Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

skaitau dabar ir pagalvojau g.gif ..kai gime dukryte..as norejau kad butu Erika,toks ir yra ax.gif ..o vyras,kad butu Lauryna..krikstysim maziuke rugpjucio men..tai gal antra varda duoti Lauryna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FaJnuLka @ 2004 04 15, 21:13)

man labai grzus Kristijono, Luko, Gabrieliaus vardai 4u.gif
Atsakyti
Labas rolleyes.gif kaip jum vardelis DARIJA? Tinka krikstui?
Atsakyti
Mūsų dukrytės krikšto vardas Emilija smile.gif
Atsakyti
Musu dukriuko kriksto vardas Ema, trumpas ir grazus. bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmoshke @ 2008 06 09, 15:51)
skaitau dabar ir pagalvojau  g.gif ..kai gime dukryte..as norejau kad butu Erika,toks ir yra ax.gif ..o vyras,kad butu Lauryna..krikstysim maziuke rugpjucio men..tai gal antra varda duoti Lauryna? g.gif

jusu noras issipilde,kai davete savo sugalvota varda.Dabar vyro noras galetu issipildyti mirksiukas.gif Abu butumete laimingi wub.gif
Atsakyti
Gal jau ir minėjo kuri nors, bet yra sąrašėlis šventų vardų štai čia:
www.viskaskrikstynoms.lt
Atsakyti
musiskis bus Adomas ko gero ax.gif
Atsakyti
Mes duosime seneliu vardus- Elena ir Kazimieras. ax.gif Man mieli ir zmones buvo, ir vardai senoviski, krikscioniski bei grazus blush2.gif
Atsakyti
Maniškis jau Ivoris - Jokūbas bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytės, mano sūnelio vardas Benediktas, jis yra šventas, tai ar reikia jam duoti antrą vardelį kriksštynų proga ? Visiai pasimečiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2008 06 18, 14:34)
Mamytės, mano sūnelio vardas Benediktas, jis yra šventas, tai ar reikia jam duoti antrą vardelį kriksštynų proga ? Visiai pasimečiau  g.gif

Jei vardas šventas, antro duoti kaip ir nereikia, nebent jūs pageidaujate turėti ir krikšto vardelį wub.gif
Atsakyti