Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Valdove,netruksta ryskumo 4u.gif

Peppi, prajuokinai thumbup.gif

tai kas naujo skaitmeniniam pasaulyje? gal kokiu nauju, idomiu fotografu atradot?
pamenu,kaip naktis leisdavau flickeryje ir ziurejau,kad naujo pas megiamas vaiku fotografes, o dabar...nieko

kaip sekasi renginius fotografuot? gal kokiu nauju darbu turit? parodykit?

Ediper, ryt mes su Wyshnia planuojam susitikt, butu smagu,jei prisijungtum mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 10 27, 12:28)

Ediper, ryt mes su Wyshnia planuojam susitikt, butu smagu,jei prisijungtum mirksiukas.gif

oba ! tu uk?! bigsmile.gif aiskiai,kad nooriu!!! sakykit kur ir kada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 27, 11:14)
oba ! tu uk?! bigsmile.gif  aiskiai,kad nooriu!!! sakykit kur ir kada? bigsmile.gif

galvojam vel centre, del laiko nenusprendem, o del vietos.... Susistikim vel kur prie Trafalgaro arba Tower Tilto, pasivaiksciosim pietine Temzes pakrante rolleyes.gif Kaip jums toks planas panos? bigsmile.gif Man patogiausia butu 11, nes mes kol is savo kaimuko iki centro atsibelsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 27, 13:28)
galvojam vel centre, del laiko nenusprendem, o del vietos.... Susistikim vel kur prie Trafalgaro arba Tower Tilto, pasivaiksciosim pietine Temzes pakrante rolleyes.gif Kaip jums toks planas panos? bigsmile.gif Man patogiausia butu 11, nes mes kol is savo kaimuko iki centro atsibelsim doh.gif

man 11 labai super! ir Trafalgaras butu idealu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 10 27, 11:37)
man 11 labai super! ir Trafalgaras butu idealu! bigsmile.gif

thumbup.gif tai laukiam tada sea nuomones smile.gif pas mane ryt +19 zada rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 27, 13:40)
thumbup.gif tai laukiam tada sea nuomones  smile.gif pas mane ryt +19 zada rolleyes.gif  bigsmile.gif

oi kaip smagu!
joa geras siemet ruduo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 27, 12:40)
thumbup.gif tai laukiam tada sea nuomones  smile.gif pas mane ryt +19 zada rolleyes.gif  bigsmile.gif

cry.gif cry.gif cry.gif

-----------

pavydziu, Jums, mergytes - gerai pasibukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 10 27, 13:28)

wyshnel, tik nepamiršk to, ką man nupirkai smile.gif aš su Sea susitariau. ji tau svarą duos, kad aš nebūčiau skolinga biggrin.gif

bet kaip aš jums pavydžiu ir myto, ir oro... ech, nu... smile.gif
Atsakyti
Pas mane naujo tiek, kad ko gero šį kartą jau tikrai nusprendžiau mesti komerciją. Bent jau tokiais tempais. Gal vieną antrą užsakymą savo malonumui. Ne daugiau. Ir kaip man žinokit gera po to sprendimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na jau tikrai visi ismire g.gif Dedu as musu rudeninius pasivaiksciuojimus;)) Pagaliau jau turiu savo nauja zaisliuka, 50 mm, 1.4, cia pirmieji pabandymai su jo;)

http://www.efoto.lt/node/301212
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 10 27, 12:53)
pavydziu, Jums, mergytes - gerai pasibukit  4u.gif

prisidedu prie pavyduoliu blush2.gif biggrin.gif lauksim foto is meeto bigsmile.gif

QUOTE(Jeliukas @ 2009 10 27, 13:26)
Sveikos,
Na jau tikrai visi ismire g.gif  Dedu as musu rudeninius pasivaiksciuojimus;)) Pagaliau jau turiu savo nauja zaisliuka, 50 mm, 1.4, cia pirmieji pabandymai su jo;)

http://www.efoto.lt/node/301212

sveikinu su pirkiniu 4u.gif man pirma ir 4(kur sedi ant zemes) laaaaaaabai patinka 4u.gif ir pavadinimas geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 10 27, 14:36)
prisidedu prie pavyduoliu  blush2.gif  biggrin.gif lauksim foto is meeto  bigsmile.gif
sveikinu su pirkiniu  4u.gif man pirma ir 4(kur sedi ant zemes) laaaaaaabai patinka  4u.gif ir pavadinimas geras  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti