Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2009 11 05, 19:40)
geras, vat as ir ziurejau i alkune ir matos, kad ne dirbtinai uzdeta. bet per daug man biski smile.gif

vadinasi reikia kita kart is toliau i fona sviest arba ne taip stipriai ir ne taip koncentruotai g.gif aciuks uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Ot tai nespėjau Didžiojo Mokytojo paprašyti komentarų mano Darbams verysad.gif Gal grįš bent pakomentuoti mano FOtografijas 4u.gif wub.gif

Aš labai mėgstu gamtą ir daug fotografuoju Gėles. Štai pora geriausių mano darbų, specialiai Jums rodau ir lauksiu komentarų 4u.gif

user posted image

user posted image

Wyshnia, man patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 05 lapkričio 2009 - 21:07
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 20:05)
Aš labai mėgstu gamtą ir daug fotografuoju  Gėles. Štai pora geriausių mano darbų, specialiai Jums rodau ir lauksiu komentarų 4u.gif

Pirmiausia tai truksta ryskumo - nezinau, turbut su kitiniu fotografuoji, nes jei taip, tai kokybes geros neisgausi schmoll.gif Dar kazkaip blankiai viskas, tokios nei spalvos, nei nespalvos, gal daryk JB? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 05, 22:19)
Pirmiausia tai truksta ryskumo - nezinau, turbut su kitiniu fotografuoji, nes jei taip, tai kokybes geros neisgausi schmoll.gif Dar kazkaip blankiai viskas, tokios nei spalvos, nei nespalvos, gal daryk JB? g.gif

ką tu čia nusišneki. viskas ten yra ok. ryšku, centre, augaliukai gražiai išfokusuoti. čiki piki nuotraukos, pupeliuk mirksiukas.gif
Atsakyti
su kitiniu cray.gif o čia labai blogai?

O nespalvota gal ir geriau? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 22:30)

eik tu sau... gėris visiškas smile.gif man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(auka1 @ 2009 11 05, 20:28)
ką tu čia nusišneki. viskas ten yra ok. ryšku, centre, augaliukai gražiai išfokusuoti. čiki piki nuotraukos, pupeliuk  mirksiukas.gif

Pyktis nenoriu, bet eik tu pasikalibruok monitoriu, jei tau cia viskas su ryskumu ok doh.gif

Pupeliuk, jb man geriau, tik reiktu krastus patamsint, kad pagrindinis objektas labiau isrysketu ir kontrasto dadet, nu ir dar sarpo... O objektyvas tai jo, blogai kitinis, visai ryskumo nebus, su juo tik Menus gali daryt - nes ten tai kuo neryskiau, tuo geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 21:30)

user posted image

čia gal actionas koks dėtas? gražus JB labai, bet to ryškumo gal čia ir nereikia, dar daugiau soft padaryčiau mirksiukas.gif formatas tai man ne schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oj, apsimyšiu...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 11 05, 22:30)
user posted image

Labai geriau, bet dar geriau turbūt būtū sepija ir pakelt kontrastą. Ir formatą kvadratinį daryt.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 11 05, 22:34)
Pyktis nenoriu, bet eik tu pasikalibruok monitoriu, jei tau cia viskas su ryskumu ok doh.gif

klausyk, fotografuoju jau daug metų, todėl žinau, ką šneku. o mano monikas yra sukalibruotas tongue.gif eik savo persikalibruok, gerai?
Atsakyti
O čia tikrai nevogta foto? Na suprantu kad pas mus yra gabių, bet kažkaip matytas darbas atrodo g.gif Berniuko foto tai ką...stipriai nuo pūkelio atsilieka, reiktų pasimokyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 05 lapkričio 2009 - 21:52