Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

QUOTE(bumbasi @ 2008 07 01, 14:06)
Ot zinokit mums kunigas neliepe ir net neklause koki antra varda duosim g.gif Net krriksto knygutej irase tik viena.Tikraji. ax.gif

Jei tikrasis vardas yra sventas,kunigas neklausia antrojo.Taciau jei pirmas nera sventas,is karto pasiteirauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 01, 14:14)
Jei tikrasis vardas yra sventas,kunigas neklausia antrojo.Taciau jei pirmas nera sventas,is karto pasiteirauja smile.gif

Na kajus manau nera sventas vardas.Evelina ,irgi nezinau :hmAi tiek to.Kai dirmavosis visvien antra varda reiks pasirinkt sventa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 01 liepos 2008 - 13:19
Pasiuliau krikstateviam isrinkt varda, bet pabijojo atsakomybes, taip ir maniau doh.gif Bet gal ir gerai, cia viena mama parase kad grazu Kristijonas, Gabrielius ir dar kazkoks rolleyes.gif Na tai va tas Gabrielius man taip graziai nuskambejo, jei buciau ji prisiminus kai rinkom pirma varda tai turbut toki ir butume dave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 07 01, 14:19)
Na kajus manau nera sventas vardas.Evelina ,irgi nezinau :hmAi tiek to.Kai dirmavosis visvien antra varda reiks pasirinkt sventa ax.gif

Kajus vardas yra šventas smile.gif
Atsakyti
mes duosim Adomo varda 4u.gif
Atsakyti
mes daveme Elenos varda
Atsakyti
Mes pasirinkm Mantmine - mylima del proto thumbup.gif, nes krikstisim liepos 5d ir sis vardas tos dienos vardadienis, o reisme wub.gif WOW!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alashka: 03 liepos 2008 - 01:32
QUOTE(maze11 @ 2008 07 01, 18:36)
mes duosim Adomo varda  4u.gif

o Adomas sventas vardas g.gif Man anyta sake, kad ne, todel savo Adomeli galvojame Jonu ar Povilu krikstyti g.gif
Papildyta:
na, pasirodo, akurat sventas vardas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žoržetta: 07 liepos 2008 - 13:34
Mes davėm Jono vardą, kad prie pirmo derintus, Jaunius Jonas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 07 01, 14:14)

gali būti, tačiau aš perspėsiu kunigą, jog noriu, kad dukrytė turėtų antrąjį (krikšto ) vardą, nors pirmasis taip pat šventas- Kotryna wub.gif nes mažytę globos dvi šventosios- prosenelė Kotryna iš dangaus ir Šv. Agota wub.gif Kotryna Agota wub.gif
QUOTE(Žoržetta @ 2008 07 07, 14:40)
o Adomas sventas vardas  g.gif Man anyta sake, kad ne, todel savo Adomeli galvojame Jonu ar Povilu krikstyti  g.gif
Papildyta:
na, pasirodo, akurat sventas vardas  doh.gif  biggrin.gif

juokaujat gal doh.gif taigi Adomas ir Ieva buvo pirmieji žmonės, kuriuos Dievas sukūrė, kaip jie gali būti nešventi? lotuliukas.gif prajuokinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2008 05 13, 21:49)

Bet Gabrielės tame sąraše nėra g.gif
Atsakyti
Tam sarase dar laaabai daug vardu nera rolleyes.gif Bet pirmai pradziai neblogai perzvelgt, nes kai as ieskojau, atsiverciau kazkoki italiska puslapi su sventuju vardais tai doh.gif milijonas is vienos raides, po to milijonas is kitos ir t.t. tai isjungiau ir daugiau neieskojau internete biggrin.gif
Atsakyti