Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

QUOTE(kitia @ 2007 05 30, 18:50)

Papildyta:
Ramunitos nuorodoj parasyta kad Ernestas sventas vardas, bet kai mane krikstyjo tai kunigas pasake kad Ernesta nesventas... Tai kaip cia dabar? g.gif  Kas teisus?

nu matai,kažikoks šventasis buvo Ernestas,o Ernesta tiesiog vedinys iš to vardo.
pvz Simonas šventas vardas,o va Simona schmoll.gif
Atsakyti
Mes kai krikštijome dukrytę,parinkome šventą vardą-Marija.Mano uošvienė Marija,tai ir dukrą pavadinome,man visai gražiai-Laurita Marija wub.gif
O sūnaus vardas krikštas- Matas wub.gif ,tai antro vardo nereikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal zinot kuri kur rasti aprasymus apie sventus vardus? Kas koki varda globoja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2007 05 08, 10:32)
Abu tikrai šventi  4u.gif
Mūsų pupos krikšto vardas Ieva, neišsirinkom iš dviejų vardų Ievos ir Nonos, tai parašiau juos ant atskirų lapukų ir daviau pupai, pirmąjį sučiupo su Ievos vardu, tai tokį ir davėm, bus ir jei smagu kai paaugs, kad pati sau vardą išsirinko  thumbup.gif

QUOTE(Lotari @ 2007 05 08, 13:40)
tikrai šventi. Vien naujasis mūsų popiežius yra Benediktas mirksiukas.gif

Paėmus maldaknygę ten rasite visus šventuosisu vardus, bet jei vis neesate įsitikinusios tai verta kreiptis į kunigą ir šis Jums pasakys.

Tai reiskia abu suneliu vardai sventi thumbup.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif , o kazin Jurgita ir Valdemaras ar sventi, kas zino, na Jurgita man rodos sventas, o Valdemaras? g.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir ne tik,

prasau atsakykit man i klausima.

berniuko vardas Gabrielius, tai kiek zinau, tai sventas vardas. Ir tuomet krikstyjant jau antro svento vardo nebereikia, ar as taip suprantu.

Jug nera taip, kad per krikstynas butinai reikia vaikeliui duoti antra varda..

Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2007 06 05, 23:40)
sveikos mamytes ir ne tik,

prasau atsakykit man i klausima.

berniuko vardas Gabrielius, tai kiek zinau, tai sventas vardas. Ir tuomet krikstyjant jau antro svento vardo nebereikia, ar as taip suprantu.

Jug nera taip, kad per krikstynas butinai reikia vaikeliui duoti antra varda..

Aciu uz atsakymus

Labutis 4u.gif

Kiek žinau,jei vaiko vardas šventas,tai krikštijant antro vardo duoti nebereikia,na nebent jūs patys pageidaujat.
Esu 10 metų mergytės,vardu Ieva krikšto mama mirksiukas.gif ,tai tokiu vardu ir pakrikštijom flirt.gif
Atsakyti
[quote=DianaG,2007 06 12, 22:34]
Labutis 4u.gif

laba,jei nenorit tai tikrai nereikia! rolleyes.gif
Atsakyti
ai nzn o mes tai grazu norejome isrinkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiva-22 @ 2007 06 13, 09:31)
ai nzn o mes tai grazu norejome isrinkti blush2.gif

na ir gerai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas zinote Samanta ar sventas vardas? nes net nezinau koks prie sito vardo tiktu sventas doh.gif

O beto kalbejau su pazstama kuri taip pat ruosiasi krikstyti savo dukryte ir jai klebonas pasake, kad dabar jau nebereikia antro vardo, nesvarbu ar sventas pirmas ar ne.... Tai kaip cia is tikruju yra? g.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai krikštyti tikrai nebūtina šventu vardu. Logiškai pagalvojus iš kur gi atsirastų šv. vardų įvairovė, jei krikštytų tik tais ,kurie jau šventi?
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 06 13, 17:52)
Kiek žinau, tai krikštyti tikrai nebūtina šventu vardu. Logiškai pagalvojus iš kur gi atsirastų šv. vardų įvairovė, jei krikštytų tik tais ,kurie jau  šventi?

blink.gif Tikrai būtina doh.gif
Atsakyti