ohooo - kokiuuu foto pridejot.......... einu po lapais sleptis ir Kelbio knyga skaityt
QUOTE(auka1 @ 2009 11 05, 20:48)
klausyk, fotografuoju jau daug metų, todėl žinau, ką šneku. o mano monikas yra sukalibruotas eik savo persikalibruok, gerai?
gal tavo kalibratorius gryba rodo.... Ir isvis, jei daug metu fotografuoji, tai ko cia atejai? cia mes mokomes ir mums svetimu nuomones nelabai rupi...
Pupeliuk, jo, dar kvadratas gerai butu
Peperoni, as tai dar siulau pasiskaityt visas pries tai parasytas 80+ temu - ten daugiau naudingos informacijos, nei tam Kelby
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 05, 23:08)
gal tavo kalibratorius gryba rodo.... Ir isvis, jei daug metu fotografuoji, tai ko cia atejai? cia mes mokomes ir mums svetimu nuomones nelabai rupi...
Taigi pamokyti, patirtim pasidalinti Visai jau pilnatis ir nebejauti ką šneki
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 05, 22:08)
Peperoni, as tai dar siulau pasiskaityt visas pries tai parasytas 80+ temu - ten daugiau naudingos informacijos, nei tam Kelby
einu, einu.... jau puse atsispausdinau .....
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 05, 23:08)
nieko ten nėr, gi 40 metų dykumoj, negi neskaitei? Na pernai tokiu pat metu buvo prašviesėjimas tik gal...
QUOTE(Peperoni @ 2009 11 05, 23:13)
einu, einu.... jau puse atsispausdinau .....
jei jau spausdinsi, tai spausdink viską, atai liks išvis iškramtytos ir išbarstytos kruopos
+2009 11 05, 22:14-->
kita puse ryt - snd rasalas baigesi...
QUOTE(hi @ 2009 11 05, 22:14)
nieko ten nėr, gi 40 metų dykumoj, negi neskaitei? Na pernai tokiu pat metu buvo prašviesėjimas tik gal...
jei jau spausdinsi, tai spausdink viską, atai liks išvis iškramtytos ir išbarstytos kruopos
kita puse ryt - snd rasalas baigesi...
Aciu mergaites pabandysiu pakarpyt. Sepijos nemegstu kazkaip labiau toki tikra sendinima, su apibraizymais visokiais, bet dar nemoku padaryt, sako ten layerius deliot kazkokius reikia. Kas tai yra?
O Fotografijos tikrai mano Nieko nevogiau čia aš rimtai
O Fotografijos tikrai mano Nieko nevogiau čia aš rimtai
QUOTE(auka1 @ 2009 11 05, 23:28)
naujokai, kaip suprantu, čia nepageidaujami
priklauso nuo to ką jie moka, fotogenijų mes čia mielai laukiame jei nori pasikalbėt, o visokių nemokančių tai aišku ne, tokių ir taip čia pilna netelpa, tegu eina ir kitur temą atsidarinėja
Oho, koks temos pagyvejimas.
Sveikinu feniksavusias aukeles, o jus tik dviese? Pupeliuk, o tu nebuvai paaukota? Manau, tavo pienes pukeli labai pagyvintu ant jo sokantis Vinipuchas, pasiieskok internete, gal koki linksma rasi. Ai, imk nemokamai sita mano ideja, as ne brangininke.
SP, as be zodziu nuo tavo komentaro. Is pradziu pamaniau, kad cia is Interneto bet ko prikopijavai. Ir labai nustebau, kai pamaciau, kad cia i tema minti audi.
Wyshnia, super tavo studijine! Nekreipk demesio i sitas senas raganas.
Hi, taip netelpu as, nu niekaip netelpu, na ir kas, ir niekur neisiu, kaip kabu uz langines uzsitverus, taip ir kabesiu. Vis tiek as skaitausi komandos narys
Sveikinu feniksavusias aukeles, o jus tik dviese? Pupeliuk, o tu nebuvai paaukota? Manau, tavo pienes pukeli labai pagyvintu ant jo sokantis Vinipuchas, pasiieskok internete, gal koki linksma rasi. Ai, imk nemokamai sita mano ideja, as ne brangininke.
SP, as be zodziu nuo tavo komentaro. Is pradziu pamaniau, kad cia is Interneto bet ko prikopijavai. Ir labai nustebau, kai pamaciau, kad cia i tema minti audi.
Wyshnia, super tavo studijine! Nekreipk demesio i sitas senas raganas.
Hi, taip netelpu as, nu niekaip netelpu, na ir kas, ir niekur neisiu, kaip kabu uz langines uzsitverus, taip ir kabesiu. Vis tiek as skaitausi komandos narys
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 23:33)
Aciu mergaites pabandysiu pakarpyt. Sepijos nemegstu kazkaip labiau toki tikra sendinima, su apibraizymais visokiais, bet dar nemoku padaryt, sako ten layerius deliot kazkokius reikia. Kas tai yra?
vA
http://www.google.lt...n...mp;aq=f&oq=
Man Pupeliuko nuotraukos labai patiko, pirma tokia minimalistine, norisi siek tiek kitu kampu pamatyti, pvz, pabandyti apversti ar pusiau nukirpti
Antra-ant sienos kabinciau Viskas joje liuks, spalvos liuks. Primena vasara Del kvadrato sutinku, bus geriau zymiai.
Auka N 1, cia naujokai visada laukiami tik reikia ir "vizitke"parodyti
Antra-ant sienos kabinciau Viskas joje liuks, spalvos liuks. Primena vasara Del kvadrato sutinku, bus geriau zymiai.
Auka N 1, cia naujokai visada laukiami tik reikia ir "vizitke"parodyti