Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 09:38)
as minejau, nes megstu vyna ir smagia kompanija biggrin.gif tikiuos bus Kaledinis meetas wub.gif
Pepperoni biggrin.gif
Papildyta:

laugh.gif  brunette.gif

kas brunette.gif, kas brunette.gif - PIGIAU siųsti nuotrauką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 10:35)
tai čia visai atskira iniciatyva, jei pavyks.

mainai yra mainai - jie vyksta tik paštu ir taip bus visada, nes yra užsienyje gyvenančių žmonių - california, wyshnia, ediper, žuvelka, sillwio ir kiti (jei dalyvaus visi čia paminėti). Va Sea_ tik grįžo in Lt, laimė biggrin.gif

o meet'as su vyru, alum, sidru, limonadu, konjaku, pienu ar kefyru - čia jau kaip išeis - su mainais tai niekaip nesusiję..smile.gif

na supratau viska, siunciu pasta Peperoni
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 10:39)
kas  brunette.gif, kas  brunette.gif - PIGIAU siųsti nuotrauką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif pamenu gi, kad is tamstos gavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 09:31)
prisiminiau pirmuosius mainus.

buvau ką tik pradėjusi fotografuoti ir ką tik atėjusi į temą. nesiryžau dalyvauti. iš vienos pusės gaila - nes būčiau gavusi gražią nuotrauką iš ko nors. iš kitos pusės, negaila, nes kažkas nebūtų gavęs gražios nuotraukos iš manęs.. biggrin.gif tada išvis tik vaiką su blicu fotkinau arba katiną.. dabar tai vis tiek ką nors surasiu.. o tada.. juokas grynas.. doh.gif

tai čia padrąsinin dalyvauti, ar nedalyvauti smile.gif
Aš norėčiau sudalyvauti, bet bijau, kad kas iš manęs gaus nuotrauką - nu nelabai apsidžiaugs ja lotuliukas.gif tai ir bijau jungtis....
Atsakyti
aš dar įkišiu trigrašį dėl mainų.... čia daugiau taikoma naujokams. gerai pasverkit savo galimybes dėl dalyvavimo, nes nuotrauką TIKRAI REIKĖS IŠSIŲSTI adresatui. kaip rodo dviejų metų mainų patirtis. vis atsirasdavo, kurie tiesiog pasiplaudavo, nors ir buvo labai entuziastingai nusiteikę dalyvavimui.
Atsakyti
Oi Bite, prigasdinai mane del mainu, gal as susilaikysiu tada...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 11 17, 10:44)
aš dar įkišiu trigrašį dėl mainų.... čia daugiau taikoma naujokams. gerai pasverkit savo galimybes dėl dalyvavimo, nes nuotrauką TIKRAI REIKĖS IŠSIŲSTI adresatui. kaip rodo dviejų metų mainų patirtis. vis atsirasdavo, kurie tiesiog pasiplaudavo, nors ir buvo labai entuziastingai nusiteikę dalyvavimui.

kad paskui kazkam netektu liudet verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 11 17, 09:48)

nenusišnekėt mirksiukas.gif ... aš taip parašiau tik todėl, kad kažkam po to nebūtų liūdna, kaip Sea ir parašė smile.gif tik todėl. o tu pernai taigi išsiuntei. nesi įtraukta į juoduosius sąrašus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 17 lapkričio 2009 - 09:54
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 09:43)
biggrin.gif  pamenu gi, kad is tamstos gavau wub.gif

wub.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 11 17, 09:44)
tai čia padrąsini dalyvauti, ar nedalyvauti smile.gif
Aš norėčiau sudalyvauti, bet bijau, kad kas iš manęs gaus nuotrauką - nu nelabai apsidžiaugs ja, tai ir bijau jungtis....

nei skatinu, nei neskatinu - pasidalinau prisiminimais smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 11 17, 09:44)

aha, buvo buvo..

QUOTE(BN @ 2009 11 17, 09:48)

taip ir maniau, kad planavai dalyvauti, o paskui duoti fūgą ir nesiųsti fotkės lotuliukas.gif cool.gif bet kai bitė parodė, kad kiaurai permato, išsigandai, ania? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 09:39)
kas  brunette.gif, kas  brunette.gif - PIGIAU siųsti nuotrauką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O Sea_ jau apsidziauge tongue.gif

As tikrai dar nzn ka siusiu... g.gif gal netgi priklausys nuo zmogaus, kuri issitrauksiu (tiksliau kuris liks biggrin.gif )... na, jei neturesiu tinkamos - tai tada begsiu fotkint... ax.gif

O beje, kaip Jus siuntet tas foto - kokio formato, paspartuotas ar ne ir etc?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 lapkričio 2009 - 10:12
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 17, 11:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O Sea_ jau apsidziauge  tongue.gif
As tikrai dar nzn ka siusiu... g.gif  gal netgi priklausys nuo zmogaus, kuri issitrauksiu (tiksliau kuris liks  biggrin.gif )... na, jei neturesiu tinkamos - tai tada begsiu fotkint...  ax.gif
O beje, kaip Jus siuntet tas foto - kokio formato, paspartuotas ar ne ir etc?

laugh.gif lotuliukas.gif

jei mane istrauksi, tai zinau ko noreciau is taves tongue.gif
A4 formato siunciau su paspartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 10:14)
laugh.gif  lotuliukas.gif

jei mane istrauksi, tai zinau ko noreciau is taves tongue.gif
A4 formato siunciau su paspartu 4u.gif

Ko noretum? biggrin.gif g.gif
Atsakyti