Mes vat irgi rugpjuti ruosiames krikstyti mazyle, tai kunigas sake, kad Gabriele nera sventas vardas, tat ir mums reiks kazka galvoti del vardo antro mergaitei...
Mes išsirinkom vardą Jonas,senelio garbei......
QUOTE(vingiliauskiene @ 2008 07 08, 10:38)
Mes vat irgi rugpjuti ruosiames krikstyti mazyle, tai kunigas sake, kad Gabriele nera sventas vardas, tat ir mums reiks kazka galvoti del vardo antro mergaitei...
Vat ir aš dabar galvoju, jei yra Gabrielius, tai vikas aišku, o vat Gabrielės -nėra. Paskui pvz. yra Martynas ir Martyna (abu yra šventų vardų sąraše) Tai ir susirūpinau Nieko, ieškosim kito
QUOTE(vingiliauskiene @ 2008 07 08, 10:38)
O, kažkas naujo, bo mūsų Gabrielė visai į šventas tiko.
Tai va ir as galvojau,kad tik, bet pasirodo netinka..
Mūsų durytės vardas Elzė - jis ne šventas. Bet šis vardas Elžbietos trumpinys. Pastarasis šventas. Tai ją ir pakrikštijom Elžbieta, kad turėtų savo vardo globėją
Papildyta:
O Gabrielė tikrai ne šventas vardas. Gabrielius taip - jis arkangelas.
Papildyta:
QUOTE(vingiliauskiene @ 2008 07 08, 15:42)
Tai va ir as galvojau,kad tik, bet pasirodo netinka..
O Gabrielė tikrai ne šventas vardas. Gabrielius taip - jis arkangelas.
musu svente bus rugpjuti,vardai bus gabrielius-matas,mantas-gabrielius kiek zinau jie sventi tie vardai ir raides bus ant skraistes issiuvinetos tik inicialai.
mes išrinkom Marija tai dabar mano dukryte yra Eva-Marija
o mes issirinkom Eleonora
tai dabar musu pupa Ugne - Eleonora
o kita dukra Emilija - Beatrice
tai dabar musu pupa Ugne - Eleonora
o kita dukra Emilija - Beatrice
as galvoju deti Kotryna man labai grazus ir sventas
o mes savo lialius galvojam Ema ir Gabrielius vardeliais pavadinti..nes jie buvo is turimu var.duoti vaikams tikruosius vardus
Mūsų bus Milda-Beatričė