Wyshnia, labai fainas portretukas Man kaip tik apšvietimas čia labai patinka, gražiai išskiria vaiką iš fono, o dėl kontrasto vakar namuose atrodė gal truputį daugokai, o šiandien darbe pats tas
Pupeliuk, čia tau taip pavyksta vaikus nufotografuot, kad labai fotogeniški, matosi, kad tavo darbo mažai O vat prie gėlyčių turbūt daug padirbėjai
Šiaip tai rimtai, tokios nuotaikingos foto su vaikučiais, net nuotaiką pakėlė nuo ryto Ir kaip jie abu vienodai lūpytes sustato, iš karto matos kad tikri broliai
Aš žiūriu į Pupeliuko foto ir mąstau, kaip tokią paprastą kasdienybę galima paversti tuo, į ką vis norisi užmesti akį. Kur paslaptis? Šviesoje, aplinkoje, vaikuose? Fotografėje? Priemonėse / prietaisuose? Kiek pvz., kur nors bendraamžių temose dedamų foto galėtų lygiuotis savo emociniu ir kažkokiu dar neapibrėžiamu užtaisu su šiomis foto? O juk tai tik (tesingiau turbūt net) buitis. Paprastą aplinką pateikti nepaprastai sunkiau nei kokias pvz., vestuves. Vienu žodžiu, bandžiau pasakyti - man labai..... (bet koks liaupsinantis būdvardis). Panegiriką parašiau...
Sayonara, Tu blogai supratai Mokytoją. Tai jo mintis čia perteikiau. Anas matai trumpam prisijungė prie mano imtuvo. Todėl Tau ir pažastį skauda... Aš tebbuvau įrankis. Reikės pasirūpinti sausainiais.
Sayonara, Tu blogai supratai Mokytoją. Tai jo mintis čia perteikiau. Anas matai trumpam prisijungė prie mano imtuvo. Todėl Tau ir pažastį skauda... Aš tebbuvau įrankis. Reikės pasirūpinti sausainiais.
Vaje... Galetų ir man koks astralas apsireikšti, nes nu kiek gi galiu mužikiškai mintis formuluoti...
Pupeliuk, oi kaip gerai, veža veža tavo buitiakai.
Sayonara, jei skauda, vadinasi, toj vietoj čiakra atsivėrė. Om.
Pirmoji auka, o tu kartais ne su kasytėm?
Pupeliuk, oi kaip gerai, veža veža tavo buitiakai.
Sayonara, jei skauda, vadinasi, toj vietoj čiakra atsivėrė. Om.
Pirmoji auka, o tu kartais ne su kasytėm?
Oho, Saulės Pūga kaip parašei gražiai. Tikrai nesitikėjau Šiaip man labai sunku tapo vertinti savo šeimynines foto. Gal dėl to ir į kūdrą iš šeimos albumo kuris laikas nieko nebekeliu. Tiesiog nebegaliu atrinkti, kuris kadras geras, kuris visai šiaip sau Ačiū labai visom
Sveiki
Gal kas nors iš jūsų sutiktų pafotografuoti įmonės Kalėdinį vakarėlį. Veiksmas Vilniuje, Gruodžio 4d.
Gavau užduotį surasti nelabai brangų fotografą, ryšium su krize
Gal kas nors iš jūsų sutiktų pafotografuoti įmonės Kalėdinį vakarėlį. Veiksmas Vilniuje, Gruodžio 4d.
Gavau užduotį surasti nelabai brangų fotografą, ryšium su krize
Prasausi kritikos - ir guru, ir maziau patyrusiu kolegu.
Gražu, bet pūkelis gražiau Prisiminiau senus laikus kada kai Victor darė eksperimentą, kažką a la - įdėkit savo geriausią foto, o tokia graži buvo...
Ewa, o ko tu čia pati nesijungi? Vis tiek būni karts nuo karto , pati ir pafotkintum. Fotkini juk Ašššš tai aišku mielai, bet aš už labai brangiai noriu, tai niiiii (neesmė, kad realia to nelabai ir darau).
O jei rimtai, na gal dar ne visos vilnietės tai dienai susamdytos
Ewa, o ko tu čia pati nesijungi? Vis tiek būni karts nuo karto , pati ir pafotkintum. Fotkini juk Ašššš tai aišku mielai, bet aš už labai brangiai noriu, tai niiiii (neesmė, kad realia to nelabai ir darau).
O jei rimtai, na gal dar ne visos vilnietės tai dienai susamdytos
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 06, 01:58)
o čia kelios šiaip, kritikai, ar kad paįvairinti šnekas
fainuoliska pirma QUOTE(Nikkė @ 2009 11 06, 17:58)
Prasausi kritikos - ir guru, ir maziau patyrusiu kolegu.
Patinka man labai paltas, golfas ir medziai, spalvos tai mmm, subtilu. bet va daugiau tai nelabai kas joje yra QUOTE(Duoma @ 2009 11 06, 23:06)
Mane mėnulis irgi paveikė.
Pirmas ispudis neblogas. Absurdas tikrai. Vadinas gerai bet kitokiom priemonem to siekciau, reiktu rezisuoti kzka panasaus, o ne 2 foto lipdyti ir dar su tapetais uz nugaros
+2009 11 06, 22:20-->
Ir neįvertino nieks? Įdomus rakursas, puikios spalvos, gili mintis, labai dekoratyvu į kompaniją mano pūkeliui. tiesa pasakius, stebiuosi, kad neištryniau šio pūkelio iš Picasos albumo. Seniai turbūt žiūrėjau tą nuotraukų rinkinį Bet užtai dabar smagu pažiūrėti senuosius kadrus, ir nebetrinsiu
QUOTE(hi @ 2009 11 06, 22:20)
Radau savo tada neįvertintą šedevrą
Ir neįvertino nieks? Įdomus rakursas, puikios spalvos, gili mintis, labai dekoratyvu į kompaniją mano pūkeliui. tiesa pasakius, stebiuosi, kad neištryniau šio pūkelio iš Picasos albumo. Seniai turbūt žiūrėjau tą nuotraukų rinkinį Bet užtai dabar smagu pažiūrėti senuosius kadrus, ir nebetrinsiu