QUOTE(gitap @ 2007 08 05, 10:04)
Mes nerinkom, nes sakė, kad nebūtina, bet paskutinę minutę Krikšto mama suskubo duoti mūsų bernaičiui šventą vardą . Parinko vyriausiojo arkangelo Gabrieliaus vardą . Gražų . Man gražu, kai krikšto vardą parenka Krikšto tėveliai .
Ir man labai labai grazu, kai kriksto varda vaikuciui isrenka kriksto tevai.
mano sunus Tomas-Tomas
dukryte Arijelė-Marija
dukryte Arijelė-Marija
Musu Artiom- Stanislovas
mano kriksto dukros Justina-Patricija
Merginos padekit ..
.Krikštysim Melisa rugsėjo 2 diena. Gimė ji kovo 5 diena. Niekaip neįsirenkam švento vardo. Ką gražaus pasiūlysit
.Krikštysim Melisa rugsėjo 2 diena. Gimė ji kovo 5 diena. Niekaip neįsirenkam švento vardo. Ką gražaus pasiūlysit
Mes irgi savajai mergytei rinkom varda, o parinkom Marija. As ir pirma varda duoti norejau Marija, bet uosviene buvo visomis keturiomis pries, tai nors antras vardas
QUOTE(*lavista* @ 2007 08 10, 14:54)
Pastebejau,kad daznas kriksto vardas Patricija man taip pat jis lab grazus. tik nelabai randu info apie sv.patricija. gal galit apsviest kas ji tokia buvo ?
taipogi dar domina Lukrecija bei Monika . Blaskausi tarp situ 3 vardu.
taipogi dar domina Lukrecija bei Monika . Blaskausi tarp situ 3 vardu.
Mano dukros vardas Patricija ir kai mes ją krikštijom,kunigas pasakė,kad tai nėra šventas vardas,tiesiog jis reiškia titulą,kilmingumą
QUOTE(jolantast @ 2007 08 11, 12:09)
Mano dukros vardas Patricija ir kai mes ją krikštijom,kunigas pasakė,kad tai nėra šventas vardas,tiesiog jis reiškia titulą,kilmingumą
zinau,kad is lotynu verciant " kilmingoji", bet kaip tai nesventas ? jis yra sventu vardu sarase
QUOTE(jolantast @ 2007 08 11, 13:09)
Ir aš mačiau,kad Patricija yra Šv. vardų sąraše. Mes rugpjūčio pabaigoj krikštysim savo mažąją, bet niekaip neišrenku šv. vardo. Tikriausiai, sumąstysim paskutinę minutę