Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

QUOTE(ramux @ 2007 08 12, 20:32)
Ir aš mačiau,kad Patricija yra Šv. vardų sąraše. 4u.gif  Mes rugpjūčio pabaigoj krikštysim savo mažąją, bet  niekaip neišrenku šv. vardo.  Tikriausiai, sumąstysim paskutinę minutę cool.gif

o mes leidom pačiai "išsirinkti" vardą. surašėm ant popieriukų ir pati priropojo ir išsitraukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 08 13, 18:01)
o mes leidom pačiai "išsirinkti" vardą. surašėm ant popieriukų ir pati priropojo ir išsitraukė smile.gif

pries 27 metus taip sau issirinkau varda mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš savo mažosios vardą susapnavau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2007 08 13, 19:46)
pries 27 metus taip sau issirinkau varda  mirksiukas.gif

tikro vardo taip nenorėčiau leisti rinktis burtų keliu, beje skaičiau, kad taip tipo negerai g.gif bet čia gali paistalai būti smile.gif o krikšto vardą...prašom, lai renkasi smile.gif Išsirinko mažiukė sau Teodoros vardą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 16 rugpjūčio 2007 - 09:51
QUOTE(light blue @ 2007 08 16, 09:47)
tikro vardo taip nenorėčiau leisti rinktis burtų keliu, beje skaičiau, kad taip tipo negerai  g.gif bet čia gali paistalai būti smile.gif o krikšto vardą...prašom, lai renkasi smile.gif Išsirinko mažiukė sau  Teodoros vardą smile.gif

nu man visai neblogai rolleyes.gif issirinkau iskart du ( abieju mociuciu pasiulytus ). idomu kodel negerai g.gif
beje rytoi dukrytes krikstynos. kriksto vardukas - Marija .

Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 08 13, 18:01)

thumbup.gif ideja,o kokius dar vardus buvai sugalvojus?
Atsakyti
QUOTE(Margutė @ 2007 07 26, 07:56)
As visada maniau kad Luka sventas vardas ir nereikia galvoti kazkokio kito.be to kai ejau tartis del krikstynu man tai patvirtino..bet per pacias krikstynas kunigas pasake kad sventas vardas yra Lukas o Luka prigalvotas perdarytas ir t.t.....tai pakrikstijo Lukrecija..bet kriksto liudijime irase vistiek Luka...tai taip ir nesupratau  g.gif

man va buvo irgi isklikes klausimas, jei pvz sventa svardas Emanuelis tai ar Emanuele irgi sventas (toki vadra as noriu duoti mazylei) tai sian kaip tik parke sutikau vienuoles ir ju paklausiau ax.gif tai sake kad sventas ir tas ir tas
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 08 16, 23:33)
thumbup.gif ideja,o kokius dar vardus buvai sugalvojus?

lapeliai buvo tik trys smile.gif Labai išrankūs net ir tokiam vardui, kurio nenaudos mergaitė toliau smile.gif Nors gal? g.gif Rinkosi iš Teodoros, Izabelės ir Joanos. Dabar yra Danielė Teodora. O keisčiausia, kad per krikštynas kunigas kai sako maldą ir prašo, kad šventieji melstųsi, tai Danielę irgi priskyrė šventiems vardams g.gif Matyt jie patys nelabai gerai žino tuos visus šventus vardus. Žino populiariuosius ir viskas.
Šiaip aš norėjau, kad Gertrūda būtų mažės šv. vardas, bet MB labai užprotestavo. O man patiko jis dėl to, kad Kaune yra šv. Gertrūdos bažnyčia su žvakių šventykla būtų galėjusi žvakes ten degti ir prašyti savo globėjos šv. Gertrūdos užtarimo visuose reikaluose. Ir dar, šv. Gertrūda yra kačių ir jų mylėtojų globėja, o aš kates myliu labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 20 rugpjūčio 2007 - 15:10
QUOTE(light blue @ 2007 08 20, 15:08)
lapeliai buvo tik trys smile.gif Labai išrankūs net ir tokiam vardui, kurio nenaudos mergaitė toliau smile.gif Nors gal?  g.gif Rinkosi iš Teodoros, Izabelės ir Joanos. Dabar yra Danielė Teodora. O keisčiausia, kad per krikštynas kunigas kai sako maldą ir prašo, kad šventieji melstųsi, tai Danielę irgi priskyrė šventiems vardams  g.gif Matyt jie patys nelabai gerai žino tuos visus šventus vardus. Žino populiariuosius ir viskas.
Šiaip aš norėjau, kad Gertrūda būtų mažės šv. vardas, bet MB labai užprotestavo. O man patiko jis dėl to, kad Kaune yra šv. Gertrūdos bažnyčia su žvakių šventykla būtų galėjusi žvakes ten degti ir prašyti savo globėjos šv. Gertrūdos užtarimo visuose reikaluose. Ir dar, šv. Gertrūda yra kačių ir jų mylėtojų globėja, o aš kates myliu labai  wub.gif

grazus vardai wub.gif
o mane tai kunigas ispeike, as internete klausima uzdaviau del Emanules vardo tai va ka jis man atrase:
"Patariu dukrytei duokite żinomo żventojo vardż, kad tas żventasuis bżtż
pavyzdys mergaitei ir niekada nerinkite vardo, remiantis kokiame nors
seriale naudotu vardu."

o as nei jokiuserialu ziureiu nei ka, isvis tokio vardo jokiam seriale negridejau..
Atsakyti
mes ir kumai isrinome Mykolo varda blush2.gif na prilipo labai ir taip palikom.Klebonas sake kad jei norima kad vaikas turetu papildoma angela sarga tai kodel gi ne mirksiukas.gif beja kriksto metu kaip buvo vardinami sventieji suzinojom kad...koplycia kurioje krikstijom savo maziu yra Mykolo globejo wub.gif wub.gif na va koks malonus sutapimas buvo wub.gif
Atsakyti
niu va as tiek galvojau tuos sventus vardus, o pasirodo ir Kamile sventas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 08 20, 22:42)
niu va as tiek galvojau tuos sventus  vardus, o pasirodo ir Kamile sventas.. rolleyes.gif

g.gif keista, turiu krikštadukrą Kamilę, tai jai liepė išsirinnkti šventą vardą (ji jau didelė mergaitė buvo, kai krikštyjom), tai ji Marijos vardo sau norėjo. Nesuprantu aš su tais šventais vardais, mistika kažkokia. Vieniems šventi, kitiesms tie patys vardai jau nešventi
Atsakyti