Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 06, 23:10)
Ir neįvertino nieks? verysad.gif Įdomus rakursas, puikios spalvos, gili mintis, labai dekoratyvu biggrin.gif biggrin.gif į kompaniją mano pūkeliui. tiesa pasakius, stebiuosi, kad neištryniau šio pūkelio iš Picasos albumo. Seniai turbūt žiūrėjau tą nuotraukų rinkinį biggrin.gif Bet užtai dabar smagu pažiūrėti senuosius kadrus, ir nebetrinsiu laugh.gif

smile.gif
o aš gavau e-meilu tavo to albumo nuorodą biggrin.gif tai viską apžiūrėjau smile.gif

Duoma, visai įdomiai. aš dar pabandžiau tą medį apverstą į galvą įdėti ir sukvadratuoti, bet kažkaip nenudžiugino rezultatas. tavasis variantas geresnis smile.gif

Pupeliuk, labai smagios tavo naminės nuotraukos. pritariu visoms pagyroms smile.gif

Nikke, na, kokybiška foto, gražiai žiūrisi. čia gal kokios serijos reiktų?

Atsakyti
Jau emailu sklando mano meniniai šedevrai? cool.gif Neatsižavit, ane? nail.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 07, 00:48)
Jau emailu sklando mano meniniai šedevrai? cool.gif Neatsižavit, ane? nail.gif

lotuliukas.gif

tu ko gero esi mane įtraukus į favoritus gmail nuotraukose? nes kiekvieną sykį, kai padarai kažkokį pakeitimą, aš gaunu automatinį pranešimą. aišku, man faina, visad apžiūriu naujas nuotraukas. bet jei nenori, tai išmesk mane iš favoritų.

ai, o gal kad aš esu tave įtraukus į favoritus g.gif nu jei nenori, sakyk, pašalinsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 07 lapkričio 2009 - 01:51
smile.gif+2009 11 06, 21:01-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 06, 21:01)
Ewa, o ko tu čia pati nesijungi? Vis tiek būni karts nuo karto tongue.gif, pati ir pafotkintum. Fotkini juk tongue.gif Ašššš tai aišku mielai, bet aš už labai brangiai noriu, tai niiiii (neesmė, kad realia to nelabai ir darau).

O jei rimtai, na gal dar ne visos vilnietės tai dienai susamdytos  g.gif

smile.gif Man čia jungtis tikrai ne laikas, pas pradžiamokslius pirmiau reikėtų. Siųliausi aš pati fotkint, ale turiu dalyvaut toj vakaruškoj kaip dalyvis.
Kadangi daugumos iš jūsų darbai man labai labai patinka, tai ir kreipiuosi ax.gif
Gal vis gi kažkas galėtų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 07, 00:10)
Ir neįvertino nieks? verysad.gif Įdomus rakursas, puikios spalvos, gili mintis, labai dekoratyvu biggrin.gif biggrin.gif į kompaniją mano pūkeliui. tiesa pasakius, stebiuosi, kad neištryniau šio pūkelio iš Picasos albumo. Seniai turbūt žiūrėjau tą nuotraukų rinkinį biggrin.gif Bet užtai dabar smagu pažiūrėti senuosius kadrus, ir nebetrinsiu laugh.gif

jo jo, niekas, o Victorphoto išvis ... nuvertino. verysad.gif Jaučiu grynai iš pavydo g.gif

biggrin.gif
nu va aš ir seną, fotobukieto albumą vakar atsidariau. Kad kas gero gautųsi aišku ir dabar dar prie pradinukų, bet kai pažiūri ten doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Duoma, mane pralinksmino tavo foto:) patiko biggrin.gif

Ewa, gyvenciau Vilniuj pafotkinciau tikrai 4u.gif nes jauciu kaip pamirstu kaip tai daroma blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas zinuote kur Vilniuje spausdina fotoknygas ant storesnio popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 07, 12:31)
Sveiki,
Gal kas zinuote kur Vilniuje spausdina fotoknygas ant storesnio popieriaus?

Nezinau ar pades blush2.gif http://www.asanta.lt/lt/apie_fotoknyga

mano sesuo pradejo dirbti ten neseniai, bet sake fotoknygas spausdina ant normalaus ne 80mg/r popieriaus g.gif (ir galima bandyti deretis del nuolaidos) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne ne Degute, viskas gerai, nenoreciau ko rodyti isvis nekelciau biggrin.gif siaip pralinksmejau savo senus kadrus aptikus. Suzinojau kad visad megau fotografuoti zoles biggrin.gif
Atsakyti
Sea, Grethenn, Degute - aciu! Grethenn, tikejausi, kad pakomentuosi ta golfa. biggrin.gif

Duoma, kai pamaciau tavo foto, tai pirmas ispudis buvo - jega, kaip fainai! thumbup.gif Bet atidziau pasiziurejus, pradejau kabinetis beveik prie visko, ir tas pirmas geras ispudis kazkur dingo. tongue.gif Zodziu, mano galva, labai fainas pabandymas, bet vertetu daugiau paeksperimentuoti, kad kazka stipriau isgauti.

Hi, o, kokia saulegraza! I tapetus ja, i tapetus! biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū merginos. Galvojau, kad visai išpeiksit. blush2.gif
Man tie tapetai labai nepatinka ir galėjau iš priekio apatinę nuotrauką fotografuoti. neplanavau klijuoti šitas dvi nuotraukas. Tai man atrodo perfotografuosiu. 4u.gif

O dabar...hm. Krūva portretų.
Paskutiniu metu labai dažnai tenka fotografuot paprastus portretus.
Nors man jau pradeda jie atsibost, bet vis dėl to nenoriu daryt klaidų.

Kadruotė! Kaip kadruotė? Man centras gražu. :}
Man ranka ta nepatinka.
user posted image

(nepozuota) :}
user posted image

kaip kadruotė čia?
user posted image

Parsisiunčiau photošopo pluginą.
Kam įdomu vadinas "Alien skin bokeh".
Galima burbuliukus padaryt. ax.gif
Viršaus neperdaug? Gal spalvota gražiau, bet megztinis ryškiai raudonas ir veidas išblyškęs atrodo.
user posted image

Ir vėl kadruotė. doh.gif Ir spalvos tikriausiai per ryškios.
user posted image

Atsakyti
nzn kaip ten su tom kadruotem, bet trecia ir ketvirta - mirtinai grazios wub.gif
Atsakyti