Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nebuvau paaukota, tuo metu be interneto sedėjau ir tik atgarsius aidus girdėjau biggrin.gif ir šiaip nesu mėgėja lįst į ugnį biggrin.gif

ačiū mergaitės už gražius žodžius wub.gif wub.gif 4u.gif

Hi, užsienietiškai nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 05 lapkričio 2009 - 23:21
QUOTE(auka1 @ 2009 11 05, 21:28)
naujokai, kaip suprantu, čia nepageidaujami  unsure.gif

Ikelk kelias nuotraukas, paziuresim, koks tavo lygis, tada spresim kaip i tavo komentarus reaguot tongue.gif

Pupeliuk, zinodama, kaip tu fotografuoji, tikrai pagalvociau, kad cia vogtos foto mirksiukas.gif Arba labai archyvines 4u.gif

Mergeliukai - labai jus wub.gif
Atsakyti
Kas cia dabar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif A pabludot lotuliukas.gif
Papildyta:
Wyshniuk, labai Tavo kaubojukas patiko ax.gif
Koks cia fonas? t.y. koks materiolas? Noriu kazka nusiprikti tik nezinau ka pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 11 05, 22:50)
Kas cia dabar lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  A pabludot lotuliukas.gif
Papildyta:
Wyshniuk, labai Tavo kaubojukas patiko ax.gif
Koks cia fonas? t.y. koks materiolas? Noriu kazka nusiprikti tik nezinau ka pasirinkti...

Nepabludom - tema gaivinam lotuliukas.gif

Popierius cia, ca-girl mirksiukas.gif 4u.gif Nelabai tinka, jei kilimine danga ir nesusilanksto - pakabini jau ir kol nebesusinaudoja kabet turi, o del viso kito man labai patinka - lygu, grazu.... biggrin.gif
Atsakyti
Wyshnia, rimtai mano biggrin.gif archyvinės gerokai biggrin.gif

o čia kelios šiaip, kritikai, ar kad paįvairinti šnekas smile.gif seniai šeimą berodžiau tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 22:58)
o čia kelios šiaip, kritikai, ar kad paįvairinti šnekas smile.gif seniai šeimą berodžiau tongue.gif

Pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 23:58)

Kokia dar kritika..... doh.gif Nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 21:05)
Ot tai nespėjau Didžiojo Mokytojo paprašyti komentarų mano Darbams Gal grįš bent pakomentuoti mano FOtografijas

Aš labai mėgstu gamtą ir daug fotografuoju  Gėles. Štai pora geriausių mano darbų, specialiai Jums rodau ir lauksiu komentarų

Pupeliau, Tavo šeimos foto labai gražios, na bet šios gėlės... tai tikra fotografija - gili, su emocija, padaryta palaiminus astraliniams kūnams, pribloškianti ir verčianti susimąstyti. Kaip vienas fotokūdros klasikas pasakė - Tu genijus ir Tavo vaikai bus genijukai 4u.gif

p.s. didysis Mokytojas prašė perduoti, kad jeigu per Kalėdas jam bus paaukota imbierinių sausainių, jis vėl čia apsilankys ir teiks konsultacijas. Nemokamas. Ai, dar Mokytojas prisipažino, kad ant SP supyko, nes ana už jį protingesnė bigsmile.gif šito paskutinio sakinio reikėjo niekam nesakyt, bet aš plepi, tai neišlaikiau rolleyes.gif bet Mokytojas bliovė iš nuoskaudos unsure.gif kur tik šventos ašaros krito žemėn, ten po lotosą skleidėsi topsecret.gif

p.p.s. ir kodėl man po tarpininkavimo su Mokytoju taip pažastį skauda? g.gif

p.p.p.s. wub.gif aš Jus visas, ciocės, Stefos, Jevrosinjos ir Adelės.. jopsipopsi..biggrin.gif
Atsakyti
juzusmarijasvenciausialelija (kaip vienas Mokytojas sake topsecret.gif ) lotuliukas.gif nu vitamino c pries kriu kriu gripa - tai konkreciai prisigaminau thumbup.gif nerealiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 06, 08:18)
juzusmarijasvenciausialelija (kaip vienas Mokytojas sake topsecret.giflotuliukas.gif  nu vitamino c pries kriu kriu gripa - tai konkreciai prisigaminau  thumbup.gif  nerealiai biggrin.gif

iš tikro turėjo mokytojų brigada pasirodyt, ale kad... krizė, gripas, atrofija.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 11 06, 08:20)
iš tikro turėjo mokytojų brigada pasirodyt, ale kad... krizė, gripas, atrofija.. schmoll.gif

kurios vietos atrofija ? biggrin.gif

p.s. Pupeliukai - seimyniniai kadrai superiniai wub.gif akimirka pabuvojau Jusu namuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 06, 08:23)
kurios vietos atrofija ?  biggrin.gif

atminties.. bigsmile.gif
Atsakyti