Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 11 15, 20:45)
Ziurekit, o jei imtumem pradziai tema

NAMAI (2 SAVAITES - 7 FOTO ) 

dedam  foto is savo namu kaip gyvo, alsuojancio organizmo  - kaip jie gyvena, ka savyje turi - gyventojus, dekoro elementus, veiksma - na bet ka - tiesiog tai turi buti tarsi trumpas fotofilmukas is kasdieniu akimirku smile.gif o po to isrinktumem geriausia istorija (arba foto) ir nugaletojas skelbtu nauja tesiamaja tema, kaip manot, ar butu idomu?  blush2.gif

liuks mirksiukas.gif ir aš pasirašau thumbup.gif

ir čiur mainuose dalyvausiu biggrin.gif
Atsakyti
Oj kaip čia pas mus gera smile.gif Peperonija - šaunuolė thumbup.gif bučkis už idėją thumbup.gif

Sea - pritariu merginom dėl "ou jėėėė" thumbup.gif

Ir gimtadienis jaukus labai. Turėčiau kabintis prie nukirstos vyro galvos, bet ji tokia nereikšminga, visai nekliūna smile.gif
Atsakyti
Labos.

Mainuose dalyvauju, ND bandysim. 4u.gif

Dėl paminėto persikėlimo į bendraminčius - kokia būtų to prasmė? ar mes kokias nors taisykles pažeidžiame čia likdamos? ar yra kokie nors reikalavimai "MOKYTIS", jeigu norim čia likti? Ne, mano žiniomis. Mes neabejotinai patenkame į kategoriją "Pomėgiai", tad, aš sakyčiau, čia ir likim, nes mus vienija pomėgis smile.gif

jeigu kada bus nuobodu, užsiraukit ant manęs kas nors. bus konfliktas, diskusija, drakė, tema atsigaus bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
Idomi ND tema thumbup.gif saunuoles merginos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sadi, dekoju 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 11 15, 22:58)
Oj kaip čia pas mus gera smile.gif Peperonija - šaunuolė thumbup.gif bučkis už idėją  thumbup.gif
Sea - pritariu merginom dėl "ou jėėėė"  thumbup.gif

Ir gimtadienis jaukus labai. Turėčiau kabintis prie nukirstos vyro galvos, bet ji tokia nereikšminga, visai nekliūna smile.gif

blush2.gif aciu aciu biggrin.gif

vat del tos galvos as irgi masciau - nu bet kad ir kaip norejau prisikabint - netrukdo jinai man... g.gif ir vat whitesmokestudio nuotraukose tas pats - nukirstos galunes, galvos, arba kitu zmoniu tik galvos arba galunes, kai kuriose foto isvis bardakelis tuo klausimu - ale vat ziurisi ir viskas g.gif kol kas neuzciuopiau to momento, kaip tai padaroma... g.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 11 16, 08:54)
jeigu kada bus nuobodu, užsiraukit ant manęs kas nors. bus konfliktas, diskusija, drakė, tema atsigaus  bigsmile.gif  cool.gif

sa, ramiai tik biggrin.gif

einu tikrint savo pasto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 lapkričio 2009 - 09:50
Sadi, Peperoni, del tos galvos tai zinokit jei reiktu fotografuot ta pati dar karta, bandyciau ir ja paimt ant kokios kedes palypejus. Nera taip, kad jos man mirtinai truksta bet gal ir idomu, kaip su ja atrodytu smile.gif Labai dekui uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 16, 12:31)
Sadi, Peperoni, del tos galvos tai zinokit jei reiktu fotografuot ta pati dar karta, bandyciau ir ja paimt ant kokios kedes palypejus. Nera taip, kad jos man mirtinai truksta bet gal ir idomu, kaip su ja atrodytu smile.gif  Labai dekui uz nuomones 4u.gif

tai vat ir mastom, kad visai gerai taip ziurisi smile.gif ir bandau rast priezasti kodel, nes as irgi taip noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 lapkričio 2009 - 12:38
Sveiki, fotografai hi.gif

Neseku Jūsų pokalbių, nors karts nuo karto užsuku pasižvalgyti kuo gyvenat, ką fotografuojat.
Atėjau su konkrečiu klausimu. Man vis nesiseka susitarti su spalvom nuotraukose. Fotografuoju su Canon EOS450. Užtenk tik pakelti ISO iki 400, ir nuotraukos pasidaro triukšmingos kaip nežinia kas. Juoda spalva lieka nebe juoda, o raudonų-žalių-mėlynų pikselių rinkinys.
Taip ir vakar padariau nuotraukas, sutvarkiau su PS (namuose LCD monitorius), viskas atrodė gerai, juoda kaip juoda. Nuotraukas šiek tiek šviesinau (lygius stumdžiau), bet tik tiek, kad iš šešėlių ištraukt detalių kontūrus. O šiandien darbe dar kartą atsiverčiau tas pačias nuotraukas jau ant kito LCD monitoriaus, nu ir neapsidžiaugiau pamačius.

Durniausia, kad labiau užjuodinus nuotraukas, jos pasidaro "kiauros". T. y. juodų pikselių vietoj (tų, kur jau už heksogramos ribų lieka) nėra informacijos. Jei langą su nuotrauka keli virš kitos programos lango, persišviečia apatinio lango vaizdas.

Nu žodžiu, mano klausimas, kaip jūs susitvarkot su nuotraukų tamsumais? Iki kokio lygio tamsinat? Ar kaip kitaip prie jų prieinat? Girdėjau, kad nuotraukos dydis turi įtakos. Bet nesuprantu kaip tai konkrečiai veikia.

Būsiu dėkinga už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2009 11 16, 13:20)
Sveiki, fotografai  hi.gif

sveika smile.gif pirmiausia tai klausimas - koks objektyvas? o siaip - tai geriausia butu, kad idetum pavyzdziu, kurie iliustruotu Tavo problema su exifais - tada butu daug aiskiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 lapkričio 2009 - 13:33
Lauruze, sveika prisijungus 4u.gif flickeryje,tai nematau nieko, apie ka pasakoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Ikelsiu po viena is geriausiu ,mano akimis, bandymu fotografuoti nakti .. noriu kritikos mirksiukas.gif (juoda taska matau)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 16 lapkričio 2009 - 13:41