net vyras atlėkė paklaust ko aš taip žviegiu... Aš ne kukli, aš realistė
o davai visos pasivaržom, kuri pirma iš kuklumo dėl nemokėjimo fotografuoti mirs?
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 21:17)
o davai visos pasivaržom, kuri pirma iš kuklumo dėl nemokėjimo fotografuoti mirs?
as
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 20:17)
gal geriau nereik - gali but daug auku