Įkraunama...
Įkraunama...

Šventi vardai

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 05 09, 20:53)
kaip manot ar tinka prie Motiejaus vardo sventas vardas Emanuelis  unsure.gif

na tinka netinka spręsti tau, mes tik patartume. Man tai tinka, gražūs abu vardai wub.gif
Atsakyti
mes vis dar neishrinkome savo Nojui shvento vardo doh.gif reiks kada prisesti,surasti kelis,o po to balsuoti su vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2007 05 16, 20:33)
mes vis dar neishrinkome savo Nojui shvento vardo doh.gif reiks kada prisesti,surasti kelis,o po to balsuoti su vyru  biggrin.gif

O Nojus nesventas vardas? g.gif
Atsakyti
sveikos visazines smile.gif

gal kas zinote, ar Emilija - sventas vardas? ar reiks kriksto vardo? ir is viso, kur tokia info gauti?

aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2007 05 16, 22:39)
sveikos visazines smile.gif

gal kas zinote, ar Emilija - sventas vardas? ar reiks kriksto vardo? ir is viso, kur tokia info gauti?

aciu labai smile.gif

Labutis,

Emilija tikrai šventas vardas mirksiukas.gif

Čia klausėt ar Nojus šventas - ne, šitas vardas nėra šventas, o Motiejus - tikrai šventas
Atsakyti
QUOTE(ciurka @ 2007 05 16, 23:39)

visi šventi vardai yra maldaknygėje, o jei nori įsitikinti tai paklausk kunigo
Atsakyti
aciu panos smile.gif

tai mano bachurui reiks kriksto vardo, o krikstadukrai ne smile.gif na, bet jei tevelia nepriestaraus, tai pasiulysiu mociutes varda, man labai grazu, kai pamini senolius smile.gif ir ju vardai tokie grazus smile.gif
Atsakyti
na mes irgi ruosiames siai dideliai sventei, bet tik nezinau is kur rinkti sventa varda? kaip zinoti ar jis sventas? blush2.gif
Atsakyti
O Lukas sventas ane? mastau.gif
Atsakyti
Labas visoms mamytems.Kaip ir dauguma musu irgi laukia si nuostabi svente.Nupirkome rubelius,susitarem su kunigeliu del datos o vardelio taip ir nesugalvojom.Mielos mamytes gal galit ka nors pasiulyti,koki grazu ir sventa vardely mergaitei?Isanksto dekoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 05 18, 15:18)
Labas visoms mamytems.Kaip ir dauguma musu irgi laukia si nuostabi svente.Nupirkome rubelius,susitarem su kunigeliu del datos o vardelio taip ir nesugalvojom.Mielos mamytes gal galit ka nors pasiulyti,koki grazu ir sventa vardely mergaitei?Isanksto dekoju bigsmile.gif

Liucija, Magdalena, Teresė (čia pirmieji šovusieji į galvą) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RainStorm @ 2007 05 18, 15:31)
Liucija, Magdalena, Teresė (čia pirmieji šovusieji į galvą)  4u.gif

O Liucija labai grazu man patinka thumbup.gif
Atsakyti