Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 11 11, 14:35)
Jeliuk, o tu pas Zoluba i pradinukus ar portreta? As tai vel noreciau pasimokyt, bet portretas kazkaip visai ne mano tema...
Beje, kai jis paleido ta portreta, tai pradinuku kursu sumazejo ir visi uzsirasymo terminai pailgejo...

norejau eiti individualiai, Portreto, bet deja teks eiti i pradinukus pradziai, jis man uzdave viena klausimeli del portreto, as neasakiau, tai vat sake nepriims manes doh.gif verysad.gif nes perdaug reikes man tu privaciu uzsiemimu, bet man VV sake kad pas ji tu pradinuku, labai labai idomus ir nesvarbu kad tu fotkini ir jau lankei kazka, gali 5 metus jau fotkinti vestuves, o pasirodis, kad tau irgi i pradinukus. O i ta 2 grupe kur studijoje tai as nezinau ar paskui eisiu, ziuresim, gal uzves mane studija, kas zino smile.gif
Atsakyti
Labs smile.gif
Gal sakau, veikiam ka nors, ar ka? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 13, 11:46)
Labs smile.gif
Gal sakau, veikiam ka nors, ar ka? nail.gif

veikiam biggrin.gif o ka veikiam? tongue.gif
Atsakyti
nzn - siulyk biggrin.gif (penktadienine nuotaika mane aplanke biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 13, 11:50)
nzn - siulyk biggrin.gif (penktadienine nuotaika mane aplanke biggrin.gif )

as, tai jau nupusau per savaite is namu tik 5min,buvau istrukus,greiciau vaikai pasveiktu 4u.gif

man idomu kaip whitesmokestudio isgauna tas spalvas. Gal kuri zinot tuos actionus?

Atsakyti
Kad jie juosta fotkina man rods g.gif

sveikatos vaikiukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 13, 12:08)
Kad jie juosta fotkina  man rods g.gif
sveikatos vaikiukams  4u.gif

4u.gif
pabandysiu paklaust facebooke, gal netycia parasys jie juosta ar skaitmena fotografuoja:)

O kur Puke dingus? merginos auuuu? Kur AM? vis dar laukiu jo auto portreto mirksiukas.gif biggrin.gif

Ar darysit Kaledini meeta koki?

Gal nustojot fotografuot zmones? ir i kitus hobius inikot?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 11:55)
4u.gif
pabandysiu paklaust facebooke, gal netycia parasys jie juosta ar skaitmena fotografuoja:)
O kur Puke dingus? merginos auuuu? Kur AM? vis dar laukiu jo auto portreto mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ar darysit Kaledini meeta koki?

Gal nustojot fotografuot zmones? ir i kitus hobius inikot?

kiek skaiciau bloge ir fb - tai visur pamineta juosta mastau.gif

AM - maciau pradziamoksliuose (nebesulauskim jo auto, manau biggrin.gif ), o vat Pukes tai irgi pasigedau g.gif

Meeto noreciau wub.gif

Nenustojom biggrin.gif nefotogeniskas oras varo i nevilti sad.gif

nors teko neseniai per nemenka lietu fotkint (is) doh.gif biggrin.gif visai smagu buvo hihihi.gif
Atsakyti
kaip smagu per lietu fotografuotis wub.gif parodysi rezultatus? labai smalsu ax.gif

AM, pabego biggrin.gif

Puke, kur tu???? ir siaip visos Kauno paneles kazkur dingo g.gif Rascyte, Lamella, Baccardi, Peledike, Sadi g.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 13, 13:15)
Meeto noreciau  wub.gif

Aš ir. thumbup.gif
Organizuojam kurį nors vakarą, kokiam miesto sode ar dar kur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 11 13, 12:25)
kaip smagu per lietu fotografuotis wub.gif parodysi rezultatus? labai smalsu ax.gif

SP reik prasyt - mes su drauge sikart modeliais pabuvom smile.gif badas, taip skant, kankina hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 11 13, 12:29)
Aš ir. thumbup.gif
Organizuojam kurį nors vakarą, kokiam miesto sode ar dar kur rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pepperoni, suprantu ta bada:)))man fotografuot labai norisi:)

o meetas butu saunu thumbup.gif
Atsakyti