Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Wyshnia, labai fainas portretukas wub.gif Man kaip tik apšvietimas čia labai patinka, gražiai išskiria vaiką iš fono, o dėl kontrasto vakar namuose atrodė gal truputį daugokai, o šiandien darbe pats tas smile.gif

Pupeliuk, čia tau taip pavyksta vaikus nufotografuot, kad labai fotogeniški, matosi, kad tavo darbo mažai biggrin.gif O vat prie gėlyčių turbūt daug padirbėjai lotuliukas.gif

Šiaip tai rimtai, tokios nuotaikingos foto su vaikučiais, net nuotaiką pakėlė nuo ryto wub.gif Ir kaip jie abu vienodai lūpytes sustato, iš karto matos kad tikri broliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 06 lapkričio 2009 - 08:35
Aš žiūriu į Pupeliuko foto ir mąstau, kaip tokią paprastą kasdienybę galima paversti tuo, į ką vis norisi užmesti akį. Kur paslaptis? Šviesoje, aplinkoje, vaikuose? Fotografėje? Priemonėse / prietaisuose? Kiek pvz., kur nors bendraamžių temose dedamų foto galėtų lygiuotis savo emociniu ir kažkokiu dar neapibrėžiamu užtaisu su šiomis foto? O juk tai tik (tesingiau turbūt net) buitis. Paprastą aplinką pateikti nepaprastai sunkiau nei kokias pvz., vestuves. Vienu žodžiu, bandžiau pasakyti - man labai..... (bet koks liaupsinantis būdvardis). Panegiriką parašiau...

Sayonara, Tu blogai supratai Mokytoją. Tai jo mintis čia perteikiau. Anas matai trumpam prisijungė prie mano imtuvo. Todėl Tau ir pažastį skauda... Aš tebbuvau įrankis. Reikės pasirūpinti sausainiais.
Atsakyti
Vaje... Galetų ir man koks astralas apsireikšti, nes nu kiek gi galiu mužikiškai mintis formuluoti... stupid.gif

Pupeliuk, oi kaip gerai, veža veža tavo buitiakai. thumbup.gif

Sayonara, jei skauda, vadinasi, toj vietoj čiakra atsivėrė. Om.

Pirmoji auka, o tu kartais ne su kasytėm? g.gif
Atsakyti
Oho, Saulės Pūga wub.gif kaip parašei gražiai. Tikrai nesitikėjau 4u.gif Šiaip man labai sunku tapo vertinti savo šeimynines foto. Gal dėl to ir į kūdrą iš šeimos albumo kuris laikas nieko nebekeliu. Tiesiog nebegaliu atrinkti, kuris kadras geras, kuris visai šiaip sau smile.gif Ačiū labai visom 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal kas nors iš jūsų sutiktų pafotografuoti įmonės Kalėdinį vakarėlį. Veiksmas Vilniuje, Gruodžio 4d.
Gavau užduotį surasti nelabai brangų fotografą, ryšium su krize ax.gif
Atsakyti
Prasausi kritikos - ir guru, ir maziau patyrusiu kolegu. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazu Pupeliuk wub.gif

Nikke, tvarkinga, kokybiska, bet manes nekabina, truksta kazkokios emocijos,kazko.. 4u.gif
Atsakyti
Gražu, bet pūkelis gražiau bigsmile.gif Prisiminiau senus laikus kada kai Victor darė eksperimentą, kažką a la - įdėkit savo geriausią foto, o tokia graži buvo... lotuliukas.gif

Ewa, o ko tu čia pati nesijungi? Vis tiek būni karts nuo karto tongue.gif, pati ir pafotkintum. Fotkini juk tongue.gif Ašššš tai aišku mielai, bet aš už labai brangiai noriu, tai niiiii (neesmė, kad realia to nelabai ir darau).

O jei rimtai, na gal dar ne visos vilnietės tai dienai susamdytos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 lapkričio 2009 - 21:12
Mane mėnulis irgi paveikė. Aš nežinau, kas čia. Negaliu to įvertint.
Padėkite man.
Absurdas, tiesa?
Tikriausiai neverta galvot aprašymo, nors šia nuotrauką jis galbūt išgelbėtu.
Bet tiek daug variantų turiu, neapsisprendžiu. ax.gif

user posted image

Atsakyti
Radau savo tada neįvertintą šedevrą bigsmile.gif
user posted image

doh.gif doh.gif biggrin.gif

Duoma, įdomus absurdas, man kažkodėl smagiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 06 lapkričio 2009 - 21:28
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 06, 01:58)
o čia kelios šiaip, kritikai, ar kad paįvairinti šnekas smile.gif
fainuoliska pirma smile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 11 06, 17:58)
Prasausi kritikos - ir guru, ir maziau patyrusiu kolegu.  4u.gif
Patinka man labai paltas, golfas ir medziai, spalvos tai mmm, subtilu. bet va daugiau tai nelabai kas joje yra smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 11 06, 23:06)
Mane mėnulis irgi paveikė.
Pirmas ispudis neblogas. Absurdas tikrai. Vadinas gerai smile.gif bet kitokiom priemonem to siekciau, reiktu rezisuoti kzka panasaus, o ne 2 foto lipdyti ir dar su tapetais uz nugaros
Atsakyti
smile.gif+2009 11 06, 22:20-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 11 06, 22:20)
Radau savo tada neįvertintą šedevrą  bigsmile.gif 

Ir neįvertino nieks? verysad.gif Įdomus rakursas, puikios spalvos, gili mintis, labai dekoratyvu biggrin.gif biggrin.gif į kompaniją mano pūkeliui. tiesa pasakius, stebiuosi, kad neištryniau šio pūkelio iš Picasos albumo. Seniai turbūt žiūrėjau tą nuotraukų rinkinį biggrin.gif Bet užtai dabar smagu pažiūrėti senuosius kadrus, ir nebetrinsiu laugh.gif
Atsakyti