Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

Mes nerinkom, nes sakė, kad nebūtina, bet paskutinę minutę Krikšto mama suskubo duoti mūsų bernaičiui šventą vardą mirksiukas.gif . Parinko vyriausiojo arkangelo Gabrieliaus vardą wub.gif . Gražų drinks_cheers.gif . Man gražu, kai krikšto vardą parenka Krikšto tėveliai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 08 05, 10:04)
Mes nerinkom, nes sakė, kad nebūtina, bet paskutinę minutę Krikšto mama suskubo duoti mūsų bernaičiui šventą vardą mirksiukas.gif . Parinko vyriausiojo arkangelo Gabrieliaus vardą wub.gif . Gražų drinks_cheers.gif . Man gražu, kai krikšto vardą parenka Krikšto tėveliai mirksiukas.gif .

Ir man labai labai grazu, kai kriksto varda vaikuciui isrenka kriksto tevai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano sunus Tomas-Tomas
dukryte Arijelė-Marija 4u.gif
Atsakyti
Musu Artiom- Stanislovas blush2.gif
Atsakyti
mano kriksto dukros Justina-Patricija
Atsakyti
Merginos padekit .. 4u.gif
.Krikštysim Melisa rugsėjo 2 diena. Gimė ji kovo 5 diena. Niekaip neįsirenkam švento vardo. g.gif Ką gražaus pasiūlysit ax.gif
Atsakyti
Mes irgi savajai mergytei rinkom varda, o parinkom Marija. As ir pirma varda duoti norejau Marija, bet uosviene buvo visomis keturiomis pries, tai nors antras vardas bigsmile.gif
Atsakyti
Pastebejau,kad daznas kriksto vardas Patricija g.gif man taip pat jis lab grazus. tik nelabai randu info apie sv.patricija. gal galit apsviest kas ji tokia buvo ax.gif ?
taipogi dar domina Lukrecija bei Monika . Blaskausi tarp situ 3 vardu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 10 rugpjūčio 2007 - 13:56
QUOTE(*lavista* @ 2007 08 10, 14:54)
Pastebejau,kad daznas kriksto vardas Patricija  g.gif  man taip pat jis lab grazus. tik nelabai randu info apie sv.patricija. gal  galit apsviest kas ji tokia buvo  ax.gif ?
taipogi dar domina Lukrecija bei Monika . Blaskausi tarp situ 3 vardu.

Mano dukros vardas Patricija ir kai mes ją krikštijom,kunigas pasakė,kad tai nėra šventas vardas,tiesiog jis reiškia titulą,kilmingumą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantast: 11 rugpjūčio 2007 - 12:11
QUOTE(jolantast @ 2007 08 11, 12:09)
Mano dukros vardas Patricija ir kai mes ją krikštijom,kunigas pasakė,kad tai nėra šventas vardas,tiesiog jis reiškia titulą,kilmingumą smile.gif

zinau,kad is lotynu verciant " kilmingoji", bet kaip tai nesventas ? g.gif jis yra sventu vardu sarase
Atsakyti
QUOTE(jolantast @ 2007 08 11, 13:09)

Ir aš mačiau,kad Patricija yra Šv. vardų sąraše. 4u.gif Mes rugpjūčio pabaigoj krikštysim savo mažąją, bet niekaip neišrenku šv. vardo. Tikriausiai, sumąstysim paskutinę minutę cool.gif
Atsakyti
o mum pasake nesirinkti nes tikras vardas jau sventas g.gif
Atsakyti