Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 16, 14:43)
kas kam galvoj biggrin.gif tongue.gif hihihi.gif

liezuvis.gif brunette.gif hihihi.gif
Atsakyti
As uz mainus, namu darbus ir ypac - uz Kaledini myta!

Boruzka, pas tave fotike siukslyte - pirmose trijose nuotraukose toj pacioj vietoj taskas matyt. O i protingus klausimus neatsakineju, nes nieko neismanau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 16 lapkričio 2009 - 19:09
Boruzka, pritariu pepperoni 4u.gif nuo siol mano kritikavimai bus: pritariu pepperoni tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 15, 21:37)
Na prasom, kam reik:
Actionai

Aciu Wyshniai 4u.gif
Papildyta:
o cia kam reikejo Jeff Ascough actionai   4u.gif

Sveikos,
Ar sien Actionai tinka macui? Nes man niekaip nepavyksta ju instalioti g.gif

O kaip vyks Kalediniai mainai? Vel Kaune? ax.gif jeigu Vilniuje ar kur netoliese as irgi uz 4u.gif

Del namu darbu as irgi kaip ir uz, bet yra vienas BET, mano naujas objektyvas jau 1,5 savaites taisomas ir nezinau kiek dar jis ten bus, nes Nikkorus siuncia i Sveicarija, tai vat nelabai turiu su ko fotkint, tik 3.5 diafragmos turiu, tai namuose nieku geru nebus cia doh.gif Bet kai tik gausiu savo iskart imsiuos darbo biggrin.gif

Vienas portretukas:

user posted image

Atsakyti
Jeliuk, man tavo avataro foto labai patinka, tokia stipri supermoteris wub.gif

o portrete, kazkaip prie lupu, smakras labai issvieseje ir fokuso akyse noretusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 09:58)
o portrete, kazkaip prie lupu, smakras labai issvieseje ir fokuso akyse noretusi g.gif

Aciu smile.gif Cia jau turbut man VV reikia dekot uz tas foto. Susalusi as ten dar plius, gal tai irgi duoda toki zvlilgsni stipru g.gif

Hm, dariau Lihting efekta, del to pasvireseja matyt, o akys tai uz plaukeliu buvo, tai truputa pavaliau plaukus su klonu, labai jau didele isidejau, kazkaip mazesne geriau ziurisi:

http://www.efoto.lt/node/314599 vo tokio dydzio

Tavo fotke faina kur is nugaros smile.gif As vis pagalvoju kaip man reikes padaryti savo jubilejine-progine, nors tai dar uz 3,5 men
Atsakyti
Jeliukai, mainai nevyks nei Kaune, nei Vilniuje.

mes paštu keičiamės nuotraukomis smile.gif ne elektroniniu, o tradiciniu paštu, kur vokas yra, štempelis, pašto ženklas, paseilint reik ir užklijuot bigsmile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 11 17, 08:58)

Pritariu Sea_ biggrin.gif

Jeliuk - Kalediniai mainai nei Kaune, nei Vilniuj, o Tavo artimiausiam paste bigsmile.gif tiesiog trauksim zmogu ir siusim pastu pasirinkta savo foto 4u.gif Del to jei nori dalyvaut - siusk man savo adresa smile.gif

p.s. vos ne pazodziui su Sayonara pavarem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 lapkričio 2009 - 09:19
prisiminiau pirmuosius mainus.

buvau ką tik pradėjusi fotografuoti ir ką tik atėjusi į temą. nesiryžau dalyvauti. iš vienos pusės gaila - nes būčiau gavusi gražią nuotrauką iš ko nors. iš kitos pusės, negaila, nes kažkas nebūtų gavęs gražios nuotraukos iš manęs.. biggrin.gif tada išvis tik vaiką su blicu fotkinau arba katiną.. dabar tai vis tiek ką nors surasiu.. o tada.. juokas grynas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 10:17)
Jeliukai, mainai nevyks nei Kaune, nei Vilniuje.

mes paštu keičiamės nuotraukomis smile.gif ne elektroniniu, o tradiciniu paštu, kur vokas yra, štempelis, pašto ženklas, paseilint reik ir užklijuot  bigsmile.gif

O kazkas cia minejo apie Meeta su vynu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 17, 09:31)

tai čia visai atskira iniciatyva, jei pavyks.

mainai yra mainai - jie vyksta tik paštu ir taip bus visada, nes yra užsienyje gyvenančių žmonių - california, wyshnia, ediper, žuvelka, sillwio ir kiti (jei dalyvaus visi čia paminėti). Va Sea_ tik grįžo in Lt, laimė biggrin.gif

o meet'as su vyru, alum, sidru, limonadu, konjaku, pienu ar kefyru - čia jau kaip išeis - su mainais tai niekaip nesusiję..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 17, 10:31)

as minejau, nes megstu vyna ir smagia kompanija biggrin.gif tikiuos bus Kaledinis meetas wub.gif

Pepperoni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 11 17, 10:35)

Va Sea_ tik grįžo in Lt, laimė biggrin.gif

laugh.gif brunette.gif
Atsakyti