Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

QUOTE(rencee @ 2008 05 19, 14:28)
Kai buvome tartis dėl krikštynų, mums pasakė, kad Dovydas nėra šventas vardas, todėl krikšto vardą turėsime pasirinkti.

Apsisprendėme sūnui duoti Kazimiero vardą (turim dieduką tokiu vardu, be to Šv.Kazimieras - Lietuvos globėjas) mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žana B @ 2008 05 25, 14:56)
mes tai davem Lukas krikstidami

g.gif mes irgi
Atsakyti
Aironas - Matas wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytė bus Ieva Marija.
Atsakyti
Jokūbas dar gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano dukriukas bus Selena - Odilija wub.gif
Atsakyti
Maniske bus Gabriele wub.gif
Atsakyti
Gabrielius,Matas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Valmiera @ 2008 05 11, 18:53)
Merginos, galima duoti vaikui antrą vardą, net jei pirmasis yra šventas mirksiukas.gif .

Mano didžkio vardas šventas, bet jis turi antrą vardą - globėją Lauryną smile.gif .
Aš irgi galvojau, kad sūnaus vardas šventas, vadinasi antro vardo nereikės. Bet pats kunigas pasiūlė pagalvoti apie globėją dar tada, kai tarėmės dėl krikštynų. O prieš apeigas, pildant popierius, ir buvo įrašytas globėjo vardas mirksiukas.gif .

mano dukrytės vardas irgi šventas, bet tu čia labai gražiai parašiusi, kad galima duoti globėjo vardą, tai išrinksiu ir antrą vardą smile.gif
Atsakyti
jei vaikucio vardas sventas kito duot nereikia,mano abieju vaikuciu vardai sventi,todel liko tie patys thumbup.gif
Atsakyti
mes is pradziu buvom isrinke Danieliaus varda, bet kaip viena mamyte cia rasek, kad paskaicius apie jo neigiamas savybes, nusprende to vardelio neduoti, tai as ir tada susimasciau g.gif tad del sventos ramybes musu su teveliu sirdelese nusprendem vaikuciui duoti Benedikto sventa vardeli wub.gif
Atsakyti
Mūsų bus Justė Marija thumbup.gif
Atsakyti