Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

Na as Miglužę pakrikstyjau uzvakar thumbup.gif

Kriksto vardas - Beatričė.

Rinkau - labiausiai patiko, tiesiog jis man labai grazus, o darir reiksme grazi - laime nesantis. Tikekimes tikrai atnes jai laime.

Gal ir sutapimas, bet po kriksto mazoji uzmigo man ant peties dar nespejus iseit is baznycios smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka senoviški lietuviški vardai, todėl vaikus pavadinom Mykolu ir Jokūbu. Mykolas jau pakrikštytas, o kadangi jo vardas šventas, tai antro ir negalvojom. Jokūbas taip pat turės tik vieną vardą. biggrin.gif wink.gif Jei dar turėčiau berną, tai pavadinčiau Rapolu (nors antrajam vyras nesutiko tokį vardą duoti biggrin.gif ).
Atsakyti
Kai ėjom pas kunigą tartis dėl krikštynų jis paklausė kokį rinksimės šventą vardą tai aš sakiau, kad dar neišrinkom ir pasakysim krikštynų dieną. Išrinkom vardą Brigita, nes kažkaip gerai skambėjo Laurita-Brigita, bet prieš krikštynas kunigas parodė krikšto liudijimą, kuriame jau buvo įrašytas vardas Marija, aš nelabai norėjau sutikti su tuo vardu, bet mūsų niekas neklausė ir jau krikšto metu kunigas neklausdamas mūsų pasakė krikštijam Laurita-Mariją, tada kažkaip nesinorėjo prieštaraut iškilmių metu dėl vardo, taigi be mūsų noro ir kažkokiu paslaptingu būdu Lauritos antras vardas tapo Marija, na matyt taip jau lemta buvo, gal laimingesnė nuo to bus g.gif
Atsakyti
O kazin PAULA sventas ar ne? g.gif g.gif
Atsakyti
manau, kad taip:). vis tiek nuo šv. Pauliaus. ar ne tik ir kokia Šv. Paulina buvo.. O kad Paula - kita forma, tai reikšmės neturėtų keisti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ingule @ 2004 06 07, 09:17)
Na as Miglužę pakrikstyjau uzvakar thumbup.gif

Kriksto vardas - Beatričė.

Rinkau - labiausiai patiko, tiesiog jis man labai grazus, o darir reiksme grazi - laime nesantis. Tikekimes tikrai atnes jai laime.

Gal ir sutapimas, bet po kriksto mazoji uzmigo man ant peties dar nespejus iseit is baznycios smile.gif

geras. mano dukryte irgi Migle, ir krikstysim greit, o varda isrinkom Beatrice thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bus vilniuj 2 Migles Beatrices laugh.gif
Atsakyti
Mes kriksto varda isrinkome kartu su kriksto tevais,visiems labai patiko ir maziukei jis tinka.Varda rinkome neatsizvelgiant i data ar ka panasiai, patiko ir tiko mums Patricija!!
Atsakyti
Gal o gal visai idomu butu, jei kriksto varda isrinktu kriksto tevai
Atsakyti
nenorėčiau, kad kas nors kitas mano vaikui rinktų vardą, kad ir krikšto g.gif , nors, aišku, jis nedaug kur dominuoja...aš rinkau gražius, būtinai trumpus lietuviškus šventus vardus.
Atsakyti
nu va, mes sestadieni krikstysim o vardo nesugalvojau

gal populiariausiai Marija g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ritukas @ 2004 06 09, 18:44)
. Išrinkom vardą Brigita, nes kažkaip gerai skambėjo Laurita-Brigita, bet prieš krikštynas kunigas parodė krikšto liudijimą, kuriame jau buvo įrašytas vardas Marija, aš nelabai norėjau sutikti su tuo vardu, bet mūsų niekas neklausė ir jau krikšto metu kunigas neklausdamas mūsų pasakė krikštijam Laurita-Mariją, tada kažkaip nesinorėjo prieštaraut iškilmių metu dėl vardo, taigi be mūsų noro ir kažkokiu paslaptingu būdu Lauritos antras vardas tapo Marija, na matyt taip jau lemta buvo, gal laimingesnė nuo to bus g.gif

Mes savo Laurai irgi davėm Brigitos krikšto vardą..taip kad dabar ji Laura-Brigita smile.gif bet kaip taip gali prieš tėvų valią blink.gif

Krikšto tėvai siūlė Justina..bet aš buvau pikta mama ir atkirtau, jei netiko mano išrinktas krikšto vardas Modesta tuo, kad panašus į vyr. Modestas, tai man netinka vardas Justina, nes jis pan. į vyr. vardą Justinas smile.gif Šiaip iš pykčio taip padariau, net žinodama, jog krikšto tėvams (ypač krikštamotei) tai būtų paglostę savimeilę, jei būtume sutikę su tokiu pasiūlymu. Tiesiog mane erzina žmonės, kurie kišasi kai renkamas vaikui vardas ar kai išgirsti kritiką dėl išrinkto..o jiems kas? kas jie tokie? Niekas. O niekas turi būti be nuomonės.Fui, išsikroviau bjaurybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE (DAISY @ 2004 06 16, 11:12)
nu va, mes sestadieni krikstysim o vardo nesugalvojau

gal populiariausiai Marija g.gif

as irgi esu Marija, bet tik dermavones vardas. mano kriskto vardas Adele, dave todel, kad krikstamotes yra toks, bet man jis fee, turbut, kad zmogus ji nekoks sad.gif
Atsakyti