Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

Visai neblogai paieškoti švento vardo čia :
http://vilkaviskis.l...rodyti.html,144
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivile: 26 balandžio 2008 - 13:46
Mūsų dukrytės vardas- Ieva, tai jis priklauso šventų vardų sąrašiui. Krikštynu metu antro vardo galėjom ir nesirinkti (nes tikrasis šventas), bet mes pasirinkom- Emilija. Šį vardą pasirinkom todėl, kad krikštijom dukrytę per mano močiutės Emilijos gimtadienį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2008 04 26, 14:45)
Visai neblogai paieškoti  švento vardo čia :
http://vilkaviskis.l...rodyti.html,144

Tame sarase nera mano sunaus vardo... verysad.gif o as maniau,kad tai sventas vardas, nes "kristi"-lot.-šventas.+jonas-> šventas jonas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2008 04 20, 13:19)
Labas , mamytes,
Suneli krikstysim Kernaveje geguzes gale, mus ispejo, kad jokio kito vardo nereikia, kaip tik ta kuris gimimo liudijime irasytas. Taigi ... gerai, kad pasake, o tai paklausti per apeigas butumem lepteleje kita varda, ot butu buve nesusipratimu...

krikstyjom pas ta pati kuniga mirksiukas.gif mes ir buvom ispeti kad sakyti tik varda koks metrikuose unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saule. @ 2008 04 23, 09:20)
O tai jei pirmas vardas sventas,tai antro jau negalima duoti? g.gif

musu merginos vardas kaip ir nesventas bet kernaves kunigas neleidzia duoti vardo kuris ne irasytas i gym.liud. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 03 gegužės 2008 - 23:10
Sveikos mamytės 4u.gif
Pradėjom ir mes intensyviai apie krikšynas galvoti, tai nežinom net nuo ko pradėti, gerai kad SM visokios informacijos galima rasti thumbup.gif

O dėl vardo tai mums ilgai nereikės galvoti, nes sūnelis gimė per Kazimierines. Nors tokio vardo mes jam neišrinkom kaip tikrojo, bet žinojom, jog taip pavadinsim kai krikštysim smile.gif . O kad negalima dėti antro vardo jei pirmas jau šventas tai net nežinojau, bet čia manau ne visur tokia tvarka rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mergyciu vardai tokie Evita-Ieva, Amanda-Marija! Man paprasta ir grazu! ax.gif
Atsakyti
va si savaitgai drauge krikstyjo mergyte vardu Ruste tai antro vardo kunigas ir neleido duoti blink.gif to kaip sakant svento g.gif cia gal kokia nauja mada unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar vardui Elzė reikia antro vardo? Žiūrėjau yra tik Elzbieta.
Atsakyti
Man tai labai gražus šventas vardas - Sofija wub.gif
Savo merginai davėm Kotrynos vardą smile.gif
Atsakyti
Mes krikstysim Doma,tai sventas vardas bus Dominykas,nes juk Domas ir yra Dominyko trumpinys
Atsakyti
Mes vakar pakrikštyjom savo mažių. Davėm Simono vardą.
Atsakyti
mes dar tik krikstysim savo dziaugsmeli,bet vardeli jau turime - Danielius. Reiskia - tik dievas mano teisejas rolleyes.gif manau, kad labai grazus ir prasmingas 4u.gif
Atsakyti